Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 07, 14:33)
Pabandykit dabar

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 07, 16:33)
Pabandykit dabar

dabar jau matau blush2.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 01 07, 17:04)
Sveikos,

parduotuvėje "Auksinis raktelis", Vilniuje, Kauno artai Naugarduko gatvėje yra tokia prekė, kur užrašyta "Labai geros kokybės plastelinas". Atseit, jis nelimpa prie rankų, ryškių spalvų, labai lengvai minkosi ir modeliuojasi, ir palaikius tiesiog kambario temperatūroj labai gerai sukietėja. Aš tai jo dar nepirkau, bet paskaičiusi jūsų aprašymus panašu, kad ten irgi modelinas. O supakuotas jis į tokias plastmasines dėžutes su sandariais dangteliais.

man rodos tai ne modelinas, o toks natūralus ar koks ten plastilinas, ir jis sukietėja, bet būna toks trapus kaip sausainis
Atsakyti
Aš tai kai pirkau ant pakuotės buvo parašyta Modelinas,aš prašiau molio tai man sakė kad jis kaip molis ir yra.Sakiau dar reikia pasidaryti vienas rankytės ir kojytės kopijas ir kai užaugs kai ženisis ir padovanosiu blush2.gif biggrin.gif o kitus sau pasiliksiu senatvėja bus ką pažiūrėti. hihihi.gif
Atsakyti
sveikos, šiandien mačiau pirkt FIMO modelino 4u.gif :clown: kaina 39lt su centais beveik 40, 4 gabaliukai įvairių spalvų su instruktažu kaip pasidaryt papuošalus, o mačiau Vilniuje netoli Cvirkos aikštės esančioje kancelerkėje prie troleibuso sustojimo atrodo ir ten dar estetinės chirurgijos centras yra,
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 08, 15:02)
sveikos, šiandien mačiau pirkt FIMO modelino  4u.gif :clown: kaina 39lt su centais beveik 40, 4 gabaliukai įvairių spalvų su instruktažu kaip pasidaryt papuošalus, o mačiau Vilniuje netoli Cvirkos aikštės esančioje kancelerkėje prie troleibuso sustojimo atrodo ir ten dar estetinės chirurgijos centras yra,

tu cia kalbi apie rinkinukus fimo- tai jie yra brangus, verciau pirkti atskirai spalvas
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 08, 18:09)
tu cia kalbi apie rinkinukus fimo- tai jie yra brangus, verciau pirkti atskirai spalvas

acha apie juos, o kur galima nusipirkt atskirai spalvas? mano pažystama tai siunčiasi iš kažkur, bet nesako schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif iš kur blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
pasakykit kokia to modulino kaina vilniuje g.gif
vienos spalvos ar kokių rinkinukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 08, 22:08)
pasakykit kokia to modulino kaina vilniuje g.gif
vienos spalvos ar kokių rinkinukų g.gif

http://www.tikrosspalvos.lt/
atskirai yra Zukausko gatveje, o kainuoja 5,95 lt uz 59 g.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 08, 22:13)
http://www.tikrosspalvos.lt/
atskirai yra Zukausko gatveje, o kainuoja 5,95 lt uz 59 g.

bigsmile.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar bandžiau parodyti kaip įamžinau mažojo rankytę ir kojytę niekaip nerodė,tai šiandien išsiaiškinau ,kad buvo pasyrodo per dydėlis.Dabar galit parašo vietoje pažiūrėti mažiukas bet gal įžiūrėsit.Sakiau dar kopiją reiks pasidaryti kaip apsiženis vienus padovanosiu, o sau vienus senatvėj pasiliksiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 08 sausio 2007 - 22:19
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 08, 22:18)

jei noresi galesiu nupirkti biggrin.gif
Atsakyti