Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

Bijola , bent pas mus Kaune nebekepa schmoll.gif liko tik IKI pardes , as ne karta gundziausi , bet nu negaliu tiek moketi , sazine neleidzia doh.gif
Atsakyti
o jie bent jau skanūs? blush2.gif pati ko gero kepti vis dėlto nesiryšiu
Atsakyti
Nezinau schmoll.gif neragavau , tik vieni saldus desertam skirti , kiti be cukraus - skirti misrainytem deti , jie pastoviai buna aptrupyje , reiskesi trapus , tai gal ir skanus tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.l @ 2008 12 26, 22:27)
o jie bent jau skanūs?  blush2.gif  pati ko gero kepti vis dėlto nesiryšiu

Pirkau ir saldytu, ir gatavu - schmoll.gif nei vieni man nepatiko (saldyti mantingos lygtai, nepamenu, tai jie dar dar), gatavi jau stovi pusmetis, nekyla ranka net det i juos kazka. Bet cia kiekvienai savas skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 26, 22:34)
Pirkau ir saldytu, ir gatavu -  schmoll.gif nei vieni man nepatiko (saldyti mantingos lygtai, nepamenu, tai jie dar dar), gatavi jau stovi pusmetis, nekyla ranka net det i juos kazka. Bet cia kiekvienai savas skonis smile.gif

bigsmile.gif Niekada nemaciau saldytu , kur ju buna ??? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 26, 23:50)
bigsmile.gif Niekada nemaciau saldytu , kur ju buna ??? bigsmile.gif

as pirkau maximoj (senokai, vasaros pradzioj, kadangi nesusizavejau, tai dabar net neatkreipiau demesio ar ju dar buna) saldytuvuose salia teslos buvo. Jie tokie kaip sausainiukai atrodo, o kepant iskyla ir pasidaro krepsiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 26 gruodžio 2008 - 22:54
beskaitydama temą sugalvojau įsidaryti pomidorą... kaip manot, jei elementariai su kumpiu, majonezu, kokiais žirneliais ir pievagrybiais, skanu būtų? smile.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mažosios gimtadieniui ruošiau krepšelius. Pirkau Mantingos, man jie pasirodė gražiausi (12 vnt - 6 Lt). Dariau 5 rūšių pikantiškus ir 2 rušių saldžius:

user posted image

user posted image

user posted image

Surašau įdarus:
1. Smulkiai tarkuotas sūris, kiaušinis, majonezas, puošta raudonais baltyminiais ikriukais
2. Smulkiai tarkuotas sūris, kiaušinis, krabų lazdelės, majonezas, puošta krevetėm
3. Trintas tunas, kubeliais pjaustytas kiaušinis, mėlynas svogūnas, Bondulei Kids žirneliai, majonesas; puošta žirneliais
4. Džiovintos nuplikytos slyvos ir paštetas (šitie buvo vieni skaniausių, bet paštetas pakankamai greit džiūna)
5. Rama Cream Bonjour su žalumynais ir puošta juodais baltyminiais ikrais.

6. Kons. vaisių asorti (smulkiai supjausčiau kubeliais) ir raudona želė (nenufotografavau, nes buvo išnešti vėsiai. Dariau iš vakaro)
7. Plombyro skonio varškė su plakta grietinėlė (dėjau ir želatinos). Aptarkavau juodu šokoladu. Mmmmm, labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
KATU ....... wacko.gif ......KAIP GRAŽU IR SKANU wub.gif wub.gif wub.gif .....KAD TAIP DABAR KOKIAS 10 ŠTUKYČIŲ tongue.gif .....MYGAM DINGTŲ .
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 08, 21:19)
Mažosios gimtadieniui ruošiau krepšelius. Pirkau Mantingos, man jie pasirodė gražiausi (12 vnt - 6 Lt). Dariau 5 rūšių pikantiškus ir 2 rušių saldžius:

Ir aš dažnai šituos perku smile.gif
Kaip norėčiau dabar visko paragaut thumbup.gif
Atsakyti
Laba vdiena,

gal zinote kur Siauliuose butu galima nusipirkti krepseliu ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai krepšelių yra "Rimi" prie duonos skyriaus, ir "IkI" esu pirkusi ir "Maximoje" atrodo prie sausainių aukštai lentynoje būdavo smile.gif paieškok, tikrai bent viename PC rasi 4u.gif
Atsakyti