sveikutės mergsitės
noriu jūsų paklausti, gal žinote kur galima įsigyti metalinių formelių (su skylutėmis), niekur neteko matyti ?
Ir dar atradau Maximoj modeliną, fimo pakaitalą "Proto" vadinasi, ir gi atskirom spalvom. Gal jau rašėt apie tai, gal pražiūrėjau Bet jei ne, tai paieškokit Maximoj, jis ir gerokai pigesnis ir rezultatas manau toks pats, tik gal spalvų mažesnis pasirinkas
QUOTE(gooda @ 2007 04 19, 08:28)
sveikutės mergsitės
noriu jūsų paklausti, gal žinote kur galima įsigyti metalinių formelių (su skylutėmis), niekur neteko matyti ?
prashyk kad 'tikros spalvos' atvezhtu bet brangios tos formeles
QUOTE(gooda @ 2007 04 19, 11:28)
sveikutės mergsitės
Ir dar atradau Maximoj modeliną, fimo pakaitalą "Proto" vadinasi, ir gi atskirom spalvom. Gal jau rašėt apie tai, gal pražiūrėjau Bet jei ne, tai paieškokit Maximoj, jis ir gerokai pigesnis ir rezultatas manau toks pats, tik gal spalvų mažesnis pasirinkas
Tikrose spalvose yra, kaina didesnių 4 formyčių (25x25mm) apie 18 Lt.
Tas Proto man visiškas šššš..... Bet jei kitokio nėra, pabandymui gal ir tiks
QUOTE(uups @ 2007 04 19, 11:35)
prashyk kad 'tikros spalvos' atvezhtu bet brangios tos formeles
ten yra
aha -turi, tik siadien ju tinklapis rekonstruojamas
ačiū mergikės
Buvau Kaune, Aisuvoje, tai fimo nebuvo, ryt eisiu į Senamiestį, kur sakė yra dailininkų parduotuvėje. Šakės kaip noriu pabandyti... bijau, tik kad vaikas prikibs, nes mėgsta iš plastelino lipdyti ai, gal nusilipdys mašiniuką (nes jam gražiausias dalykas - mašina), išsikeps ir nurims? Kaip manot? paskui jau duos man žaisti?
Papildyta:
Pasakyti, kaip mes guminukus darėm? ogi išardėm advento kalendorių, ten tokia plastikinė plokštė su įvairiomis kalėdinėmis formelėmis. Želė darėm ant stiklinės vandens ir gavosi geri, kieti guminukai. Tik poto reikėjo su šepetėliu krakmoliu apibarstyti - kad neliptų tarpusavyje:-) Vyras čia mano darė, jeigu ką:-)
Papildyta:
Pasakyti, kaip mes guminukus darėm? ogi išardėm advento kalendorių, ten tokia plastikinė plokštė su įvairiomis kalėdinėmis formelėmis. Želė darėm ant stiklinės vandens ir gavosi geri, kieti guminukai. Tik poto reikėjo su šepetėliu krakmoliu apibarstyti - kad neliptų tarpusavyje:-) Vyras čia mano darė, jeigu ką:-)
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 19, 11:12)
Buvau Kaune, Aisuvoje, tai fimo nebuvo, ryt eisiu į Senamiestį, kur sakė yra dailininkų parduotuvėje. Šakės kaip noriu pabandyti... bijau, tik kad vaikas prikibs, nes mėgsta iš plastelino lipdyti ai, gal nusilipdys mašiniuką (nes jam gražiausias dalykas - mašina), išsikeps ir nurims? Kaip manot? paskui jau duos man žaisti?
ash tai savishkiui duodu plastelina (play douh, tiksliau), pati pasiimu fimo ir lipdom sau kartu
QUOTE(uups @ 2007 04 19, 13:53)
ash tai savishkiui duodu plastelina (play douh, tiksliau), pati pasiimu fimo ir lipdom sau kartu
gerai tu cia
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 19, 13:12)
dekui uz patarima
Gal kas žino su kuo galima dažyti gipso dirbinius?
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 15:01)
Gal kas žino su kuo galima dažyti gipso dirbinius?
as daziau su akriliniais dazais
Dukra gipsą dažė ir su pieštukais, ir su flamasteriais, ir su guašu ir net su tais blizgiais klijais puošė - o aš paskui nulakavau , viskas OK.
ačiu
o gal teko ką nors girdėti apie gipso sukietintoją?
o gal teko ką nors girdėti apie gipso sukietintoją?