Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

O kodėl kilogramo, taigi proporcijas išlaikyti ir daryti galima ir iš mažesnio kiekio.
O už atvežimą , užsisakant iš "Tikros Spalvos", dar nė karto nemokėjau, tiesiog veždami prekes į parduotuvę, esančią mano mieste, kartu atveža ir mano norimas, ateinu ir nusiperku smile.gif .
Atsakyti
Tai va Titūškai belieka pasižiūrėt www.tikrosspalvos.lt - ar Alytuje yra jų atstovas ir pasiskambint smile.gif
Atsakyti
Pažiūrekit čia My Webpage viskas iš Fimo thumbup.gif
gal naujų ideju rasit ir mum parodysit savo darbelius? seniai nieko naujo g.gif
Atsakyti
Man įdomu - ar kas bandėt raižyti jau "iškeptą" modeliną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 14, 21:01)
Man įdomu - ar kas bandėt raižyti jau "iškeptą" modeliną?  g.gif

manau, kad įmanoma g.gif Nes rėžiant su peiliuku tai braižosi biggrin.gif
Atsakyti
o netrūksta? bandei ką nors, Jutare? aišku raižyti reikia nelauotą, ane?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 14, 22:27)
o netrūksta? bandei ką nors, Jutare? aišku raižyti reikia nelauotą, ane?

jeigu rėši per visą storį, tai tikrai gali trūkti. Bet jei darysi negilius irėžimus, viskas turėtų būt gerai biggrin.gif Nebandžiau, tik garsiai galvoju tongue.gif O raižyt jo, reikėtų nelakuotą mirksiukas.gif
Atsakyti
Papuosalai is modelino.
Atsakyti
kaip ten gražu wub.gif
Atsakyti
Ar galima piešti ant modelino? g.gif

ir ar galite man, vištai, paaiškinti: kuo skiriasi modelinas, fimo, ir polimerinis molis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 16, 08:44)
Ar galima piešti ant modelino? g.gif

ir ar galite man, vištai, paaiškinti: kuo skiriasi modelinas, fimo, ir polimerinis molis? doh.gif

"FIMO" yra brand'o pavadinimas. Polimerinis molis yra platesne savoka, ju gali buti ivairiu brandu,- 'fimo', 'premo', 'kato' 'cernit'ir tt ir tp. Modeliavimo medziaga, arba modelinas,- dar placiau,- gali but paprastas ar polimerinis molis, papje mashe, plastilinas, etc. Nors dazniausia, sakant 'modelinas' turima galvoje polimerinis molis.
mazdaug taip:
Rubai- treningai- "Adidas treningai"
Modelinas- polimerinis molis-fimo.

Pieshti galima.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 16, 12:00)
"FIMO" yra brand'o pavadinimas. Polimerinis molis yra platesne savoka, ju gali buti ivairiu brandu,- 'fimo', 'premo', 'kato' 'cernit'ir tt ir tp. Modeliavimo medziaga, arba modelinas,- dar placiau,- gali but paprastas ar polimerinis molis, papje mashe, plastilinas, etc. Nors dazniausia, sakant 'modelinas' turima galvoje polimerinis molis.
mazdaug taip:
Rubai- treningai- "Adidas treningai"
Modelinas- polimerinis molis-fimo.

Pieshti galima.

nu tu malačiuuuuussss blink.gif Viską kaip per pamoką išdėstei hihihi.gif didis.gif
Atsakyti