Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Dėkui už atsakymą, bet jau nusipirkau DAS modeliną ir laukiu kol savaime sustengs, o po to bandysiu lakuoti nagų laku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 21 kovo 2007 - 13:58
sveikutės, Fimo modelino neteko čiupinėti, tačiau aš Maximoje (Akropolyje) nusipirkau "Proto" soft - modeliavimo medžiagos, ir ji puikiai minkosi, neturi pašalinio kvapo, spalvotas, spalvos tarpusavyje nesimaišo. Kepamas orkaitėje. Yra 4-5 spalvos (deje jos ryškios - pvz. salotinė). dėžutė 58g - apie 2 Lt.
Bandžiau daryti rožytes, papuošalus. Jį taip pat galima dažyti vandeniniais dažais.

Įdėčiau nuotraukėlę, bet dar mažai žinučių surinkau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 03 21, 13:54)
Yra Fimo modelinas kuris specialiai pritaikytas mikrobangese kepti  mirksiukas.gif

O aš maniau, kad "Fimo" modelinas yra dviejų rūšių - "Soft" ir "Classic" , na dar ir spec. lėlėms bet kietinimo būdas tas pats- kepimas orkaitėje.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 21, 16:43)
O aš maniau, kad "Fimo" modelinas yra dviejų rūšių - "Soft" ir "Classic" , na dar ir spec. lėlėms  bet kietinimo būdas tas pats- kepimas orkaitėje.

taip ir yra mirksiukas.gif (galimaisitikint gamintojo puslapyj) nors ishradingi zmones ir "FIMO" verda vandenyje mikrobangese, esu skaicius rolleyes.gif

ale kodel niekas jokio grozhio neidedat jau taip seniai,aaa? Jutare, gal tu mus pradziugintum? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 21 kovo 2007 - 18:57
QUOTE(uups @ 2007 03 21, 18:55)
ale kodel niekas jokio grozhio neidedat jau taip seniai,aaa? Jutare, gal tu mus pradziugintum? bigsmile.gif

hihihi.gif tai kad visi gaminukai jau mano temoj matyti biggrin.gif Gal nebesikartosiu, nors gal tikrai ne visos ten įlenda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 21 kovo 2007 - 20:39
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 13:52)
nu.. ant tos dezutes parasyta"balta glazura". nu kai daziau tai balti dazai, nes ir kvapas toks, tik kad blizga dar priedo. Rusy pas mane ten visokiu  dazu yra ( kai pirkom nama, tai gavom palikima) biggrin.gif nu dabar jau pasiruosiau stala, darysiu savo mena lotuliukas.gif  gerai kad vyro namie nera:)

tai as taip ir isivaizdavau, kad ji yra tas galutinis sluoksnis, kuris buna parduotuvese ant vazonu jau uzbaigtu. Gali buti labai sudetinga ant tokio pavirsiaus ka nors klijuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 21, 18:43)
O aš maniau, kad "Fimo" modelinas yra dviejų rūšių - "Soft" ir "Classic" , na dar ir spec. lėlėms  bet kietinimo būdas tas pats- kepimas orkaitėje.

tikrai yra spec modelinas pritaikytas mikrobangese kepti -tik minusas, kad ju buna tik 2 spalvu -baltas ir molio spalvos - tikrose spalvose yra like tik molio spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 21, 18:39)
hihihi.gif tai kad visi gaminukai jau mano temoj matyti biggrin.gif Gal nebesikartosiu, nors gal tikrai ne visos ten įlenda tongue.gif

nu ir bjauri...maniau, kelione man sutaupysi....tai ne,...kur tau... teks vilktis paciai paziuret doh.gif pagailetum mano senu kaulu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 21, 22:00)
nu ir bjauri...maniau, kelione man sutaupysi....tai ne,...kur tau... teks vilktis paciai paziuret doh.gif pagailetum mano senu kaulu  rolleyes.gif

nu bjauri aš, bjauri tease.gif Ale kam dabar lengva bigsmile.gif Kelias tiesus, oras geras - kelionė neprailgs liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 21, 22:03)
nu bjauri aš, bjauri  tease.gif Ale kam dabar lengva bigsmile.gif Kelias tiesus, oras geras - kelionė neprailgs liezuvis.gif

apie ka jus cia kalbate g.gif - nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 21, 22:06)
apie ka jus cia kalbate  g.gif  - nesuprantu  schmoll.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif apie kelionę į mano temą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 21, 22:08)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif apie kelionę į mano temą hihihi.gif

aaaaa, as tai siandien jauciuosi issunkta -tai matyt sunkiai dasunta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 21, 18:55)
taip ir yra mirksiukas.gif (galimaisitikint gamintojo puslapyj)  nors ishradingi zmones ir "FIMO" verda vandenyje mikrobangese, esu skaicius rolleyes.gif

Tai apie virimą ir aš skaičiau, bet čia juk šiaip "išradimas", bet gamintojas tokių instrukcijų nepateikia.

Nu va , parodysiu savo lipdinius paskutinius:

Čia karoliai keli liko, lipinau priderinti prie veltinio burbulų spalvos

user posted image

O čia būsimi pakabukai

user posted image

Atsakyti