Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Iverimus auskaram galima nusipirkti is www.rankdarbiai.com

GAila, kad biserio klubas nebeatsidaro, ten si tema buvo labai placiai aptariama ir tokiu garziu darbu ten buvo....
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 20, 19:37)
GAila, kad biserio klubas nebeatsidaro, ten si tema buvo labai placiai aptariama ir tokiu garziu darbu ten buvo....

jau atsidaro thumbup.gif
Atsakyti
nu gal aš tokia kvailutė, bet gal kas galit padėt kas užsisakinėjat is rankdarbiai.com ax.gif
ten kai užsisakai tai reikia susimokėt ir už prekes ir už pristatyma... gal kas žino kiek galėtų kainuot atsiuntimas į kauną? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Štai čia yra kelios įdomios lipdymo pamokos.
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2006 11 21, 19:00)
Štai čia yra kelios įdomios lipdymo pamokos.

kaip grazu -idomu kada as pagaliau ka nors pradesiu daryti prisipirkus to modelino ir visokio kitokio gerio lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu padaryti savo pupos kojytes antspauda is ko(modulyno ar druskos teslos) ir kaip geriau daryti?Is ko butu tvirciau? ax.gif
Visos temos neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 11 22, 02:21)
Noriu padaryti savo pupos kojytes antspauda is ko(modulyno ar druskos teslos) ir kaip geriau daryti?Is ko butu tvirciau? ax.gif
Visos temos neskaiciau blush2.gif

Aš prieš tris metukus dariau rankytes antspaudą iš DASS modelino rudos spalvos, čia tas kur ore keitėja. Nežinau ar aš permažai vandens buvau įpylusi, ar permažai išminkiusi, bet mano vaiks klykė, kai norejau padaryti ir paspausti reikėjo tikrai nemažai. Bet atspaudas gavosi geras ir dabar dar tebestovi ir nesutrupėjęs bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
O kur pirkote toki modulina?Ar yra skirtumas koks modulynas darnat tokius dalykus kaip antspaudas?O kaip ruosiamas modulynas? blush2.gif
Taip pat idomu butu suzinot ar su druskos tesla galima toki dalyka padryt.
Laaabai laukiu atsakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 11 23, 02:59)
Aciu 4u.gif
O kur pirkote toki modulina?Ar yra skirtumas koks modulynas darnat tokius dalykus kaip antspaudas?O kaip ruosiamas modulynas? blush2.gif
Taip pat idomu butu suzinot ar su druskos tesla galima toki dalyka padryt.
Laaabai laukiu atsakymu ax.gif

Modulino yra pirkti beveik kievienoj kanceliarinių prekių parduotuvėj. Jis būna rudos arba baltos spalvos. Kokį jį nusipirksit neturėtų būti skirtumo. Aš išėmus iš pakelio isidėjau į inda ir truputuką įpyliau vandens, išminkiau, kad vanduo susigertų ir tada žiūrėjau ar reikia dar vandens ,kad būtų minkštesnis. Vanduo jį minkština. Kažkuria prasme jis panašus į molį. Tik va kiek to vandens reikia tiksliai nepasakysiu g.gif , aš kažkaip pabijojau jo daug įpilti, nes bijojau, kad įsipaus ir paskui dings ta forma, suplauks viskas, nors vaikučiui aišku būtų daug lengviau į labai minkštą spausti. Tiesa prieš sauzdama pasidariau iškarto visą to darbelio formą, padariau apvalią.O pagražinimus galima ir paskui padaryti. Vakare pabandysiu nufotografuoti ir ryt įkelti nuotraukytę ax.gif
O apie druskos tešlą nežinau nieko, nesu nieko dariusi schmoll.gif
Atsakyti
Naujiesiems metams sumasciau nulipdyti angeliuku dovanoms.Tik beda,neisivaizduoju nuo ko pradeti.Gal turit kokiu pavyzdeliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 11 23, 16:01)
Naujiesiems metams sumasciau nulipdyti angeliuku dovanoms.Tik beda,neisivaizduoju nuo ko pradeti.Gal turit kokiu pavyzdeliu?  blush2.gif

http://rapidshare.co...3321/8.rar.html
gal kas tiks, nors realiai ka nors panasaus pasidaryti LT salygomis yra labai sunku, nes cia nera pirkti visu tu formeliu, kurias jie naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 11 23, 10:10)
Modulino yra pirkti beveik kievienoj kanceliarinių prekių parduotuvėj. Jis būna rudos arba baltos spalvos. Kokį jį nusipirksit neturėtų būti skirtumo. Aš išėmus iš pakelio isidėjau į inda ir truputuką įpyliau vandens, išminkiau, kad vanduo susigertų ir tada žiūrėjau ar reikia dar vandens ,kad būtų minkštesnis. Vanduo jį minkština. Kažkuria prasme jis panašus į molį. Tik va kiek to vandens reikia tiksliai nepasakysiu g.gif , aš kažkaip pabijojau jo daug įpilti, nes bijojau, kad įsipaus ir paskui dings ta forma, suplauks viskas, nors vaikučiui aišku būtų daug lengviau į labai minkštą spausti. Tiesa prieš sauzdama pasidariau iškarto visą to darbelio formą, padariau apvalią.O pagražinimus galima ir paskui padaryti. Vakare pabandysiu nufotografuoti ir ryt įkelti nuotraukytę ax.gif   
O apie druskos tešlą nežinau nieko, nesu nieko dariusi  schmoll.gif

Butu smagu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 24 lapkričio 2006 - 03:02