Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(drieziuke @ 2007 04 04, 07:52)
tu virvelių odinių esu mačiusi (žinoma kaune) prie audinių vienoj parduotuvėj, ten buvo visokių juostelių, medžiaginių ir odinių, sagų ir kitų siuvimui, mezgimui skirtų priemonių  tongue.gif

oi, parashyk tiksliau kur,- eisim ieshkot lens.gif gal pastebejai kokios kainos? g.gif ba jei pigu, susinervuosiu unsure.gif

nu jus su tuo fimo liquid ir pavarot blink.gif o ji reikia tept ant foto ir kept? g.gif uzsimaniau ir ash pabandyt net unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 04 balandžio 2007 - 10:09
QUOTE(uups @ 2007 04 04, 11:08)
oi, parashyk tiksliau kur,- eisim ieshkot  lens.gif  gal pastebejai kokios kainos? g.gif  ba jei pigu, susinervuosiu unsure.gif

nu jus su tuo fimo liquid ir pavarot blink.gif  o ji reikia tept ant foto ir kept? g.gif uzsimaniau ir ash pabandyt net  unsure.gif

Ciklantoj yra, ir audiių parduotuvėse matuojamų yra tongue.gif Ir nėr brangu mirksiukas.gif

Jo, tą liquid reikia tepti ant bet kokio paveiksliuko, ir kept tongue.gif O paskui pašalint tą popierių iš apačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 04, 08:13)
Ciklantoj yra, ir audiių parduotuvėse matuojamų yra tongue.gif Ir nėr brangu mirksiukas.gif

Jo, tą liquid reikia tepti ant bet kokio paveiksliuko, ir kept tongue.gif O paskui pašalint tą popierių iš apačios biggrin.gif

Matuojamos negali but odines schmoll.gif nebent kokiu pitonu odos,- tie gali but iki 7 metru ilgio lotuliukas.gif

nu kazkaip nujauciu, kad nusipirksiu ir ash ta liquid biggrin.gif dafai priverskit ji veikt kaipnors, o ash nusiziuresiu biggrin.gif nuotraukas perkelinet tai smagu turetu but rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 04, 11:20)
Matuojamos negali but odines  schmoll.gif  nebent kokiu pitonu odos,- tie gali but iki 7 metru ilgio lotuliukas.gif

nu kazkaip nujauciu, kad nusipirksiu ir ash ta liquid biggrin.gif  dafai priverskit ji veikt kaipnors, o ash nusiziuresiu biggrin.gif  nuotraukas perkelinet tai smagu turetu but  rolleyes.gif

gali gali liezuvis.gif Tu atvažiuok, mes tau parodysim hihihi.gif

laugh.gif priversiu veikt, kai laiko turėsiu daugiau biggrin.gif tongue.gif Idėjų pilna galva, o laikroduko rodyklės kažkaip baisiai greit sukasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 04 balandžio 2007 - 10:22
na dėl tų odelių tai tiesa, jos yra matuojamos, o aš mačiau audinių padruotuvėje beveik laisvės alėjoje priešais skalsą (šalia yra tauro batų parduotuvė). Kainos tai tikrai nežinau, nes kaip ir nereikėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuke: 04 balandžio 2007 - 10:26
QUOTE(Jutare @ 2007 04 04, 08:21)
gali gali liezuvis.gif Tu atvažiuok, mes tau parodysim hihihi.gif

laugh.gif priversiu veikt, kai laiko turėsiu daugiau biggrin.gif tongue.gif Idėjų pilna galva, o laikroduko rodyklės kažkaip baisiai greit sukasi doh.gif  biggrin.gif

nu, pirmiausia diplomini "priversk veikt'. As jau palukesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 04, 11:26)
nu, pirmiausia diplomini "priversk veikt'. As jau palukesiu ax.gif

nu nereikėjo man druskytės ant žaizdos barstyt cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apie virveles - turiu aš tų matuojamų- nu ne tokios, kokių man reik dabar - tos kur apvalios, tai kaip batraiščiai tokios medžiaginės, pintos kažkokios ir pavaškuotos, o a'la odinės, tai plokščios- irgi ne tas. Bet va, yra gerų žmonių pasaulyje, jau laukiu TŲ gerųjų biggrin.gif 4u.gif blush2.gif ...
o apie tą "Fimo liquid" ir aš vis pamislyju- tai reikia, tai nereikia, mat dar nelabai įsivaizduoju, kaip ten tas vaizdelis turi persikelt- tai kai nulupi nuo popieriaus tą sukepusį , tai kaip ten lieka ? Paveiksliukas ant skaidraus to "Fimo" sluoksnio ar kokioje ten "formoje" tada tas "sukepimas" būna? Na net paklaust nemoku- na nulupi tą sluoksnį- tai kaip jis atrodo? Kaip skaidri plastmasė ar kas ten? Kaip suprantu tada gali su tuo "kepiniu" ,ant kurio yra likęs norimas paveiksliukas (kaip likęs- čiki čiki, toks kaip buvo ant popieriaus, ar spalvos pakitę, ar kaip ...) dekoruoti norimus dalykėlius ? Taip?
Papasakokite, kurios bandėte, ką.... ax.gif
Atsakyti
Marmurinės širdelės
Atsakyti
Ieškojau spalvoto Fimo Alytuje,bet doh.gif Radau tik DAS baltą ir rudą modeliną verysad.gif Kaimas kažkoks,gal žinot kur internetu užsisakyt galima( visos temukės neturiu laiko skaityt)
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 04 04, 14:52)
gal žinot kur internetu užsisakyt galima

Tikros spalvos
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 04, 14:52)

Grazu, ale cia fimo turbut kilogramo reik?... blink.gif lotuliukas.gif

Uzsisakyti, galima tik klausimas kiek nores uz atvezima/pristatyma - reiktu paskambint ir klaust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 04 balandžio 2007 - 21:36