Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Sagos ish fimo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 05 11, 19:52)
Sagos ish fimo:

cha cha, matyt mudviem vienu metu i galva ta pati mintis sove biggrin.gif siandien grizau is darbo ir puoliau daryt. bet padariusi sumaniau, kad sikart tebunie karoliukai, o ne sagos. bet sagu ideja sklande ore gal jau visa savaite, o paemiau gabala fimo ir pats nusilipde i karoliukus lotuliukas.gif
zodziu, siandien abu su vyru fimo voliojimais uzsiiminejom drinks_cheers.gif
Atsakyti
ale žiūriu - populiarėja fimo greitai thumbup.gif
uups, mano sagų idėja dar galvoj tongue.gif Sakiau, mažiukei kai numegsiu megztuką ( hihihi.gif ), padarysiu sagytes tongue.gif
Atsakyti
Grazus darbeliai thumbup.gif
Saunuoles,gerai pasidarbavot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 11 gegužės 2007 - 23:50
QUOTE(Jutare @ 2007 05 11, 22:49)
ale žiūriu - populiarėja fimo greitai thumbup.gif
uups, mano sagų idėja dar galvoj tongue.gif Sakiau, mažiukei kai numegsiu megztuką ( hihihi.gif ), padarysiu sagytes tongue.gif

Aha,populiareja,jau seniai seile varvinu,esu net nusipirkus kelias spalvas,
bet vis susilaikau.
Bandziau is rusisko plastiko Cvetik lipdyti,bet ne tas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 12 gegužės 2007 - 09:23
lotuliukas.gif dar ir kaip populiarėja lotuliukas.gif vakar neiškentus pabandžiau pasidaryti kvadratėlius... blush2.gif forma pobaisė gavosi hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 12 gegužės 2007 - 09:32
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 10:30)
lotuliukas.gif  dar ir kaip populiarėja  lotuliukas.gif  vakar neiškentus pabandžiau pasidaryti kvadratėlius... blush2.gif forma pobaisė gavosi  hihihi.gif
user posted image

Man labai grazu thumbup.gif ,o kaip lele? mirksiukas.gif
Atsakyti
Lėlės dar akys džiūsta doh.gif bet drabužėlius jau mąstau mąstau lotuliukas.gif o galvoje ir dar viena lėlė, bet reikia vielos nulėkti nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 12 gegužės 2007 - 09:45
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 10:45)
Lėlės dar akys džiūsta  doh.gif  bet drabužėlius jau mąstau mąstau  lotuliukas.gif o galvoje ir dar viena lėlė, bet reikia vielos nulėkti nusipirkti  blush2.gif

A,tai gerai smile.gif
Atsakyti
Labai grazus,bet,kaip pasidaryti?
user posted image
Atsakyti
Man atrodo situos nera taip sunku pasidaryti, nes kazka panasaus vaikysteje is plastelino darydavau, tik jauciu kad tam grobletumui suteikti reiktu kazko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 12 gegužės 2007 - 10:50
QUOTE(rulle @ 2007 05 12, 11:32)
Labai grazus,bet,kaip pasidaryti?
user posted image

aš skaičiau, kad čia daryta iš rudo molio, kiekvienam lapeliui daryta faktūra, o paskui dažyta doh.gif Darbelio tai žiauriai daug, bet labai labai gražu bigsmile.gif

tokom, a kodėl tau baisūs tavo kvadratėliai? Nieko baisaus nematau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti