Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(renren @ 2007 04 16, 20:18)
Tai, kad Jutare turi pasta machine, tai dar mazai, dar iesko ko reik ir nereik tongue.gif

Bet kaip grazu tie fimo fintikliuskos, noriu moketi rolleyes.gif

nu nieko sau???? blink.gif blink.gif nezinojau....a tai ko jikokiu millefiori nedaro? gi taip grazhu smile.gif
o moket cia nieko nereikia,- laisvai gali ir nemokedamas su tuo fimo bovytis tongue.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 16, 20:22)
na sagu man daznai prireikia, bet kad kazko labai ypatingo (net ir labai brangaus) netenka uzmatyti

g.gif tai gal man sagu paieshkot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip tai nebutina prabangiu,- kokia spirale, rozhyte ar siaip koks hieroglifas irgi tinka unsure.gif
Papildyta:
nu man ta mano didzioji saga tai tikrai grazhu atspauda palieka, kaip jus sau norit unsure.gif gal ir neispudinga, bet kanors galima padaryt ax.gif

Pas mumis cia, maciau, rekomenduoja su tais 'rubber stamps' shtampuot,kur popieriui skirta...spirales visokios ir pan...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 16, 23:52)
nu nieko sau???? blink.gif  blink.gif  nezinojau....a tai ko jikokiu millefiori nedaro? gi taip grazhu smile.gif
o moket cia nieko nereikia,- laisvai gali ir nemokedamas su tuo fimo bovytis tongue.gif
g.gif  tai gal man sagu paieshkot? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip tai nebutina prabangiu,- kokia spirale, rozhyte ar siaip koks hieroglifas irgi tinka  unsure.gif
Papildyta:
nu man ta mano didzioji saga tai tikrai grazhu atspauda palieka, kaip jus sau norit unsure.gif  gal ir neispudinga, bet kanors galima padaryt ax.gif

Pas mumis cia, maciau, rekomenduoja su tais 'rubber stamps' shtampuot,kur popieriui skirta...spirales visokios ir pan...

nedaro, nes niekaip neprieina iki to biggrin.gif Laiko trūkumas liezuvis.gif

ta didžioji tavo saga labai wub.gif Ryt varysiu ieškot KAŽKO TOOOOKIO flirt.gif
Atsakyti
Kaip gražu, Uups wub.gif
o aš šiandien buvau "Aisuvoje", tai jie tik kažkokio Jovi modeliavimo masės turi - baltos ir terakotos, tai nepirkau, noriu fimo ax.gif

Beje, tai aš pagarsėjusi rožių mylėtoja, ane? g.gif

Buvau, ladycraft forume, žiūriu žmonės tie patys g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau rankdarbiu parduotuvej rolleyes.gif neklauskit kiek ishleidau
radau toooki dalykeli,- mazhulytes formeles modelinui,- tokia kaladele 8x5cm, ir joje duobutes,- ispaudi fimo ir kepi be vargo. Yra su rozhem,-( po 3 skirtingo dydzio ziedus ir lapus) ir su nashlaitem,- 2 ziedai, 1 pumpuras ir 3 skirtingi lapai..vienas klevo kazhkoks unsure.gif ). Po 2 eur. Gal kam reik? Chiut sau nenusipirkau, gerai,kad laiku prisiminiau, kad neturesiu ka veikt su jom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 17, 21:49)
buvau rankdarbiu parduotuvej  rolleyes.gif neklauskit kiek ishleidau
radau toooki dalykeli,- mazhulytes formeles modelinui,- tokia kaladele 8x5cm, ir joje duobutes,- ispaudi fimo ir kepi be vargo. Yra su rozhem,-( po 3 skirtingo dydzio ziedus ir lapus)  ir su nashlaitem,- 2 ziedai, 1 pumpuras ir 3 skirtingi lapai..vienas klevo kazhkoks unsure.gif ). Po 2 eur. Gal kam reik? Chiut sau nenusipirkau, gerai,kad laiku prisiminiau, kad neturesiu ka veikt su jom doh.gif

nu reikėt tai aišku reikia laugh.gif Gal kokią nuotraukytę turi? Gal buvai kur užmačius? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 17, 18:54)
nu reikėt tai aišku reikia laugh.gif Gal kokią nuotraukytę turi? Gal buvai kur užmačius? tongue.gif

zinok niekur iki siol nemacius... bet jos ish eberhard faber, pasikuisiu nete paskui, kai savo caraiti paguldysiu (turbut vonioj jau susiraukshlejo visas doh.gif ) ...turetu but kurnors...

ha! radau nashlaites,- va tokios gaunasi:
user posted image

rozhiu ieshkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 17 balandžio 2007 - 21:05
nu tai eik pas caraitį, kol neištirpo hihihi.gif O paskui, jei laiko, turėsi, pasikuisk biggrin.gif aciuks.gif
Atsakyti
radau viska ir dargi daug rashliavos kaip jom naudotis,- pasirodo, tinka visiems polimeriniams moliams (tp ir dziuvantiems ore) ir netgi teshlai ish duonos blink.gif

va taip atrodo mano matytos formikes:
user posted image
user posted image

va taip atrodo padarytos rozhikes:
user posted image
cia ir rozhes ir nashlaites:
user posted image
broshkes:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 17, 21:15)
radau viska ir dargi daug rashliavos kaip jom naudotis,- pasirodo, tinka visiems polimeriniams moliams (tp ir dziuvantiems ore) ir netgi  teshlai ish duonos blink.gif

va taip atrodo mano matytos formikes:
user posted image
user posted image

va taip atrodo padarytos rozhikes:
user posted image
cia ir rozhes ir nashlaites:
user posted image
broshkes:
user posted image

o man nerodo verysad.gif
Atsakyti
man irgi nerodo, bet įlindau į tą psl, tai pamačiau. Tik neradau tų kvadračiukų biggrin.gif
Atsakyti
man viska rodo unsure.gif tai po kiek laiko paziurekit,- rodys garantuotai ax.gif
Atsakyti
Na nerodo... g.gif
Kiek suprantu cia tas geris... smile.gif
Atsakyti