Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo siūlai

QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 21, 20:38)
Lamoj (basanaviciaus g) skelbia pavasario-vasaros kolekcija. Gal kas buvo?

siulai tikrai pavasario-vasaros wub.gif ryskus, spalvoti,visokie zydri, salotiniai, oranziniai ax.gif tik kad nera pigus doh.gif
Atsakyti
Dėl Iris siūlų, tai patarčiau "ant turgiuko" pavaryti. Ten būna, kad atveža iš Rusijos, o ir pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 03 17, 22:56)
Vakar nuvariau pirkt siulu tokiam plonam placiam salikui permatomam pavasariui - vasarai. Tai siulai 150gr. jam kainuotu apie 50 Lt mazdaug ploni, tai pagalvojau, kad gal apsieisiu be saliko....

Plonyčiam šalikėliui vilnos su mohera siūlų babinose ( t.y. nepervyniotų į tvarkingus matkelius po 25 ar 50 gr) buvo Trakų gatvėje - maždaug 120 gr kainuoja apie 18-20 Lt , priklauso nuo svorio ir žinoma siūlų sudėties. Pirkau ir jau nusimezgiau, ir ne vieną, nes labai patiko ir užsikrėčiau šalikų manija.

Deja ta parduotuvė užsidarė, bet laimei ne galutinai . Atrodo Kęstučio gatvėje Žvėryne yra jų dar viena parduotuvė. Ten dar neteko apsilankyti.

Tik tiesa su spalvom nelabai, kaip kada pasitaiko, bet dažnai murzinos žemių spalvos.
Atsakyti
Buvau basanaviciaus g. lamoj... Nieko gero isskyrus ta spalvota megztuka nepamaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AEG @ 2005 03 18, 19:49)
Kaip tik pirkau per akcija 50% PAN, 50% vilna. Mezgiau maziukui liemene. Skalbiau. Na lyg visai nieko atrodo,  tiesa, mezgiau spalvotu rastu, tai liemene kaip dviguba gavosi, o ir ne taip pasiduoda deformacijoms. Dar negaliu pasakyti kaip nesiojasi, ta prasme, ar burbuliuojasi. Bet siandien dar tokiu nusipirkau ir siuo metu neriu uzklota is tokiu siulu.

Aš pirkau Hyper Rimi Žirmūnuose Vernito siūlų po 2,49 Lt / vnt.
50% vilna , o tie 50% PAN tai reikia suprasti sintetika ? Akrilanas ?
Nelabai išmanau apie siūlus,bet turbūt tokia sudėtis nėra pati blogiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 23, 20:55)
Buvau basanaviciaus g. lamoj... Nieko gero isskyrus ta spalvota megztuka nepamaciau  schmoll.gif


O as buvau Verpaluose ir Gerose akyse... kazkaip siais metais su medvilne prastai sad.gif Tiesa vieni nieko buvo verpaluose, ale kainele 15 lt virs moketi uz 50g kazkaip nesiryzau... doh.gif va sedziu ir mastau kur cia galima butu paziureti neblogos medvilnes...g.gif jau taip norisi pasiruoshti vasarai nail.gif
Atsakyti
na as ir šiuo metu užsikepusi nusimegzti tokį megztuką-švarkelį.ir butinai ryškios žalios spalvos.
paskaitinėjau jūsų patarimus ir nulėkiau i Rimi š... o ne siūlai verysad.gif , dar kokiam vaikuj į darželį eit...gal ir gerai..bet nešiot pačiai ir išeit kažkur...nu ne.Maximoj ir tas pats.prasikeikaiu.jau geriau pora lt brangiau sumokesiu bet gerus ir fražius siūlus nusipirksiu ir dar jei ką ir gerą patarimą iš išmmanančios pardavėjos gausiu.
Šiaip galiu parašyt parduotuves kur žinau yra gerų siulų:
Basanavičiaus-pylimo kampas, už UT parduotuvės.
Geros akys neatsimenu gatvės bet tarp Cozy klubo ir Techninės bibliotekos.
Geros akys CUP kazkuriam aukšte(3 ar 4)
šalia ŠMC truputį dešiniau einant,toj pačioj gatvės pusėj (ten dar labai faina pardavėja thumbup.gif , tokia senesnė, jei kas neaišku dėl mezgimo nesidrovėdamos galit klaust, tikrai patars)
na dar yra Savanoriuose(bet ten pagrindas mochera ir visoks akrilanas, kas man nelabai)
tai va tiek žinau tikrai gerų parduotuvių
na dar sakiau gal bandysiu antradienį pašmirinėt gariūnuose, bet itariu kad ten nieko gero nerasiu.
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2005 04 10, 19:23)
na dar sakiau gal bandysiu antradienį pašmirinėt gariūnuose, bet itariu kad ten nieko gero nerasiu.

Gal gali ir dėl manęs pašmirinėti - ta prasme - pažiūrėti, ar yra seniau populiarių "Iris" siūlų, jei yra - kokių spalvų ir kokios kainos. Na kažkaip gaila pinigų pirkti Verpaluose esančius medvilninius, neradau dar gražesnių už Iris.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 04 11, 11:23)
Gal gali ir dėl manęs pašmirinėti - ta prasme - pažiūrėti, ar yra seniau populiarių "Iris" siūlų, jei yra - kokių spalvų ir kokios kainos. Na kažkaip gaila pinigų pirkti Verpaluose esančius medvilninius, neradau dar gražesnių už Iris.


"Irisų" pilna Gerose akyse, Maximoje, Rimi, Gariūnuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2005 04 10, 12:07)
O as buvau Verpaluose ir Gerose akyse... kazkaip siais metais su medvilne prastai  sad.gif Tiesa vieni nieko buvo verpaluose, ale kainele 15 lt virs moketi uz 50g kazkaip nesiryzau... doh.gif va sedziu ir mastau kur cia galima butu paziureti neblogos medvilnes...g.gif  jau taip norisi pasiruoshti vasarai  nail.gif



as neseniai pirkau "Vernito" medvilnes. Yra ir 100%yra ir pusiau su sintetika. Labai nebloga medvilne mezgimui, svarbiausia, kad nesunki kazkokia, labai grazios ryshkios spalvos. 100g kainuoja tik 5lt. Metrazhas neparashytas, skirta 3 nr virbalams. Viena moterishke sake, kad is 300g jai isejo puikiausias megztinis. As siuo momentu mezgu sunui megztuka, bet man skersuoja mezginys sad.gif , nors pats siulas nera labai susuktas.
Bet as mezgu ivairaus plocio juostelemis, siulais ish abieju krashtu, gal del to? Siaip, pora motereliu man tuos siulus rekomendavo kaip "laaabai gerus"...gal butu pastebejusios, kad skersuoja mezgini g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2005 04 11, 15:13)
as neseniai pirkau "Vernito" medvilnes. Yra ir 100%yra ir pusiau su sintetika. Labai nebloga medvilne mezgimui, svarbiausia, kad nesunki kazkokia, labai grazios ryshkios spalvos. 100g kainuoja  tik 5lt. Metrazhas neparashytas, skirta 3 nr virbalams. Viena moterishke sake, kad is 300g jai isejo puikiausias megztinis.  As siuo momentu mezgu sunui megztuka, bet man skersuoja mezginys sad.gif , nors pats siulas nera labai susuktas.


Ar Kaune, apart Rimi, yra tokių siūliukų?
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 04 11, 14:15)
Ar Kaune, apart Rimi, yra tokių siūliukų?


as kaune ir pirkau mirksiukas.gif prie baziu, toj "Lana" parduotuvej, ar kaip ji ten vadinasi. Tik va nezinau kaip del to skersavimo g.gif nu nejaugi cia tik man skersuoja?
Jei susigundysi pirkt, patarciau atsargiai su modeliu ir rashtu ...gal is pradziu pasibandyt reiketu?
Atsakyti