Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(vikaPika @ 2007 01 14, 12:28)
mergytes, o kur galima ieskoti paprasto modulino ir to fimo kaune. kazkas sake kad maxinoj yra, kazin o megoj butu ir kaip ta dezute atrodo? kiek jo yra? kokiu jis spalvu? ar ji po to sukietejusi butinai reikia lakuot, ar galima kaipnors issisukt?

na negi taip sunku permesti akim 17psl, kuriuose praktiskai visa info yra, sorry, bet tikrai uzknisate su savo begaliniu tingejimu perzvelgti tema ir tais paciais per ta pati kalusimais kiekvienam lape ir net po 2 kartus
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 13:01)
yay bigsmile.gif  viskas kuo puikiausiai thumbup.gif 
ishlupau ish remelio shiek tiek paplushejus biggrin.gif
svarbiausia, su tom formelem labai paprasta ir lengva pradurti skylutes+ gaunasi vienodas storis ir dydis...o jau pacioj  formelej papuosalas apskritai tobulai isbaigtas arodo thumbup.gif  nu, kablys man, atrodo ismigo blush2.gif

a jo cia geras daiktas,o tai tas skyles daryti lygias tikrai nelengva
ir as tokio noriu ax.gif , jei rasi dar viena kataloga su tokiom formelem imesk man -as eiciau i musu Fimo ir prasyciau , kad man tokiu stebuklu atveztu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 14 sausio 2007 - 13:07
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 11:05)
ir as tokio noriu ax.gif , jei rasi dar viena kataloga su tokiom formelem imesk man -as eiciau i musu Fimo ir prasyciau , kad man tokiu stebuklu atveztu  lotuliukas.gif

imesiu turiu viena namie lyg tycia...siaip gal dar pas Akvilyte kur voliojasi g.gif bent pora buvau imetus i krepsi, maniau,- tau ir Jutarei bus :rolleyes:aisku, nepasakiau kam ax.gif kazkodel internetinam kataloge ju nera g.gif keista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 14 sausio 2007 - 13:17
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 13:12)
imesiu turiu viena namie lyg tycia...siaip gal dar pas Akvilyte kur voliojasi g.gif  bent pora buvau imetus i krepsi, maniau,- tau ir Jutarei bus  :rolleyes:aisku, nepasakiau kam ax.gif  kazkodel internetinam kataloge ju nera g.gif  keista...

as is vis pirma kart matau tokias formeles su skytumet spec kad butu, o tinklapiu tikrai daug esu perziurejus su formelem visokiom
o tu ta turbut dekupazinsi kur iskepei,ane?
Atsakyti
aha, klimta klijuosiu tongue.gif
va cia zvilgtelk, yra keletas formu smile.gif
o i viena kvadratini remeli galima idet 4 maziukus...ir apvaliu dar buna rolleyes.gif siaip brangokai atsieina, jei nori komplektuka pasidaryt...bet galima tik kaip formele naudot, vienam rinkinyj 4 vnt,- galima net keturiese pasidalint mirksiukas.gif nors auskariukai metaliniuos mazhuos remeliuos tai fantastishkai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 13:48)
aha, klimta klijuosiu tongue.gif
va cia zvilgtelk, yra keletas formu smile.gif
o i viena kvadratini remeli galima idet 4 maziukus...ir apvaliu dar buna rolleyes.gif  siaip brangokai atsieina, jei nori komplektuka pasidaryt...bet galima tik kaip formele naudot, vienam rinkinyj 4 vnt,- galima net keturiese pasidalint mirksiukas.gif nors auskariukai metaliniuos mazhuos remeliuos tai fantastishkai atrodo wub.gif

nu labai faina, o tai kaip supratau tu su ta gelezim ir kepei?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 12:20)
nu labai faina, o tai kaip supratau tu su ta gelezim ir kepei?

aha, o ishkepus atsargiai spaudinedama ishklibinau ir ishemiau (dar shiltoka)...ne itin lengva, bet imanoma...dabar turiu plona grazu kvadratuka su skylem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 17:01)
aha, o ishkepus atsargiai spaudinedama ishklibinau ir ishemiau (dar shiltoka)...ne itin lengva, bet imanoma...dabar turiu plona grazu kvadratuka su skylem thumbup.gif

tai dabar lauksim dekoruoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 15:01)
yay bigsmile.gif  viskas kuo puikiausiai thumbup.gif 
ishlupau ish remelio shiek tiek paplushejus biggrin.gif
va:
user posted image
user posted image

svarbiausia, su tom formelem labai paprasta ir lengva pradurti skylutes+ gaunasi vienodas storis ir dydis...o jau pacioj  formelej papuosalas apskritai tobulai isbaigtas arodo thumbup.gif  nu, kablys man, atrodo ismigo blush2.gif

bigsmile.gif oho kokios formos thumbup.gif
As irgi tokiu noreciau blush2.gif
O cia mano gelytes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 01 14, 19:39)
bigsmile.gif oho kokios formos  thumbup.gif
As irgi tokiu noreciau  blush2.gif
O cia mano gelytes  4u.gif
user posted image

oplia wub.gif , kaip jas darei? gal koks pvz yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 17:44)
oplia  wub.gif , kaip jas darei? gal koks pvz yra  ax.gif

user posted image
o siaip tai cia parodyta ka ir kaip galima padaryt is fimo...pradedant paprasciausiais marmurais, baigiant millefiori ar stiklo dengimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 01 14, 19:39)
bigsmile.gif oho kokios formos  thumbup.gif
As irgi tokiu noreciau  blush2.gif
O cia mano gelytes  4u.gif
user posted image

wub.gif wub.gif
žudot jūs mane,nes aš dar jo neturiu doh.gif doh.gif
kunigunda,gal ką sugalvojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 14, 21:44)
oplia  wub.gif , kaip jas darei? gal koks pvz yra  ax.gif