Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(uups @ 2007 04 17, 21:40)
man viska rodo unsure.gif  tai po kiek laiko paziurekit,- rodys garantuotai ax.gif

as ir tinklapyje pasiziurejau
kaip grazu wub.gif
naslaiciu noreciau blush2.gif
ir dar tokiu paukstuku doh.gif jei butu
paukstukai http://www.angelslan...rt/birdcard.jpg

jau isivaizduoju kaip su jais butu galima graziai padaryti dekupaza 3D biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau jei neužsiimi kažkokiu verslu, tai tos formos nelabai ir reikalingos... schmoll.gif
Nupirkau dukrai gipsui lieti formą - su drugeliais ir t.t. - na pasidarėm mes tų bužiukų visą krūvą- priklijavau ir ant vazonų ir kt. ir praėjo įdomumas doh.gif
Paslėpiau dabar, sakiau po kelių mėn vėl trauksiu, gal vėl azartas užeis smile.gif
Tik nesugalvoju kur tuos gipsinius bužiukus dėt?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 17 balandžio 2007 - 22:52
QUOTE(IF... @ 2007 04 17, 22:51)
Nežinau jei neužsiimi kažkokiu verslu, tai tos formos nelabai ir reikalingos...  schmoll.gif
Nupirkau dukrai  gipsui lieti formą - su drugeliais ir t.t. - na pasidarėm mes tų  bužiukų visą krūvą- priklijavau ir ant vazonų ir kt. ir praėjo įdomumas  doh.gif
Paslėpiau dabar, sakiau po kelių mėn vėl trauksiu, gal vėl azartas užeis  smile.gif
Tik nesugalvoju kur tuos gipsinius bužiukus dėt?..  g.gif

pardavimui as nieko nedarau, bet karts nuo karto darau ka nors dovanu arba puosiu ipakavimus -tai mazos formeles yra geriau, nes pvz. paciai padaryti grazius geles lapelius kazkaip nelabai man sekasi schmoll.gif
o cia ispaudei ir voila - darai kokias nori kompozicijas, o dar kai turi ivairiu formeliu -tai is vis graziai atrodo
siuo metu mano galvoje sukasi viena mintis -bet artimiausias 2 savaites negalesiu nieko daryti verysad.gif
Atsakyti
Na pasakykit - čia fimo karoliai, apyrankė, auskarai? g.gif
ilgi karoliai
karoliai ir apyrankė
auskarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 18 balandžio 2007 - 11:16
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 18, 11:13)
Na pasakykit - čia fimo karoliai, apyrankė, auskarai? g.gif
ilgi karoliai
karoliai ir apyrankė
auskarai

jau rodo
bet is ko cia -tai sunku pasakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 18 balandžio 2007 - 11:21
dar vieni
Papildyta:
paskutinio irgi?
Papildyta:
keista, man rodo...
Atsakyti
nugi gražu bigsmile.gif
Iš ko padaryta, tai biesas žino... Bet manau, kad iš fimo drąsiai tokius galima pasidaryt mirksiukas.gif Kad ne stiklas ir ne akmuo tai tiksliai..
Atsakyti
Na, tie ilgi tikrai ne akmuo, nes jai nebūtų lengva stovėti lotuliukas.gif taigis akmeniniai kelis kilogramus svertų g.gif

ar pažiūrėjot kas tokius papuošalus reklamuoja? - taigis sena gera Burda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 18 balandžio 2007 - 11:31
reikės man kada pažaist su tokiais masyviais grožiais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 17, 20:51)
Nežinau jei neužsiimi kažkokiu verslu, tai tos formos nelabai ir reikalingos...  schmoll.gif
Nupirkau dukrai  gipsui lieti formą - su drugeliais ir t.t. - na pasidarėm mes tų  bužiukų visą krūvą- priklijavau ir ant vazonų ir kt. ir praėjo įdomumas  doh.gif
Paslėpiau dabar, sakiau po kelių mėn vėl trauksiu, gal vėl azartas užeis  smile.gif
Tik nesugalvoju kur tuos gipsinius bužiukus dėt?..  g.gif

butu faina kokia sodo pashiure tokiais buzhiukais apklijuot wub.gif
tai i tas formeles galit dar ir muila koki daryt, pvz rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 18, 18:14)
butu faina kokia sodo pashiure tokiais buzhiukais apklijuot wub.gif
tai i tas formeles galit dar ir muila koki daryt, pvz  rolleyes.gif

Kad truputi per maži doh.gif
Buvau supylus vaikams želė, galvojau bus ale guminukai blush2.gif , bet per skysta ta pirktinė žėlė doh.gif , tai vaikai baisiai pyko, kad neišsitraukė... mad.gif

Aš galvoju kaime židinį jais papuošti, tik va bėda nesugalvoju kokius klijus panaudot, kad nebijotų karščio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 18 balandžio 2007 - 18:37
QUOTE(IF... @ 2007 04 18, 18:35)
Kad truputi per maži  doh.gif
Buvau supylus vaikams želė, galvojau bus ale guminukai  blush2.gif , bet per skysta ta pirktinė žėlė  doh.gif , tai vaikai baisiai pyko, kad neišsitraukė... mad.gif

Aš galvoju kaime židinį jais papuošti, tik va bėda nesugalvoju kokius klijus panaudot, kad nebijotų karščio?  g.gif

lotuliukas.gif
as ir pirma tas formeles pabandziau zelei -tai gavosi didelis s.... ir mano tortukas liko be papuosimu doh.gif
bet sokoladas -tai butu thumbup.gif manau
Papildyta:
QUOTE(IF... @ 2007 04 18, 18:35)
Aš galvoju kaime židinį jais papuošti, tik va bėda nesugalvoju kokius klijus panaudot, kad nebijotų karščio?  g.gif

o kaip idomu su karstu kliju atsparumu karsciui g.gif , nes jie tai kai sustingsta -tai super laikosi
arba gal yra kokie special atsparus karsciui unsure.gif
Atsakyti