Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(idommi @ 2006 12 29, 20:43)
Aga 4u.gif  Dar pusiau snaudžiau ryte, kai berniukas atnešė... biggrin.gif
Taaaaip apsidžiaugiau, nes tikėjaus tik po naujų..  thumbup.gif

nu tai po nauju jau turetum ka nors parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 29, 22:57)
nu tai po nauju jau turetum ka nors parodyti  ax.gif

Rodysiu rodysiu! biggrin.gif
Atsakyti
Lauksim biggrin.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sušventėm darbštuolytės mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Deja mano darbeliai iškeliavo ir nuotraukos susigadino negaliu savo parodyt verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar su vaikais atsidareme nauja pakeli to pilko- balto modulino, pirkto Maximoje. O jau kvapas koks astrus!!!! Ar pas jus buvo taip pat? Sakau gal jis pasenes.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 01, 21:50)
Vakar su vaikais atsidareme nauja pakeli to pilko- balto modulino, pirkto Maximoje. O jau kvapas koks astrus!!!! Ar pas jus buvo taip pat? Sakau gal jis pasenes.... bigsmile.gif

nu kvapas yra, bet kiekviena skirtingai reaguojam i kvapus
Atsakyti
Na, as turbut per stipriai sureagavau. Po darbo rankas net su kvepianciu muilu ploviau....
Atsakyti
Nu taip, to modulino toks kvapelis, man ir tai buvo, rankos tai dar ilgokai nenorėjo atsikratyt to kvapo.
Darbeliai po kelių dienų liko be kvapo, bent jau man 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis.Štai kaip aš įmžinau savo mažojo rankytę ir kojytę.Galit pasižiūrėti kur parašas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 07 sausio 2007 - 14:32
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 07, 16:25)
Labutis.Štai kaip aš įmžinau savo mažojo rankytę ir kojytę.Galit pasižiūrėti kur parašas. thumbup.gif

tai kad nerodo g.gif
Atsakyti
Pabandykit dabar
Atsakyti
Sveikos,

parduotuvėje "Auksinis raktelis", Vilniuje, Kauno artai Naugarduko gatvėje yra tokia prekė, kur užrašyta "Labai geros kokybės plastelinas". Atseit, jis nelimpa prie rankų, ryškių spalvų, labai lengvai minkosi ir modeliuojasi, ir palaikius tiesiog kambario temperatūroj labai gerai sukietėja. Aš tai jo dar nepirkau, bet paskaičiusi jūsų aprašymus panašu, kad ten irgi modelinas. O supakuotas jis į tokias plastmasines dėžutes su sandariais dangteliais.
Atsakyti