Jeigu atmintis manes nepaveda, tai ten nėra, bet lyg tai mačiau sveriamų siūlų (ta prasme babinose, jei teisingai suprantu) yra kur "Vaikų pasaulis", kur baras "Medinava".
Džiaugiuosi, kad pamačyjau
Aš irgi neperseniausiai apsilankiau, pritūkusi 1 matkelio, ir.......nebegavau man reikalingos spalvos siūliukų nebūčiau patikėjusi net, kad ten toks perkamumas
Sveikos, Gal kuri žinote, kurioje parduotuvėje Vilniuje yra geras lininių siūlų pasirinkimas? Man reikia storų lininių siūlų, kad tiktų nerti 3.5-4 nr. vašeliu.
O aš siūlus perkuosi Šiauliuose tokioj vienoj audinių ir siūlų parduotuvėj su stiklinėmis durimis. Vis pamirštu gatvęs pavadinimą.. Siūlai susukti ir galima atsisukti ir nusipirkti tiek gramų siūlų, kiek reikia.. O dabar kaip tik žieminiams siūlams ten nuolaidos. Ir asortimentas labai didelis.
O aš siūlus perkuosi Šiauliuose tokioj vienoj audinių ir siūlų parduotuvėj su stiklinėmis durimis. Vis pamirštu gatvęs pavadinimą.. Siūlai susukti ir galima atsisukti ir nusipirkti tiek gramų siūlų, kiek reikia.. O dabar kaip tik žieminiams siūlams ten nuolaidos. Ir asortimentas labai didelis.
o as noreciau jums patarti pirkti siulus gariunuose, dabar ne taip kaip anksciau, yra po stogu kioskas, didziulis, siulai sudeti ili lubu, yra vos ne visu siulu numegzti pavyzdeliai, yra visokiu, ir nerimui, ir mezgimui, is spalvotu kad megztinis iskarto gaunas dryzuotas, nu zodziu zinokit keik nusivoldavau, bet cia tikrai liuks, tik parduoda ipakavimasi, pvz pirkau pusvilne, juoda, ploni siulai, mokejau 30lt uz ipakavima, atrodo 500g. Nunere man nerealu megztuka, kai galima bus man, tada idesiu foto, skalbiau, siulai liux,drauge pirko su pumpuriukais, ir nerealiai atrodo. zodziu daba ten siulai tikrai nieko, ir pasirinkimas ne taip kaip anksciau.
Aš irgi naksčiau pirkdavau Gariūnuose, nors ir turgus bet buleisti tai jau labai jos , net lituko nenori, nbent visą pakuotę perki, kadangi man atrodo tik dviejuose vietose tuos siūlus ir pardavinėja.