Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Fimo grozybes:
fimo
fimo1
fimo2
fimo3
fimo4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 11 vasario 2007 - 14:32
nu jau rėmų grožis thumbup.gif reiks kažka bandyt, o tai daba iokvėpimas kažkur dingo, taip nieko nenoriu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 02 11, 15:31)

Grazumelis smile.gif Reiks ir man pabandyt ax.gif
Atsakyti
O man tai labai fainai kaip skaiciau,kad is Modulino suformuoja toki kaip pada ir ten vaikas ispaudzia rankyte arba kojyte! tongue.gif paskui kai sustandeja ji nudazai kaip nori ir tokia kaip dovanele padovanojat tevelio arba mamytes dienai! 4u.gif zinokit labai fainai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
gal galit pasakyti su kuo ta fimo kociojat? ar tik su specialiu kocelu ar galima namini naudoti? blush2.gif
ar klaipedietes bande ieskoti fimo, nes "tikrose spalvose"nuroditos kelios parduotuves, o ten taip pat reikai viska uzsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuks26 @ 2007 02 23, 15:57)
Sveikutes, 4u.gif
gal galit pasakyti su kuo ta fimo kociojat? ar tik su specialiu kocelu ar galima namini naudoti? blush2.gif 
ar klaipedietes bande ieskoti fimo, nes "tikrose spalvose"nuroditos kelios parduotuves, o ten taip pat reikai viska uzsakyti g.gif

puikiai tiktu ir tas naminis, tik svarbu yra tai -kad paskui jokiu budu jau jo nebegalima butu naudoti maistui schmoll.gif, as naudoju plastmasini
tad turiu atskirai irankius maistui ir atskirai modelinui- peilius, formeles ir pn. ax.gif

o del Klaipedos -tai sioje temoje esu imetusi kur viena klaipediete mate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 23 vasario 2007 - 16:35
Vakar buvau "Tikrose spalvose" tai jie užvakar gavo visokių gerų dalykelių:
Fimo klijai - kur gali perkelt nuotraukas
Metalinių folijų ir joms klijų
Metaliniai kvadratiniai rėmeliai (didesni ir mažesni) fimo papuošalams
na ir dar visokio gėrio bigsmile.gif
Atsakyti
Klausykit merginos, kas dirbat su Fimo... Kaip padaryt skylutes karoliukams? Pavyzdžiui jei su dantų krapštuku padaryčiau ir ištraukčiau jį, ar ta skylutė liks ar ne, ar reik kept su krapštuku, bet ar tada nesulips taip, kad išvis nebeištrauksiu? Na patarkit man vištai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 03 18, 22:13)
Klausykit merginos, kas dirbat su Fimo... Kaip padaryt skylutes karoliukams? Pavyzdžiui jei su dantų krapštuku padaryčiau ir ištraukčiau jį, ar ta skylutė liks ar ne, ar reik kept su krapštuku, bet ar tada nesulips taip, kad išvis nebeištrauksiu? Na patarkit man vištai...  blush2.gif

tikrai liks ta skylutė biggrin.gif O kept su krapštuku tai nebandžiau - tikrai nėra reikalo mirksiukas.gif

Beje, gal užmatei, kiek metalinė folija Tikrose spalvose kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 18, 22:18)
Beje, gal užmatei, kiek metalinė folija Tikrose spalvose kainuoja? g.gif

nu as tai supykau ant ju doh.gif -pries daugiau nei 2 menesius uzsakiau visokiausiu dalykeliu pas juos -sake, kai atvesim paskambinsim, o pasirodo, kad jie netik kad atsiveze, bet jau ir parduoda - o man taip ir nepaskambino g.gif
Svarbiausia, kad uzsakiau visokiu dalykeliu velykoms pasidaryti- tai taip ir laiko nebeliks ka nors kurti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 18, 22:31)
nu as tai supykau ant ju doh.gif -pries daugiau nei 2 menesius uzsakiau visokiausiu dalykeliu pas juos -sake, kai atvesim paskambinsim, o pasirodo, kad jie netik kad atsiveze, bet jau ir parduoda - o man taip ir nepaskambino  g.gif
Svarbiausia, kad uzsakiau visokiu dalykeliu velykoms pasidaryti- tai taip ir laiko nebeliks ka nors kurti  blink.gif

laugh.gif nu eilinį kartą jie tave apgauna biggrin.gif

O aš nusipirkau tuos metalinius rėmelius Panevėžy - buvo atsivežę po vieną pakelį didesnių ir mažesnių - abejus prigriebiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 18 kovo 2007 - 22:37
Ne, jau bijojau bežiūrėt, ir taip 80 lt išleidau doh.gif
Dėkui už patarimą! 4u.gif
Atsakyti