Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 10, 18:58)
Gražu wub.gif kartais nepiešei? g.gif

aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 10, 15:36)
niu kaip man grazu tokie dalykeliai,labai subtiliai parinktas paveiksliukas thumbup.gif
Papildyta:
idomu o is modelino iseitu padaryti sage unsure.gif bet jau karoliuku tai turbut neiseitu nikaip pritvirtinti

magnolyn, labai grazios seges thumbup.gif net nezinau kuri grazesne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 05 10, 22:20)
magnolyn, labai grazios seges thumbup.gif  net nezinau kuri grazesne rolleyes.gif

bigsmile.gif ačiū 4u.gif man irgi sunkiausia buna išsirinkt...visos mielos...aišku buna ir nepatinkančių, kai pabaigiu....jas vadinu nvykelemis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prasom paziureti,ka radau 4u.gif
grozis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 11 gegužės 2007 - 11:12
Aha, mačiau tuos, lietuvė darė wub.gif lithuania.gif
Atsakyti
O čia mano pirmas blynas lotuliukas.gif Bet užsiėmimas pripažinsiu geras ax.gif Raminaaaaaaaaaaa kaip rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
tai kad visai ne blynas bigsmile.gif Labai gražu ir dailu thumbup.gif
Atsakyti
Bus tau teta nuo visu slapstyti savo pomegius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 11, 14:50)
Bus tau teta nuo visu slapstyti savo pomegius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif demaskavo mane biggrin.gif
Atsakyti
Mane panasiai buvo demaskavusi vyro bendradarbio zmona biggrin.gif , gimines turbut zino kuo uzsiimu rolleyes.gif . Na aisku uosvis suzinojo pries koki pusmeti lotuliukas.gif , buvo nustebes blink.gif ir klause ar gali ka nors nufotografuoti 4u.gif .
Atsakyti
nu va man blynai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gražu thumbup.gif
Atsakyti