Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(uups @ 2007 01 14, 20:12)
o siaip tai cia parodyta ka ir kaip galima padaryt is fimo...pradedant paprasciausiais marmurais, baigiant millefiori ar stiklo dengimu rolleyes.gif

dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesupratau kas buvo,bet turbūt mano paraše nuotraukos nerodė todėl kad nebuvau dar surinkusi 100sms.Jei kam įdomu galite pasižiūrėti ką padariau iš modelino,gal dabar jau leis rodyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 01 14, 18:56)
uups,  fainas adresiukas  thumbup.gif
Gal kokiu dar turi?  blush2.gif

kad ten ir taip baisiai daug doh.gif
siaip, nieko itin verto demesio neaptikau...cia ir cia balvonu visokiu prilipdyta, bet parodyta kaip gainai galima panaudot polistirena thumbup.gif - orkaitej kaitiant jis susitraukia ir sumazeja, o fimo lieka kaip buvo:
user posted image
user posted image
user posted image

arba kaip drambli nulipdyt aplink toki kamuoliuka yra ax.gif
user posted image
Atsakyti
tai man tundrai pasakykit yra koks paprastas vaikiškas kur irgi sukietėja,ar tas fimo modulinas sukietėja tik kaitinamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 19:21)
tai man tundrai pasakykit yra koks paprastas vaikiškas kur irgi sukietėja,ar tas fimo modulinas sukietėja tik kaitinamas g.gif

fimo kieteja tik 'kepamas' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 21:21)

Aš iš to kur dariau tai kaitinti nieko nereikia ir taip sustingsta.
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 14, 19:42)
Aš iš to kur dariau tai kaitinti nieko nereikia ir taip sustingsta.

o as paziurejau i tavo 'atspaudelius' ir pakraupau kiek fimo sunaudojai lotuliukas.gif ...oho, pamaniau, nieko sau kainele atspaudeliu gavosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 15:05)
na negi taip sunku permesti akim 17psl, kuriuose praktiskai visa info yra, sorry, bet tikrai uzknisate su savo begaliniu tingejimu perzvelgti tema ir tais paciais per ta pati kalusimais kiekvienam lape ir net po 2 kartus

tai ir permeciau. ir tikrai nebuvo nieko parasyta apie lakavima arba kur galima isigyt, sakau, kad radau, kad maximoj lyg yra, o tai nuo kur pradet ieskot, mane tai pzdc kai uzknisa kaikuriu nepakantumas , geriau tada nieko nerasyk. tipo pakelt ranka nesunku velniu atlauzt o parasyt info tai jau kaip sunku....
Atsakyti
UUps, tikrai labai aciu uz FIMO puslapiuka. Dabar jau aiskiau, kaip su juo galima elgtis. Bandysime jo ieskoti parduotuvese, nors sako, kad universaliausios spalvos - Balta, juoda momentaliai isperkamos. Gal kas tikrai zinote kur galima Kaune isigyti FIMO?
Uups, o kaip pas Jus ten FIMO kainos? Ar panasios kaip Lietuveleje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 01 14, 22:17)
tai ir permeciau. ir tikrai nebuvo nieko parasyta apie lakavima arba kur galima isigyt, sakau, kad radau, kad maximoj lyg yra, o tai nuo kur pradet ieskot, mane tai pzdc kai uzknisa kaikuriu nepakantumas , geriau tada nieko nerasyk. tipo pakelt ranka nesunku velniu atlauzt o parasyt info tai jau kaip sunku....

tuomet esi unikali ieskotoja, nes as gal 4 kartus esu idejusi adresa kur vilniuje yra prekiaujama Fimo modelinu ir ten galima rasti ju kainas, o to Das ir prirasyta kur pirkti ir net nuotrauka yra ideta kaip atrodo, to del nereikia cia uzsiknisineti -jei nemoki ieskoti ar problemos su skaitymu

Fimo reikia lakuoti, o das ne, jei dazai su akriliniais dazais
Papildyta:
QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 22:34)
UUps, tikrai labai aciu uz FIMO puslapiuka. Dabar jau aiskiau, kaip su juo galima elgtis. Bandysime jo ieskoti parduotuvese, nors sako, kad universaliausios spalvos - Balta, juoda momentaliai isperkamos. Gal kas tikrai zinote kur galima Kaune isigyti FIMO?

na juk galima pasiskambinti i tikras spalvas ir pasiklausti ar kituose miestuose galima jo isigyti, ten visada atsiliepia ir viska pasako. Dabar ten net ir internetu galima pirkti ir atveza i kuri nori miesta.

Lt pigiau fimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 14, 20:34)

po 2.10 eur pirkau uz 56g. Bet esu dar macius po 1.95 eur...galieskant ir dar pigiau imanoma kurnors rasti...arba ish ebay pirkti g.gif
o kiek LT jis kainuoja? g.gif
Papildyta:
o, radau kainas...rimtai LT pigiau thumbup.gif
Atsakyti
O man dabar toks klausimas pasistojo (tik Kunigunda nebark manęs bijau.gif ) o atskiros detalės tarpusavyje klijuojasi lengvai ar reik su klijai dar darbuotis? g.gif
Atsakyti