As tai nekepu tu krepseliu,nes sitas patiekalas turi pasizymeti greitumu ir patogumu.Dabar parduotuvese tiek daug visokiausiu krepseliu kam dar vargti.As perku is Pasilaiciu Cukraines super kreseliai
man labiausiai patiko anytos padarytas krepseliu idaras,dabar ir as per kiekviena baliuka,juos darau.Reikia:virtu kiausiniu,krabu lazdeliu,krapu,prieskoniuku ir majonezo.Krabu lazdeles,kiausinius ir krapus smulkiai susmulkinti,sudeti pipiriuku,vegetos ir ismaisyti majonezu.Viska sudeti i krepseliu,super labai gaivu ir skanu
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 10, 15:51)
As tai nekepu tu krepseliu,nes sitas patiekalas turi pasizymeti greitumu ir patogumu.Dabar parduotuvese tiek daug visokiausiu krepseliu kam dar vargti.As perku is Pasilaiciu Cukraines super kreseliai
jeigu reikia ju daug tai velniskai brangiai atsieina, bent jau Maximose, tai jie labai brangus
sveiki,
aš tai šį savaitgalį sugalvojau kepti krepselius. Kepiau pagal Kozetes recepta : bezė (pyragaičiai su baltymų kremu). Tik dar įdėjau braškių. Ir dar padariau su riešutais. Labai skanu buvo Net gailiuosi, kam daugiau nepadariau
aš tai šį savaitgalį sugalvojau kepti krepselius. Kepiau pagal Kozetes recepta : bezė (pyragaičiai su baltymų kremu). Tik dar įdėjau braškių. Ir dar padariau su riešutais. Labai skanu buvo Net gailiuosi, kam daugiau nepadariau
Sveikos,
žaviuosi Jūsų kulinarinėmis įdėjomis.. Reikia patarimo
Kuri gi Kaune nebrangiai (daug reikia) nusipirkti tų krepšelių? Maximoje brangūs
žaviuosi Jūsų kulinarinėmis įdėjomis.. Reikia patarimo
Kuri gi Kaune nebrangiai (daug reikia) nusipirkti tų krepšelių? Maximoje brangūs
As nusipirkau krepseliu irgi Pasilaiciu Cukraineje,uz deze,kurioje yra 80 vnt. sumokejau tik 13,50 lt
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 03 22, 08:56)
As nusipirkau krepseliu irgi Pasilaiciu Cukraineje,uz deze,kurioje yra 80 vnt. sumokejau tik 13,50 lt
O kur Pašilaičiuose ta cukrainė? Ir gal žinote ar vis dar jų būna toje cukrainėje, kuri priešais Coca Cola Plaza?
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 27, 17:34)
O kur Pašilaičiuose ta cukrainė? Ir gal žinote ar vis dar jų būna toje cukrainėje, kuri priešais Coca Cola Plaza?
Jei kam bus aktualu, tai šiandien buvau toje cukrainėje, kuri prieš Coca Cola Plaza. Pirkau sūrių krepšelių už 17 Lt./kg.
gal zinote, kur Kaune gauti pigiau krepseliu?
nes maximoj moketi 5 Lt uz 10 vnt- absurdas!
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 29, 14:20)
gal zinote, kur Kaune gauti pigiau krepseliu?
Paziurek Kovo 11-osios g-veje. Ten as visa laika perku. Daug ir nebrangu. Yra tokia konditerijos parduotuve BIOLA: tortai, pyragai (pries turgu).
Biola Kaune:
Telefonas: (5-37) 314170
Adrese: Kovo 11-osios g. 67A, 3042 Kaunas,
labai dekoju!!!!