Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Jutare @ 2006 12 14, 14:23)
hihihi.gif o ko tu jį taip trini? biggrin.gif Taigi minkštas jis tongue.gif

Būtų gerai, jei būtų minkštas. Kai kurie gabaliukai tikrai kietoki, nesugalvoju, kaip suminkštint... Turiu tokią dar tipo "mėsmalę" spec. modeliniui, tik nieko aš pro ją nepraspaudžiu, nes per kietas modelinas, o kaip suminkštint, nežinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2006 12 14, 13:41)
Būtų gerai, jei būtų minkštas. Kai kurie gabaliukai tikrai kietoki, nesugalvoju, kaip suminkštint... Turiu tokią dar tipo "mėsmalę" spec. modeliniui, tik nieko aš pro ją nepraspaudžiu, nes per kietas modelinas, o kaip suminkštint, nežinau. g.gif

tą tokį kaip švirkštą?
Gal bandyk lašą vandens? Šiaip tai yra spec priemonė minkštinimui, tik mūsų Lietuvėlėj jos nėra. O kai tu tokia pasaulietė, tai gal gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2006 12 14, 12:24)
Sveikutės, darbštuolės smile.gif

Pasirodysiu ir aš savo pirmą blyą iš FIMO. Turiu ir daugiau prilipdžiusi, tik dar nenudailinau, o kai ką ir išmesti teko, žodžiu, praktikuojuosi po truputį. blush2.gif

user posted image

Nuostabu thumbup.gif Reiks ir man pabandyti ax.gif Tik va, įdomu g.gif ar lipdant galima kitą dieną dar ant to pačio darbo prilipdyti, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2006 12 14, 17:54)
Nuostabu thumbup.gif  Reiks ir man pabandyti ax.gif Tik va, įdomu g.gif  ar lipdant galima kitą dieną dar ant to pačio darbo prilipdyti, ar ne? blush2.gif

Dėkui. Aš tai klijais klijuočiau tikriausiai. Bent jau man buvo, kad kelias dienas pastovėjęs neiškeptas darbelis tarsi byrėti pradėjo, kai bandžiau dar paminkyti...
Atsakyti
Džiu,isties grazus tas tavo pirmas blynas thumbup.gif

QUOTE(Džiu @ 2006 12 14, 19:11)
Dėkui. Aš tai klijais klijuočiau tikriausiai. Bent jau man buvo, kad kelias dienas pastovėjęs neiškeptas darbelis tarsi byrėti pradėjo, kai bandžiau dar paminkyti...

Kaip suprast neiskeptas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 19 gruodžio 2006 - 00:22
QUOTE(mambu @ 2006 12 19, 00:21)
Džiu,isties grazus tas tavo pirmas blynas thumbup.gif
Kaip suprast neiskeptas? g.gif

ji naudojo fimo mase-todel ja reikia kepi orkaiteje, o to paprasto modelino nerekia -jis keiteja nuo salycio su oru rolleyes.gif
Atsakyti
Aisku ax.gif
Atsakyti
ir dar modelino yra o,5kg ,uz 5,30lt ,centriniame knygyne vilniuj.tai brangu ar ne? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 12 26, 18:51)
ir dar modelino yra o,5kg ,uz 5,30lt ,centriniame knygyne vilniuj.tai brangu ar ne? g.gif  g.gif

Sakyciau,kad ne,nes as uz mazesni svori(dabar tiksliai negaliu pasakyt,koki)mokejau 6 ar 7lt.(tiksliai nepamenu).Pirkom Cipoline blush2.gif
Atsakyti
Man jau atsiuntė Fimo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Po Naujųjų kursiu kažką... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2006 12 29, 16:45)
Man jau atsiuntė Fimo  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Po Naujųjų kursiu kažką...  smile.gif

taip greitai gavai
wow mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 29, 19:36)
taip greitai gavai