Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Jutare @ 2007 03 18, 22:33)
laugh.gif nu eilinį kartą jie tave apgauna biggrin.gif

O aš nusipirkau tuos metalinius rėmelius Panevėžy - buvo atsivežę po vieną pakelį didesnių ir mažesnių - abejus prigriebiau hihihi.gif

ziauru - ne kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 18, 23:08)
ziauru - ne kitaip  doh.gif

o kam dabar lengva... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 18, 23:14)
o kam dabar lengva... ax.gif  tongue.gif

tikejimo zodzio pasekejams lotuliukas.gif
ryt aiskinsiuos kur mano gerybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 18, 23:26)
tikejimo zodzio pasekejams  lotuliukas.gif

laugh.gif va tiems tai jooooo tongue.gif

sakys, išvažiavo jūsų gėrybės į Panevėžį, madam hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 18 kovo 2007 - 23:28
QUOTE(IF... @ 2007 03 18, 20:13)
Klausykit merginos, kas dirbat su Fimo... Kaip padaryt skylutes karoliukams? Pavyzdžiui jei su dantų krapštuku padaryčiau ir ištraukčiau jį, ar ta skylutė liks ar ne, ar reik kept su krapštuku, bet ar tada nesulips taip, kad išvis nebeištrauksiu? Na patarkit man vištai...  blush2.gif

ash tai su adata storesne padarau. Kazkaip neprapuola unsure.gif

Jutare, o ish kur tu tuos pakabinimus metalinius savo pakabukams perki? g.gif ieshkojau cia pas save ir nieko panashaus neradau... unsure.gif nzn ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 18, 23:38)
Jutare, o ish kur tu tuos pakabinimus metalinius savo pakabukams perki? g.gif  ieshkojau cia pas save ir nieko panashaus neradau... unsure.gif  nzn ka daryt verysad.gif

galiu užpirkt ir atsiųst tongue.gif Bet ten paprasto metalo jie ax.gif O kitokie yra ir pasidabruoti, bet tokie plonesni, nelabai man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 18, 21:40)
galiu užpirkt ir atsiųst tongue.gif Bet ten paprasto metalo jie ax.gif O kitokie yra ir pasidabruoti, bet tokie plonesni, nelabai man patinka ax.gif

ka ten uzhpirksi doh.gif man kokiu 2 tereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bandysiu ieshkot cia dar..greiciausiai tiesiog nezinau kur ju ieshkot, arba kaip atrodyt dar jie gali....ba turi juk but doh.gif
Atsakyti
Klausykit, dar toks klausimas iškilo, jei aš kriauklytės vidų prikimšiu fimo ir iškepsiu, ar jis prie jos gerai prikibs - noriu sagę sumeistraut - į tą fimo įkiščiau dar sagės užsegimą? blink.gif
Kaip manot ar kas išeitų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 18, 23:42)
ka ten uzhpirksi doh.gif  man kokiu 2 tereikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bandysiu ieshkot cia dar..greiciausiai tiesiog nezinau kur ju ieshkot, arba kaip atrodyt dar jie gali....ba turi juk but doh.gif

nu aš turiu dvejopus - tolius
user posted image
ir tokius
user posted image

rimtai gi galiu atsiųst, va įdedu į vokelį iš savo resursų ir viskas biggrin.gif Atsilyginsiu už tą gerą, ką man esi padarius tongue.gif

Betgi buvai Lt, negalėjai pasakyt doh.gif Būč padavus biggrin.gif
Atsakyti
Jutare, aciu,jei nerasiu,- tikrai prashysiu rolleyes.gif siaip gi niekas nedega man smile.gif ziurek, dar ir i LT per ta laika spesiu vel atvaziuot tongue.gif tie pirmi labai grazus thumbup.gif
IF ma atrodo,kad turetu sukibt su kriaukle...o blogiausiu atveju, jei ishkris, galesi iklijuot atgal su klijais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 19, 00:00)
Jutare, aciu,jei nerasiu,- tikrai prashysiu rolleyes.gif siaip gi niekas nedega man smile.gif ziurek, dar ir i LT per ta laika spesiu vel atvaziuot tongue.gif  tie pirmi labai grazus thumbup.gif 
IF ma atrodo,kad turetu sukibt su kriaukle...o blogiausiu atveju, jei ishkris, galesi iklijuot atgal su klijais unsure.gif

na tai jei negausi - sakyk mirksiukas.gif

IF, man irgi atrodo, kad iš principo turėtų sukibt, tik reikia gerai prispausti, kad neliktų oro tarpelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, bandysiu 4u.gif
Atsakyti