Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Kiek maciau Tikrose spalvose uz 56g FIMO praso 5,95Lt. Tad, Uups, pas mus pigiau. Gausi dabar, atvykusi i Lietuva, ne tik vilnos, bet ir FIMO uzsipirkti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 01 14, 22:52)
O man dabar toks klausimas pasistojo (tik Kunigunda nebark manęs  bijau.gif ) o atskiros detalės tarpusavyje klijuojasi lengvai ar reik su klijai dar darbuotis?  g.gif

nu ka as galiu pasakyti ax.gif , turiu fimo, turiu irankius, formeliu, lako, bet daryti tai dar nieko nesu dariusi-vis neatrandu laiko. Ziurint ka darai manau, tarkim jei koki zmogeliuka -tai esu maciusi kad galva su pagaliukais tvirtina
kazkuri forumiete cia yra rasiusi kap ji drugeli prie auskrau prikabino, bet natsimenu ar su klijais ar tiesiog ji prispaude ir kepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 01 14, 20:52)
(tik Kunigunda nebark manęs  bijau.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 20:53)
Kiek maciau Tikrose spalvose uz 56g FIMO praso 5,95Lt. Tad, Uups, pas mus pigiau. Gausi dabar, atvykusi i Lietuva, ne tik vilnos, bet ir FIMO uzsipirkti. bigsmile.gif

mdaaa doh.gif ...jau ir taip tampausi ish LT kaip durnele vilnas, siulus, shvitrini popieriu, medziagas (priesh metus nusipirkau siuvimo mashina...dar neprabandziau blink.gif - ner kada blink.gif ), karoliukus, viela, serveteles...nepamenu ka dar unsure.gif
man labai laikas dirbt pradet...nes jau nera kur praeit per rankdarbius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 23:00)
man labai laikas dirbt pradet...nes jau nera kur praeit per rankdarbius doh.gif

galim apsikiesti vietomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 21:03)
galim apsikiesti vietomis  lotuliukas.gif

atsiusk fotke, paklausiu MB kaip jam mainai tokie praeitu hihihi.gif
sorry uz offtopica ax.gif
Atsakyti
Jo, isejau dirbti, tai laiko rankdarbaims, veik visai neliko. Nbent jo pavagiu nakties miego saskaita. Nieko, kai iseisiu i pensija, jo daug turesiu.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 23:25)
Jo, isejau dirbti, tai laiko rankdarbaims, veik visai neliko. Nbent jo pavagiu nakties miego saskaita. Nieko, kai iseisiu i pensija, jo daug turesiu.. tongue.gif

gerai, kad turi is kur pavogti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 23:09)
atsiusk fotke, paklausiu MB kaip jam mainai tokie praeitu hihihi.gif 
sorry uz offtopica ax.gif

lotuliukas.gif maniskis manes vis tiek neisleistu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2007 01 15, 00:41]
tuomet esi unikali ieskotoja, nes as gal 4 kartus esu idejusi adresa kur vilniuje yra prekiaujama Fimo modelinu ir ten galima rasti ju kainas, o to Das ir prirasyta kur pirkti ir net nuotrauka yra ideta kaip atrodo, to del nereikia cia uzsiknisineti -jei nemoki ieskoti ar problemos su skaitymu

[/quotetai
gal paciai laikas ismokt skaityt as ne apie vilniu klausiau ...kultura stebina beje, ir rastingumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 15 sausio 2007 - 00:27
mergaitės mielosios,
taigi rašyta ne kartą - kol kas Fimo tik Vilniuj, Tikrose spalvose doh.gif Nei kokioj tai Maximoj, nei vaikų prekėse jo nėra. Nebent jūs pasiskambinkit ten ir užklauskit, ar galėtų atvežt į jūsų miestą tongue.gif

Nagi žiūriu, susidomėjusių ratelis sparčiai plečiasi bigsmile.gif hihihi.gif Dirbam dirbam, mergytės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 15 sausio 2007 - 01:32
Uzeini i bet kokia tema paskaityt apie dominanti dalyka ir tik barnius skaityt reikia. Bjauru, kai yra tokiu arogantisku zmoniu.
Patarle yra, kas iesko, tas visuomet randa.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Norisi draugisku panekesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 08:16)
drinks_cheers.gif  Norisi draugisku panekesiu drinks_cheers.gif

ir apie modelina tongue.gif
umm...gal kas ishbande esat permatoma FIMO? ax.gif labai norec pamatyt darbelius blush2.gif
Atsakyti