Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

o lipdei ant kepti modelino, ar ne? o su kuo lipdei?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 26, 12:05)
o lipdei ant kepti modelino, ar ne? o su kuo lipdei?

nea, ant pačio papraščiausio ore stingstančio, niekaip fimo neprisiruošiu įsigyti blush2.gif Tai kai karoliukai išdžiuvo, dažiau juos akriliniais dažais, o ant viršaus klijavau gėlytes - mirkiau į vandenį su šiek tiek lipalo įmaišyta, puikiai prilimpa thumbup.gif tada lakavau akriliniu laku, bet jis man nelabai patinka schmoll.gif manau laką tikrai reiktų kokį kitą pasirinkt ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gal reiktų bandyti ant kepto modelino? tada galima būtų imti fimo laką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 26, 12:17)
tai gal reiktų bandyti ant kepto modelino? tada galima būtų imti fimo laką g.gif

na manau, kad taip būtų geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 26, 11:09)
nepasivaideno hihihi.gif Šitoj temoj 2 in 1 biggrin.gif Jau ir tave fimo gundo? bigsmile.gif

Gundo nuo pavasario biggrin.gif Norėčiau paivairinti veltinukus mirksiukas.gif Kažkieno buvau klausus apie jų pardavimą, gavau neigiamą atsakymą ax.gif Va jau mienuo nešiuojuos fimo rankinėj, prisiruošiu biggrin.gif
Atsakyti
gražu
user posted image
Atsakyti
kokie jūsų šaunūs darbeliai rolleyes.gif wub.gif ,aš su vaikais lipdau iš modelino spalvoto,su blizgučiais,bet žinot įvairiausius gyvūnėlius,gėles,ir t.t,bet ,kad karoliai bigsmile.gif tai net nepagalvojau,ar ilgai jie laikytūsi,juk kartais kaip jie išdžiūsta,kai kurie truputį sutrūkinėja bigsmile.gif o ką jūs darite,kad nesutrūkinėtų ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti o kur jus perkate visus uzsegimus, ant ko veriate karolius? papasakokite placiau

pabandziau man visai patiko smile.gif
Atsakyti
Čia kad temą pakelti:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
lemour aš esu parsisiuntus iš Lenkijos, kai ką pirkaus rankdarbiai.com smile.gif Pažiūrėk papuošalų temoje, pirmam puslapyje, surašyti parduotuvių adresai.
Atsakyti
Čia dar;
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 27, 12:35)

wub.gif wub.gif wub.gif žodžiu trūksta, o dar ir kaip daryti parodyta thumbup.gif

Bet čia fimo jaučiu reikia kilogramo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 02 gegužės 2007 - 15:29