Auksarankes, ka daryti su baisingai dazanciais siulais???
Numezgiau vyrui merinosu vilnos juoda megztini, tai rankos juodos juodos gal yra koks stebuklingas budas,kad nustotu terliot?
QUOTE(moshke @ 2006 10 09, 09:39)
Auksarankes, ka daryti su baisingai dazanciais siulais???
Numezgiau vyrui merinosu vilnos juoda megztini, tai rankos juodos juodos gal yra koks stebuklingas budas,kad nustotu terliot?
Pabandyk skalauti vandenyje su actu.
QUOTE(Dusiukas @ 2006 10 09, 10:29)
Pabandyk skalauti vandenyje su actu.
Ačiū, reiks bandyt,kai baigsiu visą siūti
Mielos mezgėjos,
nusipirkau tokius siūliukus My Webpage
(sudėtis 65 proc akrilanas, 35 porc mochera) ir nežinau, ką iš jų megzti Norėčiau megztuko, tik neįsivaizduoju, koks raštas gražiai žiūrėtųsi Laukiu jūsų patarimų
Užsivedžiau naują temelę, nes gal atsiras daugiau norinčių pasikonsultuoti, o gal tik aš nusiperku siūlus, o paskui nežinau, ką iš jų megzti ?
nusipirkau tokius siūliukus My Webpage
(sudėtis 65 proc akrilanas, 35 porc mochera) ir nežinau, ką iš jų megzti Norėčiau megztuko, tik neįsivaizduoju, koks raštas gražiai žiūrėtųsi Laukiu jūsų patarimų
Užsivedžiau naują temelę, nes gal atsiras daugiau norinčių pasikonsultuoti, o gal tik aš nusiperku siūlus, o paskui nežinau, ką iš jų megzti ?
Nu aš tai irgi paskutiniu metu nusiperku siūlų, o tik paskui galvoju kur juos pritaikyti, o vyras tai iš vis sako, kad aš susirgau siūlų pirkimo manija
O šiap manau, kad iš jų nusimegsti megstuką tiktų ir kiauraraščiu ir lygiu mezgimu, jeigu skaitai rusiškai, tai pasižvalgyk po rusiškus forumus, ten manau turėtumei atrasti sau tinkamo, ar geriau pasiūlyti variantus
Nu kad ir toks paprastutis
O šiap manau, kad iš jų nusimegsti megstuką tiktų ir kiauraraščiu ir lygiu mezgimu, jeigu skaitai rusiškai, tai pasižvalgyk po rusiškus forumus, ten manau turėtumei atrasti sau tinkamo, ar geriau pasiūlyti variantus
Nu kad ir toks paprastutis
Vat ir aš sergu siūlų pirkimo manija
Rusiški forumai tikrai pilni gerybių , bet kažkaip nieko negaliu priderinti būtent prie šitų siūlų Bandžiau megzti kiauraraščių - negražu , stulpeliais, pinėm - kreivos akys gaunasi Gal, sakau, kas mezgė būtent iš tokių siūlų ką nors? Čia Sofia mini, jų pilnos Maximos..
Rusiški forumai tikrai pilni gerybių , bet kažkaip nieko negaliu priderinti būtent prie šitų siūlų Bandžiau megzti kiauraraščių - negražu , stulpeliais, pinėm - kreivos akys gaunasi Gal, sakau, kas mezgė būtent iš tokių siūlų ką nors? Čia Sofia mini, jų pilnos Maximos..
Cia megzta is situ siuliuku, ka tik baigiau, dar siulu galiuku nepaslepiau...labai silta su jom prie kompo sedet....
Sraige, jėga kokios kojinytės
Šiaip iš tokių gerai turėtų paprasti ažūriniai raštai žiūrėtis arba skraistė nuostabi išeitų šilta
Bandžiau vieną ažūrinį, kad nelabai gražiai
dontstop, gal kur skersai eina , tai tada tikrai ne kas , bet šiaip iš tokių neilgo plauko tikrai puikiai atrodytų arba skraistė neažūrinė, bet su rašteliu