va, aš taip ir galvojau ?
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 18, 14:54)
Aš apžiūrėjau tuos siūlus vakar Maximoj, norėjau vaikui, tai pasirodė, kad bus šiurkštūs. O ir spalvų nelabai buvo pasirinkimo
Šiurkštūs tai tikrai nebus, nors kaip vaikui, tai nžn Man nelabai patiko, yra geresnių ir pigesnių tokio tipo parduotuvėje prie 25-mečio turgelio
Papildyta:
Tarp kitko, dabar RIMI parduotuvėse yra akcija Vernito siūlams, 50 % medvilnė, 50 % sintetika, šitie geri Nusipirkau ir mezgu dabar ploną megztuką, liuks gaunasi
o kokia Rimi kaina?
o gal gali parasyti kur tiksliau ta parduotuve yra?
QUOTE(saldainia @ 2007 09 18, 15:47)
o kokia Rimi kaina?
Tiksliai jau neprisimenu, bet kažkur 2.50 - 2.70 už 100 gr
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2007 09 18, 17:50)
o gal gali parasyti kur tiksliau ta parduotuve yra?
Ji yra Kovo 11-sios gatvėj, ten pat, kur perėja ir įėjimas į turgelį yra toks žalias pastatas, didelė iškaba "Siūlai", rasti lengva, nes iškaba krenta į akis
QUOTE(dontstop @ 2007 09 18, 15:37)
Šiurkštūs tai tikrai nebus,
Vakar dar kartą apžiūrėjau-gal tikrai nėra šiurkštūs (tik taip pasirodė), bet spalva tik oranžinė, tai man ji nelabai
Dontstop, ačiū labai, numaniau, kad toj wietoj, tik norėjau pasitikslint, reiks kada užbėgt
QUOTE(?angeliux? @ 2007 09 19, 17:40)
Dontstop, ačiū labai, numaniau, kad toj wietoj, tik norėjau pasitikslint, reiks kada užbėgt
Nėr už ką, visada prašom
nauja siulu parduotuveinternete:mirksiukas:
QUOTE(Vainora @ 2007 09 26, 16:55)
Labai faina ideja! Tik kazkodel negaliu prisiregistruoti...
Merginos,gal kam teko palyginti turkiska Kid mohera ir italiska? Ar labai skiriasi ju kokybe? Nes kaina skiriasi tai laaabai