QUOTE(aisha7 @ 2008 07 06, 20:03)
Niu šaunuoliai esat, sveikinu ir spaudžiu ranką. Esu "Pifas" savanorė (skambinot mums į kauną, tik kalbėjo su jumis mano kolegė).
Šiaip tokį mažiuką ir dar purvina aš maudyčiau tikrai ir dar profilaktiškai Neostomozanu ištrynčiau.
Dėmesi reikia atkreipti į katinuko išvaizdą - kailiuką, akytes, viduriukus ir į elgesį - ar guvus, ar ėda noriai ar ne vemia, neviduriuoja..
Šiaip tokį mažiuką ir dar purvina aš maudyčiau tikrai ir dar profilaktiškai Neostomozanu ištrynčiau.
Dėmesi reikia atkreipti į katinuko išvaizdą - kailiuką, akytes, viduriukus ir į elgesį - ar guvus, ar ėda noriai ar ne vemia, neviduriuoja..
taip taip mes skambinom taip norisi padeti tam maziukui, juk dar maziukas, dideli galbut subeba savim pasirupinti, o tas mazius kvailutis lenda po masinom, maza kas su juo gali atsitikti.
tai va priglaudem bernuzeli raina, kailiukas kaip kailukas, zaisdeliu jokiu lyg ir nera, blusu kiek ziurejau irgi nemaciau, tik kaip sakiau baisiai murzinas, akytes atrodo normaliai, buvo viena maza traskanyte, bet dabar nera, turbut pats issikrapste ausytes purvinokos, eda labai gerai, mano supratimu jis toks netgi storuliukas. kadangi tuo metu jokio kitokio neturejau daviau konservu carny suaugusiem katinam, bet tai turbut nieko?, siandien padare pirma savo sysiu i kraika tuo labai dziaugiames kakucio dar nedare, taigi nezinom, ar vidiriuos, nevemia, bet kai pavalgo atsiruksta
o siaip truputi baikstutis, bet kai pradedi glostyt trintis pradeda ir visaip voliotis, truputi zaidzia, nori jis buti myluojamas.
laikau ji istiklintam balkone, saule cia labai nekepina, tik ryte buna, balkone kolkas jam patogiausia, nes visas kitas vietas uzvaldziusi mano kate ir tai nelabai patenkinta prie balkono pasisukioja.
kai su vyru turesim savo kampa visai noreciau padeti gelbeti gyvuniukus, arba juos pagloboti, padeti surasti namus. gaila to maziuko, o kai pagalvoji kiek daug tokiu varksiuku, kuriems net dar prasciau nei musu priglaustajam.