Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(uups @ 2007 01 15, 12:08)
umm...gal kas ishbande esat permatoma FIMO? ax.gif  labai norec pamatyt darbelius blush2.gif

tu apie transparentą 014? Va čia mano daryta su transparentu, sidabru ir balta spalva rolleyes.gif
user posted image
o čia juoda, sidabras ir transparentas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 15 sausio 2007 - 12:17
QUOTE(uups @ 2007 01 15, 14:08)
ir apie modelina tongue.gif
umm...gal kas ishbande esat permatoma FIMO? ax.gif  labai norec pamatyt darbelius blush2.gif

Reiks man pabandyt su juo ax.gif
Man idomu, o jo pirkt yra Vilniuje? g.gif
Kazkaip nepastebejau g.gif
Atsakyti
Super, Jutare. Tai taip iseina, kad transparentas atrodo kaip matinis, bespalvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 12:25)
Super, Jutare. Tai taip iseina, kad transparentas atrodo kaip matinis, bespalvis  ax.gif

jo, jis toks matinis mirksiukas.gif Būna ir spalvoto transparento - dabar kaip tik vėrinuką darau su melsvu transparentu tongue.gif

Atsakyti
Parodysi, kai pabaigsi? Tavo darbai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 12:42)
Parodysi, kai pabaigsi? Tavo darbai nuostabus thumbup.gif

ačiū blush2.gif
parodysiu, taigi šarka aš hihihi.gif
Atsakyti
Tai turbut mes visos moteriskes esam tos pacios- sarkiskos gimines tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 01 15, 10:16)
tu apie transparentą 014? Va čia mano daryta su transparentu, sidabru ir balta spalva rolleyes.gif

hmmm.... klausiau apie #00, kiek zinau ji parduoda tik dideliais pokais..turetu but visai kaip stiklas unsure.gif
be ir sitas transparentas thumbup.gif atrodo...
akik u jau laiko lipdai? g.gif baisiai grazgus tavo darbeliai,- isbaigti tokie wub.gif
nzn ka man veikt su tuo Fimo unsure.gif papuosahlu nenesioju ir negaliu pakest...pasmaugtu mane koks akmuo po kaklu, o kanors padaryt norisi... unsure.gif
arba reik treniruotis papuoshalus neshiot lotuliukas.gif
Atsakyti
nežinau visai skaidraus blink.gif Nesakyk, kad ir toks yra lotuliukas.gif

O lipdau aš... nu nesenai dar... kažkur rugsėjį po internetą landžiot pradėjau, info rinkausi ir bandžiau.... ax.gif Trūksta dar man daug ko, bet patinka darbuotis biggrin.gif

žinok, kol aš nedariau iš Fimo, visi mano papuošalai buvo auksinė grandinėlė hihihi.gif Nu nepatikdavo man niekas... O dabar tik savais puošiuos tongue.gif Tik va gavos taip, kad vieną komplektuką sau turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tie remeliai bais grazhu...perfotkinau ish katalogo jums parodyt ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ph34r.gif nebežiūrėsiu daugiau, ką tu rašai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Arba važiuosiu į Vokietiją hihihi.gif

Klausyk, o iš to internetinio psl jie siunčia į Lietuvą? Nesuprantu aš, nes vokiškai nei bum bum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 01 15, 12:19)
ph34r.gif nebežiūrėsiu daugiau, ką tu rašai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Arba važiuosiu į Vokietiją hihihi.gif

Klausyk, o iš to internetinio psl jie siunčia į Lietuvą? Nesuprantu aš, nes vokiškai nei bum bum tongue.gif

nea, jie tik firmoms pardavineja. Zinok, manau, vilniuj laisvai ta parduotuve gali uzhsakyt,- jie gi atstovai. Tik nzn kodel internetiniam kataloge situ formu nera g.gif mano katalogiukas popierinis 2006m 10 men 'gamybos' unsure.gif
Atsakyti