O kodėl kilogramo, taigi proporcijas išlaikyti ir daryti galima ir iš mažesnio kiekio.
O už atvežimą , užsisakant iš "Tikros Spalvos", dar nė karto nemokėjau, tiesiog veždami prekes į parduotuvę, esančią mano mieste, kartu atveža ir mano norimas, ateinu ir nusiperku .
Tai va Titūškai belieka pasižiūrėt www.tikrosspalvos.lt - ar Alytuje yra jų atstovas ir pasiskambint
Pažiūrekit čia My Webpage viskas iš Fimo
gal naujų ideju rasit ir mum parodysit savo darbelius? seniai nieko naujo
gal naujų ideju rasit ir mum parodysit savo darbelius? seniai nieko naujo
Man įdomu - ar kas bandėt raižyti jau "iškeptą" modeliną?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 14, 21:01)
Man įdomu - ar kas bandėt raižyti jau "iškeptą" modeliną?
manau, kad įmanoma Nes rėžiant su peiliuku tai braižosi
o netrūksta? bandei ką nors, Jutare? aišku raižyti reikia nelauotą, ane?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 14, 22:27)
o netrūksta? bandei ką nors, Jutare? aišku raižyti reikia nelauotą, ane?
jeigu rėši per visą storį, tai tikrai gali trūkti. Bet jei darysi negilius irėžimus, viskas turėtų būt gerai Nebandžiau, tik garsiai galvoju O raižyt jo, reikėtų nelakuotą
kaip ten gražu
Ar galima piešti ant modelino?
ir ar galite man, vištai, paaiškinti: kuo skiriasi modelinas, fimo, ir polimerinis molis?
ir ar galite man, vištai, paaiškinti: kuo skiriasi modelinas, fimo, ir polimerinis molis?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 16, 08:44)
Ar galima piešti ant modelino?
"FIMO" yra brand'o pavadinimas. Polimerinis molis yra platesne savoka, ju gali buti ivairiu brandu,- 'fimo', 'premo', 'kato' 'cernit'ir tt ir tp. Modeliavimo medziaga, arba modelinas,- dar placiau,- gali but paprastas ar polimerinis molis, papje mashe, plastilinas, etc. Nors dazniausia, sakant 'modelinas' turima galvoje polimerinis molis.
mazdaug taip:
Rubai- treningai- "Adidas treningai"
Modelinas- polimerinis molis-fimo.
Pieshti galima.
QUOTE(uups @ 2007 04 16, 12:00)
"FIMO" yra brand'o pavadinimas. Polimerinis molis yra platesne savoka, ju gali buti ivairiu brandu,- 'fimo', 'premo', 'kato' 'cernit'ir tt ir tp. Modeliavimo medziaga, arba modelinas,- dar placiau,- gali but paprastas ar polimerinis molis, papje mashe, plastilinas, etc. Nors dazniausia, sakant 'modelinas' turima galvoje polimerinis molis.
mazdaug taip:
Pieshti galima.
mazdaug taip:
Pieshti galima.
nu tu malačiuuuuussss Viską kaip per pamoką išdėstei