Gal kas zinote kur Klaipedoje galima isigyti spalvoto modelino?
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 08, 22:21)
jei noresi galesiu nupirkti
jau audžiu tokią mintį
Ir mums tas modelinas super Naudojam dazniau balta (DAS italiskas 1 kg kaina 8 Lt su centais), o paskuj dazom. Labai patinka maziui, o ypac dazyti
QUOTE(Marina @ 2007 01 09, 15:37)
Ir mums tas modelinas super Naudojam dazniau balta (DAS italiskas 1 kg kaina 8 Lt su centais), o paskuj dazom. Labai patinka maziui, o ypac dazyti
o man tas Das tai -bandziau pasidaryti nameliuka zvakide- tai kai pabandziau padaryti kvadrata, jis man per sonus ir suuzinejo-fui, tai atgal i maiseli sudejau
QUOTE(Marina @ 2007 01 09, 17:37)
Beje, ir labai labai jau jis kvapelį negerą turi
Aš naudoju tik medelius biserinius įsodinti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 08, 23:13)
pasakykit jūs man tundrai kur ta žukausko gatvė Vilniuje
QUOTE(sicilija @ 2007 01 10, 02:35)
pasakykit jūs man tundrai kur ta žukausko gatvė Vilniuje
Siauries miestelije, netoli darbo birzos
QUOTE(Nonna @ 2007 01 10, 09:49)
Siauries miestelije, netoli darbo birzos
salia Northway klinikos
QUOTE(sicilija @ 2007 01 10, 10:28)
ačiū kai darbais atsimušiu reiks prasisukt
suktis reikia greitai,nes kai kuriu spalvu, pvz. baltos ir juodos labai didele paklausa , o laukti kada atvez nauju tenka ir menesiuka
QUOTE(naca @ 2007 01 07, 18:53)
man rodos tai ne modelinas, o toks natūralus ar koks ten plastilinas, ir jis sukietėja, bet būna toks trapus kaip sausainis
Šiandien dar buvau užbėgus į tą pardę ir išsiaiškinau, kad tai tas pats modelinas, ar plastelinas geros kokybės, tik kai išdžiūsta ir sukietėja būna labai švelnus. Priešingai, ne trapus, o labai kietas ir labai lengvai minkos. Tik spalvos tokios labai neoninės visos. Per ryškios...
Noriu pasigirti..