Aš romantiką suprantu labai savotiškai ir man ne visada tie saldūs dalykėliai patinka, gal būt dėl to, kad esu per daug didelė realistė, bet tai ką padarė mano pupuliukas buvo
Tai va eilinį penktadienio vakarą jis man gana girežtai ir visai ne į temą pasako ,,Ar nori siurprizo?"
Aš žinoma.
Tada jis man ,,ryt ryte atsikelk, apsirenk, suruošk mažiuką ir nieko neklausinėk". Tai pasakęs, nuėjo į virtuvę kažko pasieškoti šaldytuve...
Aš nuolanki žmona tai ir dariau. O viduj taip gera ir smalsu kiek minčių atsirado ką mes dabar darysim O ką rengtis ar gražiai ar patogiai
Na vienu žodžiu sėdom mes į mašiną ir kažkur važiuojam. Mes iš žemaitijos, tai pagal važiavimą supratau, kad link aukštaitijos.
Mažiukas mašinoj užmigo, mano MB man irgi sako pamiegok kelias dar tolimas...
Vykdau nurodymus
Nusnaudžiu... pramerkiu akis matau ežerą ir Trakų pilį.... uch kaip gera viduj buvo
Va čia man buvo romantika
[quote=Šarlote,2007 07 30, 11:46]
Nusnaudžiu... pramerkiu akis matau ežerą ir Trakų pilį.... uch kaip gera viduj buvo
Dažnai, didžiausią įspūdį palieka tai, ko nesitiki, kas maloniai ir netikėtai sudrumsčia kasdienybę ir nuo jos atitolina, šiuo atveju ir tiesiogine ir perkeltine prasme , belieka tik palinkėti, kad ir Tau ir Tavo vyrui ir toliau netrūktų spontaniškumo, kad Jūs ir toliau norėtumėte viens kitą stebinti
Dažnai, didžiausią įspūdį palieka tai, ko nesitiki, kas maloniai ir netikėtai sudrumsčia kasdienybę ir nuo jos atitolina, šiuo atveju ir tiesiogine ir perkeltine prasme , belieka tik palinkėti, kad ir Tau ir Tavo vyrui ir toliau netrūktų spontaniškumo, kad Jūs ir toliau norėtumėte viens kitą stebinti
[quote=<Intraverte>,2007 07 30, 14:51]
[/quote]
Ačiū tau labai
[/quote]
Ačiū tau labai
Uch, kaip gražu Kad maniškis taip sugalvotu
Ištikro labai gražu. Nuostabi įdėja. Sėkmės jums.
QUOTE(cmmarizza @ 2007 08 24, 16:56)
Ištikro labai gražu. Nuostabi įdėja. Sėkmės jums.
ačiū
Grazu
miela
Keleta metu teko dirbti Trakuose, prie pat pilies .. Tai man ta vieta, pati romantiskiausia, kokia tik gali buti