Kiek maciau Tikrose spalvose uz 56g FIMO praso 5,95Lt. Tad, Uups, pas mus pigiau. Gausi dabar, atvykusi i Lietuva, ne tik vilnos, bet ir FIMO uzsipirkti.
QUOTE(IF... @ 2007 01 14, 22:52)
O man dabar toks klausimas pasistojo (tik Kunigunda nebark manęs ) o atskiros detalės tarpusavyje klijuojasi lengvai ar reik su klijai dar darbuotis?
nu ka as galiu pasakyti , turiu fimo, turiu irankius, formeliu, lako, bet daryti tai dar nieko nesu dariusi-vis neatrandu laiko. Ziurint ka darai manau, tarkim jei koki zmogeliuka -tai esu maciusi kad galva su pagaliukais tvirtina
kazkuri forumiete cia yra rasiusi kap ji drugeli prie auskrau prikabino, bet natsimenu ar su klijais ar tiesiog ji prispaude ir kepe
QUOTE(IF... @ 2007 01 14, 20:52)
(tik Kunigunda nebark manęs )
QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 20:53)
Kiek maciau Tikrose spalvose uz 56g FIMO praso 5,95Lt. Tad, Uups, pas mus pigiau. Gausi dabar, atvykusi i Lietuva, ne tik vilnos, bet ir FIMO uzsipirkti.
mdaaa ...jau ir taip tampausi ish LT kaip durnele vilnas, siulus, shvitrini popieriu, medziagas (priesh metus nusipirkau siuvimo mashina...dar neprabandziau - ner kada ), karoliukus, viela, serveteles...nepamenu ka dar
man labai laikas dirbt pradet...nes jau nera kur praeit per rankdarbius
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 23:00)
man labai laikas dirbt pradet...nes jau nera kur praeit per rankdarbius
galim apsikiesti vietomis
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 21:03)
galim apsikiesti vietomis
atsiusk fotke, paklausiu MB kaip jam mainai tokie praeitu
sorry uz offtopica
Jo, isejau dirbti, tai laiko rankdarbaims, veik visai neliko. Nbent jo pavagiu nakties miego saskaita. Nieko, kai iseisiu i pensija, jo daug turesiu..
QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 23:25)
Jo, isejau dirbti, tai laiko rankdarbaims, veik visai neliko. Nbent jo pavagiu nakties miego saskaita. Nieko, kai iseisiu i pensija, jo daug turesiu..
gerai, kad turi is kur pavogti
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 23:09)
maniskis manes vis tiek neisleistu
[quote=kunigunda78,2007 01 15, 00:41]
tuomet esi unikali ieskotoja, nes as gal 4 kartus esu idejusi adresa kur vilniuje yra prekiaujama Fimo modelinu ir ten galima rasti ju kainas, o to Das ir prirasyta kur pirkti ir net nuotrauka yra ideta kaip atrodo, to del nereikia cia uzsiknisineti -jei nemoki ieskoti ar problemos su skaitymu
[/quotetai
gal paciai laikas ismokt skaityt as ne apie vilniu klausiau ...kultura stebina beje, ir rastingumas
tuomet esi unikali ieskotoja, nes as gal 4 kartus esu idejusi adresa kur vilniuje yra prekiaujama Fimo modelinu ir ten galima rasti ju kainas, o to Das ir prirasyta kur pirkti ir net nuotrauka yra ideta kaip atrodo, to del nereikia cia uzsiknisineti -jei nemoki ieskoti ar problemos su skaitymu
[/quotetai
gal paciai laikas ismokt skaityt as ne apie vilniu klausiau ...kultura stebina beje, ir rastingumas
mergaitės mielosios,
taigi rašyta ne kartą - kol kas Fimo tik Vilniuj, Tikrose spalvose Nei kokioj tai Maximoj, nei vaikų prekėse jo nėra. Nebent jūs pasiskambinkit ten ir užklauskit, ar galėtų atvežt į jūsų miestą
Nagi žiūriu, susidomėjusių ratelis sparčiai plečiasi Dirbam dirbam, mergytės
taigi rašyta ne kartą - kol kas Fimo tik Vilniuj, Tikrose spalvose Nei kokioj tai Maximoj, nei vaikų prekėse jo nėra. Nebent jūs pasiskambinkit ten ir užklauskit, ar galėtų atvežt į jūsų miestą
Nagi žiūriu, susidomėjusių ratelis sparčiai plečiasi Dirbam dirbam, mergytės
Uzeini i bet kokia tema paskaityt apie dominanti dalyka ir tik barnius skaityt reikia. Bjauru, kai yra tokiu arogantisku zmoniu.
Patarle yra, kas iesko, tas visuomet randa.
Patarle yra, kas iesko, tas visuomet randa.
Norisi draugisku panekesiu
QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 08:16)
Norisi draugisku panekesiu
ir apie modelina
umm...gal kas ishbande esat permatoma FIMO? labai norec pamatyt darbelius