Sagos ish fimo:
QUOTE(uups @ 2007 05 11, 19:52)
cha cha, matyt mudviem vienu metu i galva ta pati mintis sove siandien grizau is darbo ir puoliau daryt. bet padariusi sumaniau, kad sikart tebunie karoliukai, o ne sagos. bet sagu ideja sklande ore gal jau visa savaite, o paemiau gabala fimo ir pats nusilipde i karoliukus
zodziu, siandien abu su vyru fimo voliojimais uzsiiminejom
ale žiūriu - populiarėja fimo greitai
uups, mano sagų idėja dar galvoj Sakiau, mažiukei kai numegsiu megztuką ( ), padarysiu sagytes
uups, mano sagų idėja dar galvoj Sakiau, mažiukei kai numegsiu megztuką ( ), padarysiu sagytes
Grazus darbeliai
Saunuoles,gerai pasidarbavot
Saunuoles,gerai pasidarbavot
QUOTE(Jutare @ 2007 05 11, 22:49)
ale žiūriu - populiarėja fimo greitai
Aha,populiareja,jau seniai seile varvinu,esu net nusipirkus kelias spalvas,
bet vis susilaikau.
Bandziau is rusisko plastiko Cvetik lipdyti,bet ne tas
dar ir kaip populiarėja vakar neiškentus pabandžiau pasidaryti kvadratėlius... forma pobaisė gavosi
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 10:30)
dar ir kaip populiarėja vakar neiškentus pabandžiau pasidaryti kvadratėlius... forma pobaisė gavosi
Man labai grazu ,o kaip lele?
Lėlės dar akys džiūsta bet drabužėlius jau mąstau mąstau o galvoje ir dar viena lėlė, bet reikia vielos nulėkti nusipirkti
QUOTE(tokom @ 2007 05 12, 10:45)
Lėlės dar akys džiūsta bet drabužėlius jau mąstau mąstau o galvoje ir dar viena lėlė, bet reikia vielos nulėkti nusipirkti
A,tai gerai
Labai grazus,bet,kaip pasidaryti?
Man atrodo situos nera taip sunku pasidaryti, nes kazka panasaus vaikysteje is plastelino darydavau, tik jauciu kad tam grobletumui suteikti reiktu kazko
QUOTE(rulle @ 2007 05 12, 11:32)
aš skaičiau, kad čia daryta iš rudo molio, kiekvienam lapeliui daryta faktūra, o paskui dažyta Darbelio tai žiauriai daug, bet labai labai gražu
tokom, a kodėl tau baisūs tavo kvadratėliai? Nieko baisaus nematau