Bandyk pynes. Gerai turetų atrodyti didesnės pynės
Tokom, megztinis, kažkur mačiau jau jį, gal kokiam rusiškam forume Gal ir schemutę turi?
QUOTE(dontstop @ 2006 10 15, 12:23)
Tokom, megztinis, kažkur mačiau jau jį, gal kokiam rusiškam forume Gal ir schemutę turi?
siaip nera cia sudetinga
kokiu adresu siusti ?
QUOTE(tokom @ 2006 10 16, 17:35)
Na, kaip ir nereikia Jau pradėjau iš akies megzti, išties nesudėtinga
saunu linkiu sekmes
QUOTE(*sraige* @ 2006 10 12, 17:33)
Cia megzta is situ siuliuku, ka tik baigiau, dar siulu galiuku nepaslepiau...labai silta su jom prie kompo sedet....
tai sakai šiltos kojnytės? ar tokia siūlų sudėtis tiktų šiltai skraistei ?
ir kokia jų kaina -reiks maximoj pasidairyt.
Siltos ir telpa i batus, jei ka....nes siuliukai tokie gana ploni.O sudetis 65 akrilanas, 35 mohera, nelabai kokia. matkiuko kaina50 gr.~ 2.60. jei megsi kojines sau, tai megzk ilgesne virsutine dali, gali 20 cm drasiai daryt, tada reikes 2 matkeliu. o vaikiskos turbut iseis ir is vieno.
Megztinio nesiryzciau megzt is ju, nors ir mezgasi gana greitai.
QUOTE(*sraige* @ 2006 10 18, 08:56)
Siltos ir telpa i batus, jei ka....nes siuliukai tokie gana ploni.O sudetis 65 akrilanas, 35 mohera, nelabai kokia. matkiuko kaina50 gr.~ 2.60. jei megsi kojines sau, tai megzk ilgesne virsutine dali, gali 20 cm drasiai daryt, tada reikes 2 matkeliu. o vaikiskos turbut iseis ir is vieno.
O aš pirkau po 4 lt/50 gr Kur čia galima pigiau nusipirkti? Nes matau, kad pritruks man
QUOTE(dontstop @ 2006 10 18, 12:01)
O aš pirkau po 4 lt/50 gr Kur čia galima pigiau nusipirkti? Nes matau, kad pritruks man
aš tai pernai Norfoj buvau pirkus, lyygiai tokią pat spalvytę o mezgiau šaliką-skraistę.. žiūrėjosi ir nešiojosi tikrai puikiai megztinuką pabijojau megzt- vaidenasi, kad gali pagraužt
kas dėl kainos, tai 3,49 ar 3,99 kainuoja, bet tada pasitaikė akcija, tai kažkiek pigiau mokėjau, bet tikrai ne 2,49
o ką tu mezgi? tą su pynėm megztuką? kaip sekasi? kiek matkelių jau sumezgei?
QUOTE(eimi @ 2006 10 18, 23:58)
aš tai pernai Norfoj buvau pirkus, lyygiai tokią pat spalvytę o mezgiau šaliką-skraistę.. žiūrėjosi ir nešiojosi tikrai puikiai megztinuką pabijojau megzt- vaidenasi, kad gali pagraužt
kas dėl kainos, tai 3,49 ar 3,99 kainuoja, bet tada pasitaikė akcija, tai kažkiek pigiau mokėjau, bet tikrai ne 2,49
Taip, mezgu tą su pinėm
Sekasi neblogai, bet lėtokai, per 3 dienas tik priekį tenumezgiau Jam išėjo beveik 2 matkeliai, o aš tik 4 teturiu, tai jau matosi, kad pritruks
na ka mielos mamos, matau jau isvaiksiojusios geriausias siulu parduotuves. neseniai atvykau i vilniu studijuoti ir nezinau kur pirkti siulus. noretusi kur pigiau. tai kiek supratau yra parduotuve kazkur savanoriu pr., gariunuose pigiau kur dar? beje gal galit patikslinti kurioj ten mazdaug vietoj savanoriu pr? nebegaliu kaip pasiilgau megzti
Maximoj mačiau rusiškus siūliukus "50/50 ožkos pūkas ir vilna " berods.
Sakykit ar negraužia jie ?
spalvytė tik mutna -ruda,bet sudėtis suintrigavo.Kaina 4,99-50 g
Sakykit ar negraužia jie ?
spalvytė tik mutna -ruda,bet sudėtis suintrigavo.Kaina 4,99-50 g