Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

man tie būsimi pakabukai labai gražūs bigsmile.gif Čia jau lakuoti ar ne? ax.gif
Atsakyti
Nelakuoti jie. Nežinau ar lakuosiu iš vis. Kažkaip nelabai man tie lakuoti user posted image...
Blizga taip, o man kas neblizga gražiau, matiniai. Pirkau laką tą kažkokį "vandeninį", ale vistiek blizga (nežinau kodėl, bet pamaniau, kad mažiau blizgus bus) Dar taip norėčiau tokiems pakabukams gauti odinių virvelių apvalių tokių, tik niekur neužmačiau (na vienoj lenkiškoj e.parduotuvėj mačiau, bet tai "klapato" kiek,kad išsiaiškint siunčia /nesiunčia, kiek kainuoja siuntimas... ir dar lenkiškai viskas... ) Vienu žodžiu , biškiuka ne į temą, bet "pasibėdavojau" user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 22, 00:21)
Tai apie virimą ir aš skaičiau, bet čia juk šiaip "išradimas", bet gamintojas tokių instrukcijų nepateikia.

Nu va , parodysiu savo lipdinius paskutinius:

Čia karoliai keli liko, lipinau priderinti prie veltinio burbulų spalvos

user posted image

O čia būsimi pakabukai

user posted image

Nugi labai gražūs darbai thumbup.gif Man ypač pakabukai, tokios spalvytės švelnios, žemiškos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 21, 23:37)
Nelakuoti jie. Nežinau ar lakuosiu iš vis. Kažkaip nelabai man tie lakuoti user posted image...
Blizga taip, o man kas neblizga gražiau, matiniai. Pirkau laką tą kažkokį "vandeninį", ale vistiek blizga (nežinau kodėl, bet pamaniau, kad mažiau blizgus bus) Dar taip norėčiau tokiems pakabukams gauti odinių virvelių apvalių tokių, tik niekur neužmačiau (na vienoj lenkiškoj e.parduotuvėj mačiau, bet tai "klapato" kiek,kad išsiaiškint siunčia /nesiunčia, kiek kainuoja siuntimas... ir dar lenkiškai viskas... ) Vienu žodžiu , biškiuka ne į temą, bet "pasibėdavojau" user posted image

Magic,- labai labai grazu thumbup.gif o tu skylutes jau ishkepus grezhi? g.gif
as tai esu lakavus fimo matiniu akriliniu laku,- tai nelabai blizga,o darbelis kazkuo ishbaigtesnis atrodo.
Jei labai reikia tu odiniu virvyciu,- sakyk, galiu atsiust pora...maciau, pas mus yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Skylutes iš karto darau , ten jos išilgai perdurtos.
O dėl visų kitų reikaliukų, parašysiu až, kad čia "neteršti" temos ax.gif
Atsakyti
O man toks klausimas kilo - visos tik lipdot grožius iš modelino, bet jie nedideli. O kaži ar pavyktų dekoratyvinį vazoniuką gėlei nusilipdyt? Na tokį puslitrinio stiklainio dydžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 29, 10:37)
O man toks klausimas kilo - visos tik lipdot grožius iš modelino, bet jie nedideli. O kaži ar pavyktų dekoratyvinį vazoniuką gėlei nusilipdyt? Na tokį puslitrinio stiklainio dydžio  g.gif

o kam tau lipdyti? Labai daug sunaudosi... Na, nebent naudoji ore džiūstantį, tada ne toks brangus gausis biggrin.gif O šiaip taigi su Fimo gali "apdekoruot" paprastą vazoną - labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 29, 09:57)
o kam tau lipdyti? Labai daug sunaudosi... Na, nebent naudoji ore džiūstantį, tada ne toks brangus gausis biggrin.gif O šiaip taigi su Fimo gali "apdekoruot" paprastą vazoną - labai gražu mirksiukas.gif

o tie ore dziustantys, bent jau Das, bijo vandens ax.gif -nebent lakuoti ir vidu, bet kokia is to nauda g.gif
jei jau daryt vazona -tai geriau nusipirkti molio ir paskui ji isdeginti -o su fimo papuosti
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 29, 10:57)

Aš taip "apdekoravau" veidroduką 4u.gif
user posted image

Bet čia ne su FIMo, o su ore džiųstančiu mirksiukas.gif
Panašiai iš išorės galima apdekoruoti ir vazoną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 29 kovo 2007 - 10:18
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 11:08)
o tie ore dziustantys, bent jau Das, bijo vandens  ax.gif -nebent lakuoti ir vidu, bet kokia is to nauda  g.gif
jei jau daryt vazona -tai geriau nusipirkti molio ir paskui ji isdeginti -o su fimo papuosti

ania? Matai, kai jis man nepatinka, tai ir nežinau, ko jis bijo laugh.gif
Atsakyti
Man reikia vazono, į kurį galima būtų įstatyti plastikinį vazoniuką su orchidėja. Esmė tame, kad orchidėjos laistomos pakišant tą plastikinį vazoniuką po kranu arba įmerkiant į vandenį, todėl jas sodinti į gražų molinį vazoną neišeina. O dekoratyvinių paprastų baltų vazonų (ne bent jau tokių, kokių aš norėčiau) nelabai yra. Plius savo rankom gamintas mielesnis būtų ax.gif tai ir mintiju, kaip čia tokį daiktą sukurpus...
Beje, tame esmė ir yra, kad noriu kuo paprastesnio be jokių dekoravimų. Tiesiog kad būtų baltas indas...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 29, 11:02)
Man reikia vazono, į kurį galima būtų įstatyti plastikinį vazoniuką su orchidėja. Esmė tame, kad orchidėjos laistomos pakišant tą plastikinį vazoniuką po kranu arba įmerkiant į vandenį, todėl jas sodinti į gražų molinį vazoną neišeina. O dekoratyvinių paprastų baltų vazonų (ne bent jau tokių, kokių aš norėčiau) nelabai yra. Plius savo rankom gamintas mielesnis būtų  ax.gif tai ir mintiju, kaip čia tokį daiktą sukurpus...
Beje, tame esmė ir yra, kad noriu kuo paprastesnio be jokių dekoravimų. Tiesiog kad būtų baltas indas...

na jei turi pinigeliu gali nusipirkti stiklini inda ji apklijuoti su fimo ir iskepti -gausi -grazu -paprasta vazona, nes su tais modelinais -tai tikrai vargu ar kas doro bus
nors visada nusipirkus gali pabandyti pvz. pasidaryti lekstute ir pastatyti i ja orchideja ir matysi -kas bus
Atsakyti