Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(rulle @ 2006 09 07, 10:12)
Tai kad nelabai moku su tuo kompu,bet plastiko vis tik norečiau skirto profesionalams, dailininku parduotuvėje yra Peterburgo,bet tik spalvoto ir mažais kiekiais.

Nebijok, čia nieko ir nereikia mokėti mirksiukas.gif
Va čia gali išsirinkti ko tau reikia
1
2

Va čia tau padės nusipirkti
My Webpage

P.S.Rulle tavo lėlės nuostabios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 09 07, 10:45)
Nebijok, čia nieko ir nereikia mokėti mirksiukas.gif
Va čia gali išsirinkti ko tau reikia
1
2

Va čia tau padės nusipirkti
My Webpage

P.S.Rulle tavo lėlės nuostabios bigsmile.gif

Oi ačiū tau Jagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,bandysiu ir už pagyras ačiū
Atsakyti
Tai nė už ką 4u.gif
Tik nepamiršk savo dabelių parodyti bigsmile.gif

Atsakyti
tai kur galima butu nusipirkti to modulino,kuriame knygyne?
Atsakyti
Manau, kad visuose turėtų būti, kur prekiaujama kanceliarinėm, mokyklinėm prekėm.
Atsakyti
pirma karta isgirdau apie plastika...super ax.gif
Atsakyti
daugiau apie plastika ir modulina CIA
Atsakyti
rulle, kai išbandysi, parašyk įspūdžius. Aš irgi seniai svajoju šiuos dalykėlius išmėginti. Klaidžioju po rusiškus lėlininkų forumus ir seilę varvinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2006 09 13, 09:43)
rulle, kai išbandysi, parašyk įspūdžius. Aš irgi seniai svajoju šiuos dalykėlius išmėginti. Klaidžioju po rusiškus lėlininkų forumus ir seilę varvinu  verysad.gif

Bandau užsisakyti Fimo per eBay,bet manau,kad bus labai brangu,girdėjau,kad Fimo yra Rygoja,gal kas važiuotu,tai nupirktu? 4u.gif
Atsakyti
rulle, vasarą sesuo buvo Rygoj, betgi aš visai užsimiršus buvau, kad Fimo ten būna. O šiaip tai ji žadėjo paklausinėti, gal kas važiuotų, bet kažin kur ten ieškoti, gal adresiuką kokį žinai, nes jei ir važiuos, tai žmonės su tais dalykais visai nesusiję.
Atsakyti
pilka, gal galėtum įmest kokį rusų lėlininkų forumo adresiuką.Tingiu pati ieškot.
Atsakyti
sveikos, ziuriu apie modulina kalbat smile.gif o jus nenaudojat to spalvoto modulino, kurs mazoje dezuteja, kokios 6 spalvos, bet is jo labai gerai lipdosi, netrupa taip, kaip tas baltas ar rudas, o paskui orkaitej pakaitinus labai stipriai sukieteja, galima visokiu gorzybiu pasidaryt smile.gif
Atsakyti