QUOTE(vikaPika @ 2007 01 14, 12:28)
mergytes, o kur galima ieskoti paprasto modulino ir to fimo kaune. kazkas sake kad maxinoj yra, kazin o megoj butu ir kaip ta dezute atrodo? kiek jo yra? kokiu jis spalvu? ar ji po to sukietejusi butinai reikia lakuot, ar galima kaipnors issisukt?
na negi taip sunku permesti akim 17psl, kuriuose praktiskai visa info yra, sorry, bet tikrai uzknisate su savo begaliniu tingejimu perzvelgti tema ir tais paciais per ta pati kalusimais kiekvienam lape ir net po 2 kartus
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 13:01)
yay viskas kuo puikiausiai
ishlupau ish remelio shiek tiek paplushejus
svarbiausia, su tom formelem labai paprasta ir lengva pradurti skylutes+ gaunasi vienodas storis ir dydis...o jau pacioj formelej papuosalas apskritai tobulai isbaigtas arodo nu, kablys man, atrodo ismigo
ishlupau ish remelio shiek tiek paplushejus
svarbiausia, su tom formelem labai paprasta ir lengva pradurti skylutes+ gaunasi vienodas storis ir dydis...o jau pacioj formelej papuosalas apskritai tobulai isbaigtas arodo nu, kablys man, atrodo ismigo
a jo cia geras daiktas,o tai tas skyles daryti lygias tikrai nelengva
ir as tokio noriu , jei rasi dar viena kataloga su tokiom formelem imesk man -as eiciau i musu Fimo ir prasyciau , kad man tokiu stebuklu atveztu