Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

sveikutės mergsitės 4u.gif
noriu jūsų paklausti, gal žinote kur galima įsigyti metalinių formelių (su skylutėmis), niekur neteko matyti g.gif ?
Ir dar atradau Maximoj modeliną, fimo pakaitalą "Proto" vadinasi, ir gi atskirom spalvom. Gal jau rašėt apie tai, gal pražiūrėjau ax.gif Bet jei ne, tai paieškokit Maximoj, jis ir gerokai pigesnis ir rezultatas manau toks pats, tik gal spalvų mažesnis pasirinkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 19 balandžio 2007 - 10:29
QUOTE(gooda @ 2007 04 19, 08:28)
sveikutės mergsitės  4u.gif
noriu jūsų paklausti, gal žinote kur galima įsigyti metalinių formelių (su skylutėmis), niekur neteko matyti  g.gif ?

prashyk kad 'tikros spalvos' atvezhtu rolleyes.gif bet brangios tos formeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 04 19, 11:28)
sveikutės mergsitės  4u.gif
noriu jūsų paklausti, gal žinote kur galima įsigyti metalinių formelių (su skylutėmis), niekur neteko matyti  g.gif ?
Ir dar atradau Maximoj modeliną, fimo pakaitalą "Proto" vadinasi, ir gi atskirom spalvom. Gal jau rašėt apie tai, gal pražiūrėjau  ax.gif  Bet jei ne, tai paieškokit Maximoj, jis ir gerokai pigesnis ir rezultatas manau toks pats, tik gal spalvų mažesnis pasirinkas  mirksiukas.gif

Tikrose spalvose yra, kaina didesnių 4 formyčių (25x25mm) apie 18 Lt.
Tas Proto man visiškas šššš..... blush2.gif Bet jei kitokio nėra, pabandymui gal ir tiks biggrin.gif

QUOTE(uups @ 2007 04 19, 11:35)
prashyk kad 'tikros spalvos' atvezhtu rolleyes.gif  bet brangios tos formeles ax.gif

ten yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 19 balandžio 2007 - 10:37
aha -turi, tik siadien ju tinklapis rekonstruojamas
Atsakyti
ačiū mergikės aciuks.gif
Atsakyti
Buvau Kaune, Aisuvoje, tai fimo nebuvo, ryt eisiu į Senamiestį, kur sakė yra dailininkų parduotuvėje. Šakės kaip noriu pabandyti... bijau, tik kad vaikas prikibs, nes mėgsta iš plastelino lipdyti g.gif ai, gal nusilipdys mašiniuką (nes jam gražiausias dalykas - mašina), išsikeps ir nurims? Kaip manot? paskui jau duos man žaisti? bigsmile.gif
Papildyta:
Pasakyti, kaip mes guminukus darėm? ogi išardėm advento kalendorių, ten tokia plastikinė plokštė su įvairiomis kalėdinėmis formelėmis. Želė darėm ant stiklinės vandens ir gavosi geri, kieti guminukai. Tik poto reikėjo su šepetėliu krakmoliu apibarstyti - kad neliptų tarpusavyje:-) Vyras čia mano darė, jeigu ką:-)
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 19, 11:12)
Buvau Kaune, Aisuvoje, tai fimo nebuvo, ryt eisiu į Senamiestį, kur sakė yra dailininkų parduotuvėje. Šakės kaip noriu pabandyti... bijau, tik kad vaikas prikibs, nes mėgsta iš plastelino lipdyti g.gif  ai, gal nusilipdys mašiniuką (nes jam gražiausias dalykas - mašina), išsikeps ir nurims? Kaip manot? paskui jau duos man žaisti? bigsmile.gif

ash tai savishkiui duodu plastelina (play douh, tiksliau), pati pasiimu fimo ir lipdom sau kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 19, 13:53)
ash tai savishkiui duodu plastelina (play douh, tiksliau), pati pasiimu fimo ir lipdom sau kartu smile.gif

gerai tu cia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 19, 13:12)
Pasakyti, kaip mes guminukus darėm? ogi išardėm advento kalendorių, ten tokia plastikinė plokštė su įvairiomis kalėdinėmis formelėmis. Želė darėm ant stiklinės vandens ir gavosi geri, kieti guminukai. Tik poto reikėjo su šepetėliu krakmoliu apibarstyti - kad neliptų tarpusavyje:-) Vyras čia mano darė, jeigu ką:-)

dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino su kuo galima dažyti gipso dirbinius?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 15:01)
Gal kas žino su kuo galima dažyti gipso dirbinius?

as daziau su akriliniais dazais ax.gif
Atsakyti
Dukra gipsą dažė ir su pieštukais, ir su flamasteriais, ir su guašu ir net su tais blizgiais klijais puošė - o aš paskui nulakavau , viskas OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 19 balandžio 2007 - 16:10
ačiu 4u.gif
o gal teko ką nors girdėti apie gipso sukietintoją?
Atsakyti