aš tai prisipirkau avies vilnos natūralių nedažytų siūlų pas bobutę Kalvarijų turguje, tame skyriuje, kur ir siūlus iš šuns kailio parduoda. Labai stori, gerai suverpti natūralūs siūlai Kaina 3.50 Lt/100 gr.
QUOTE(dorin @ 2007 11 24, 19:40)
ABC siulu praduotuvej prie urmo bazes pirkau tokiu siulu 70% merino vilnos ir 30% akriliko, raso megzti 6-7nr virbalais. 50g berods 6.50lt
Ačiū, bet šitie jau gana brangūs Megztukas atsieitų apie 100 lt
Papildyta:
QUOTE(Llauritta @ 2007 11 24, 19:59)
aš tai prisipirkau avies vilnos natūralių nedažytų siūlų pas bobutę Kalvarijų turguje, tame skyriuje, kur ir siūlus iš šuns kailio parduoda. Labai stori, gerai suverpti natūralūs siūlai Kaina 3.50 Lt/100 gr.
Va čia tai kaina Gaila, kad aš Kaune
O blizganciu siuleliu pasiulymas dar galioja?
Imciau po viena: ir geltona, ir balta.
Esu VLN, bet cia jau logistika
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 26, 09:44)
O blizganciu siuleliu pasiulymas dar galioja?
Geltonų jau nebėra ,o baltų gal dar liks - laukiu atsakymo iš vienos mezgėjėlės Bet Vilniuj aš Ditekse esu mačius didelėm špūlėm, o juk ten atvynioja kiek nori
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 27, 08:42)
Geltonų jau nebėra ,o baltų gal dar liks - laukiu atsakymo iš vienos mezgėjėlės Bet Vilniuj aš Ditekse esu mačius didelėm špūlėm, o juk ten atvynioja kiek nori
na baltų dar du vienetai liko , o geltonų - nebėra
čia galima sužinoti daugelio gamintojų siūlų sudėtį, rūšis, spalvas, metražą, kt, ar šiaip akis paganyti. Žodžiu, gali pravers:
http://www.yarndex.com/yarn_by_man.cfm
QUOTE(dontstop @ 2007 11 25, 11:43)
Va čia tai kaina Gaila, kad aš Kaune
manau kad ir Kaune turguje būna naminės vilnos pas bobutes
QUOTE(Mantilė @ 2007 11 27, 20:27)
manau kad ir Kaune turguje būna naminės vilnos pas bobutes
šiandien keliausiu ieškot
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 27, 12:19)
na baltų dar du vienetai liko , o geltonų - nebėra
DITEKSE jie mieliau visa gabaleli parduoda, aisku, su nuolaida
Tada balto viena gabaliuka man, ok? Detales - i a/z. LAUKIU
o aš kokią mažą padėvėtų rūbų parduotuvytę radau Panevežyje! tikras rojus mezgejoms! siūliukai ten nauji, tik bee popieriukų o kiti ir su jais nu žodžiu kai ten užėjau tai išejt nebenorėjau už 100gr tik 3lt ir dar derėtis galima manau čia tikrai pigu...o siūlų įvairovė.. ir moherinių ir vilnonių
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.