Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(pilka @ 2007 02 07, 21:23)
Magnetukas tikrai nelabai laikysis, teks jį po to klijuoti. O džiovinti galima ant radijatoriaus, tik kvapelis nelabai  biggrin.gif , arba aš dar kad greičiau įjungiu viryklę elektrinę, vieną blyną, ir šalia sudėlioju, tai irgi gan greitai išdžiūna, tik apverst reikia.

o mazhdaug kiek laiko dzhiuna ant radijatoriaus ir kiek shildant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 02 07, 21:23)
Magnetukas tikrai nelabai laikysis, teks jį po to klijuoti. O džiovinti galima ant radijatoriaus, tik kvapelis nelabai  biggrin.gif , arba aš dar kad greičiau įjungiu viryklę elektrinę, vieną blyną, ir šalia sudėlioju, tai irgi gan greitai išdžiūna, tik apverst reikia.

As kazkada taip bandziau tai man suskilo nuo per greito dziuvimo verysad.gif
Atsakyti
cia mano kazkada darytas zuikis puikis su das modelinu ax.gif

user posted image
Atsakyti
fainuolis thumbup.gif bet vazonu grozis...
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 08, 13:01)
fainuolis  thumbup.gif bet vazonu grozis...

dekui, o vazoneliai maximos nuopelnas, bet tokius ir paciai galima psidaryti, tik laiko reikia tureti drinks_cheers.gif
Atsakyti
vadinasi gimtadieni du kartus reikes daryti: pirma diena lipdysim antra diena dazysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 02 08, 12:43)
vadinasi gimtadieni du kartus reikes daryti: pirma diena lipdysim antra diena dazysim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
kunigunda, zuikis simpatishkas, bet palanges galejo ir daugiau i kadra pakliut...smagu paspoksot kaip kiti gyvena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 08, 14:56)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
kunigunda, zuikis simpatishkas, bet palanges galejo ir daugiau i kadra pakliut...smagu paspoksot kaip kiti gyvena blush2.gif

ant palangiu pas mane kaktusynas ax.gif
nu cia dar grybukai is modelino daryti
user posted image
Atsakyti
nu kunigunda78 pas tave ir groziu pilnos palanges thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net supavydejau blush2.gif
Atsakyti
o ka jauman kalbet doh.gif as tik viena palange turiu namie, ir ta pati vonioj verysad.gif
tas biserinis berzhas thumbup.gif , nors biserio nemegstu,bet grazhu smile.gif
Atsakyti
4u.gif dekui, pasiilgus as biserio ax.gif ir ziauriai pavydziu tom, kurios turi daug laiko ir gali tiek daug realizuoti
turiu as to fimo ir neturiu kada su juo zaisti doh.gif ir das modelino dar gabalas guli -reik ka nors daryti kol nesudziuvo galutinai
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 02 08, 09:57)
o mazhdaug kiek laiko dzhiuna ant radijatoriaus ir kiek shildant?  g.gif

Na, kažkaip dėmesio neatkreipiau g.gif Gal šildant greičiau.

QUOTE(gugile @ 2007 02 08, 11:25)
As kazkada taip bandziau tai man suskilo nuo per greito dziuvimo verysad.gif

Aha, buvo gal kokius trejetą kartų ir man verysad.gif Šiaip tai įskilimą užtepiau lipalu, o po to vis tiek dažiau, tai jokių žymių nesimatė thumbup.gif
Atsakyti