Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 25, 14:55)
schemos kam? na gerai, tyliai pasakysiu - noriu kiauraraštę apyrankę padaryti, tai ir paišausi. ax.gif

aš pradžioje galvoju iš vienos spalvos daryti, ar manai iš daugiau iš kart daryti? g.gif

aaa, nu tada jo - schemutė pravers biggrin.gif
Jeigu tu darysi tą apyrankę kiaurą, tai gal iš vienos? g.gif O jei norėsis kažkokio žvilgesio (tarkim, sidabrinio), gali su metalo pudra truputį pažaist mirksiukas.gif
Atsakyti
aš nusipirkau baltą effect, tokią su juodais taškeliais, o pilką soft, su blizgiais taškiukais.O kas ta metalo pudra? beje, o kaip iškepti plokščią daiktą? skylutes tai padarysiu su pagaliukais.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 25, 15:00)
aš nusipirkau baltą effect, tokią su juodais taškeliais, o pilką soft, su blizgiais taškiukais.O kas ta metalo pudra? beje, o kaip iškepti plokščią daiktą? skylutes tai padarysiu su pagaliukais.

žinai... ryt tikriausia važiuoju į Kauną po pietų... gal susitinkam - papasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
mielai bigsmile.gif aš telefoną parašiau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
niu aš vis dar su paprastu modulinu žaidžiu, vis neprisiruošiu į Vln atvažiuot doh.gif
tai dar noriu pasirodyti ką primeistravau jūsų teismui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=gooda,2007 04 25, 17:34]
Sveikutės 4u.gif
niu aš vis dar su paprastu modulinu žaidžiu, vis neprisiruošiu į Vln atvažiuot doh.gif
tai dar noriu pasirodyti ką primeistravau jūsų teismui blush2.gif

user posted image

Puikumėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Atrodo mačiau temą apie fimo ar man pasivaideno g.gif Ar čia diskutuojat apie abu produktus?
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 25, 21:54)
Puikumėlis wub.gif  wub.gif  wub.gif
Atrodo mačiau temą apie fimo ar man pasivaideno g.gif  Ar čia diskutuojat apie abu produktus?

Ačiū aciuks.gif
viskas čia vienoj vietoj thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 25, 22:54)
Atrodo mačiau temą apie fimo ar man pasivaideno g.gif  Ar čia diskutuojat apie abu produktus?

nepasivaideno hihihi.gif Šitoj temoj 2 in 1 biggrin.gif Jau ir tave fimo gundo? bigsmile.gif
Atsakyti
gooda, gražu wub.gif bet mačiau tavo darbus ir dekupažo temoje, tas dabar net nežinau - tos gėlytės - dekupažintos, ar lipdytos? g.gif

Jutare, tai šiandien Kaune būsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 26, 11:23)
Jutare, tai šiandien Kaune būsi? g.gif

tep pioneer.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tada lauksiu skambučio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 26, 10:23)
gooda, gražu wub.gif bet mačiau tavo darbus ir dekupažo temoje, tas dabar net nežinau - tos gėlytės - dekupažintos, ar lipdytos? g.gif

ačiū aciuks.gif tai va, kad čia makalūzė padaryta lotuliukas.gif Rutuliukai lipdyti ir dažyti, tai kaip į modelino temą, o gėlytės dekupažintos, tai tinka ir į dekupažo temą g.gif Tai taip ir nežinojau kur talpint, tai įdėjau į abi ax.gif 4u.gif
Atsakyti