Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Aha lotuliukas.gif gal pati pardavinėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 29, 20:21)
Aha lotuliukas.gif gal pati pardavinėsiu blush2.gif

jei pardavinėsi, tada mokykis laugh.gif
Atsakyti
Ar kas ką nors darėt su Fimo liquid? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 01, 19:27)
Ar kas ką nors darėt su Fimo liquid?  g.gif

apskusiu,- Jutare dare tongue.gif
man tai ne ka prasciau vietoj jo vartojasi paprastas mediumas-lakas dekupazhui. Ir akrilinis lakas ant virshaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 01, 22:42)
apskusiu,- Jutare dare tongue.gif
man tai ne ka prasciau vietoj jo vartojasi paprastas mediumas-lakas dekupazhui. Ir akrilinis lakas ant virshaus rolleyes.gif

blink.gif skundikė kokiaaaaaa doh.gif biggrin.gif Jo, bandžiau truputį daryt, bet.... Nu ne stebuklas biggrin.gif Reikės dar kada pabandyti, gal geriau pavyks tongue.gif
Atsakyti
O tai kas cia per daiktas. Jis naudojamas vietoj lako pabaigimui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 04 01, 22:53)
O tai kas cia per daiktas. Jis naudojamas vietoj lako pabaigimui? bigsmile.gif

nea, jis naudojamas vaizdelio perkėlimui mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 29, 19:02)
Kaip man čia gražu wub.gif
O kaip lipdei? čia ištisai, ar pagražinimus lipinai ant pagrindo? jeigu aš čia aiškiai blush2.gif
O kokie velti karoliai? o kur nuotauka? ax.gif

Tai turbūt taip "išeina", kad "pagražinimus lipinau ant pagrindo" biggrin.gif
Na iš pradžių lipinu tokią "dešrą" , kurios skerspjūvyje matosi norimas raštelis (na pakolkas labai paprasti jie pas mane blush2.gif ), o tada pjaustau tą "dešrą" ir jos riekeles lipinu ant "pagrindo" .
O karolių foto yra mano svetainėje, prie veltinio dirbinių nuotraukų.(buvau nuorodą į parašą įsidėjus, ale kad man jį vis pratrina, tai jaučiu, kad čia taip negaliu "afišuotis" , turbūt nusižengiu taisyklėm, nuoroda yra mano profilyje )
Tik, kad tos nuotraukos kažkokios ne tokios man gaunasi, nemoku fotiko nusireguliuoti, nemoku fotkinti, tai nekokios fotkės gaunasi... "Gyvai" vaizdas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 01, 22:56)
nea, jis naudojamas vaizdelio perkėlimui mirksiukas.gif  tongue.gif

Tai ar tau pavyko tą vaizdelį išgaut?
man tai kažkaip nea schmoll.gif , bet itariu , kad sudeginau g.gif , nes pajuodo?
Žodžiu užtepiau ant nuotraukos ir kepiau... rolleyes.gif paskui nulupau - bet viskas juoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 02 balandžio 2007 - 20:52
QUOTE(IF... @ 2007 04 02, 21:51)
Tai ar tau pavyko tą vaizdelį išgaut?
man tai kažkaip nea  schmoll.gif , bet itariu , kad sudeginau  g.gif , nes pajuodo?
Žodžiu užtepiau ant nuotraukos ir kepiau...  rolleyes.gif paskui nulupau - bet viskas juoda...

pavyko, bandžiau tepti ant servetėlės. Bet irgi tikriausia arba per ilgai palaikiau, arba dar nuo šilto reikėjo pradėti nuiminėti popierių. Bet aš dar sugrįšiu prie šito reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi dar nepasiduosiu construction.gif , tik velnias- labai jau smirdejo kai kepiau - reiks taikyt kai vaiku ner namie - a tai dar nunuodysiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 22, 01:37)
Nelakuoti jie. Nežinau ar lakuosiu iš vis. Kažkaip nelabai man tie lakuoti user posted image...
Blizga taip, o man kas neblizga gražiau, matiniai. Pirkau laką tą kažkokį "vandeninį", ale vistiek blizga (nežinau kodėl, bet pamaniau, kad mažiau blizgus bus) Dar taip norėčiau tokiems pakabukams gauti odinių virvelių apvalių tokių, tik niekur neužmačiau (na vienoj lenkiškoj e.parduotuvėj mačiau, bet tai "klapato" kiek,kad išsiaiškint siunčia /nesiunčia, kiek kainuoja siuntimas... ir dar lenkiškai viskas... ) Vienu žodžiu , biškiuka ne į temą, bet "pasibėdavojau" user posted image

tu virvelių odinių esu mačiusi (žinoma kaune) prie audinių vienoj parduotuvėj, ten buvo visokių juostelių, medžiaginių ir odinių, sagų ir kitų siuvimui, mezgimui skirtų priemonių tongue.gif
Atsakyti