Sveikos, konditerės ir ne tik
Nusipirkau tokių krepšelių ir nesugalvoju kokį kremą į juos dėti ir papuošti vaisiais
Grietinėlė manau gali isskystėti ir ištiš mano krepšeliai kol saldaus stalo sulauks.... gal turit kokių pasiūlymų?
šiaip dar turiu ruduru... gal ji su kuom nors pamaisyti ir purkšti į tų krepšelių vidų? nors norisi kažko tokio lengvo, kad nebūtų labai riebu
jei turit kokių minčių tai labai lauksiu
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 04, 22:31)
Nusipirkau tokių krepšelių ir nesugalvoju kokį kremą į juos dėti ir papuošti vaisiais
Grietinėlė manau gali isskystėti ir ištiš mano krepšeliai kol saldaus stalo sulauks.... gal turit kokių pasiūlymų?
na jei nori būtent saldžių tai siūlau pasidaryt žėlė, supjaustyt smulkiai, dėt truputį tų gabaliukų, o ant viršaus su švirkštu paraityt plakto jogurto (į jį įdėk žalatinos tai tikrai neišsileis ) na tai bus lengvo tokie
o į grietinėlę taip pat gali truputį žalatinos įdėt kad neišsileistų tai gali dėt kruopytę rududu, purkšt grietinėlę ir kokią vynuogę ant viršaus.. visai skanu turėtų būt tik va riebu
QUOTE(spurrga @ 2006 02 16, 21:30)
L. Skanūs ir pigūs krepšeliai yra ir cukrainėje priešais Coca Cola Plaza kino teatrą. 1 kg - 8.80 Lt, tad vieno krepšelio kaina gaunasi apie 12 ct
Nu geras
O aš ruošiausi vargti... šeštadienį ateis nemažai svečių, tai galvojau kaip čia jų kuo daugiau prikepti ir plius dar įdarus padaryti. O dabar tai beliko tik iki tos kepyklėlės nuvykti. Įdomu vakarais dar jų būna? Nes važiuosiu penktadienį po darbo..
parduotuvese buna pirkti tokiu mazyciu jau iskeptu krepseliu. juos galima ivairiai idaryti. kazkada maciau kaip per BALTOJO KATINO SVETAINE juos idarinejo lasisa, bet neuzsirasiau recepto. gal zinot kokiu receptu, kaip juos butu galima idaryti? galima ir desertinius variantus.
o aš krepšelius kepu oš trapios tešlos ir darau tokį įdarą:
lygiomis dalimis burokine tarka sutarkuotas varškės sūris ir smulkia tarka sutarkuotas fermentinis sūris+majonezas+česnakas + prieskoniai -labai gardu išeina. Yra ir kitų receptų, bet šis mano mėgstamiausias.
lygiomis dalimis burokine tarka sutarkuotas varškės sūris ir smulkia tarka sutarkuotas fermentinis sūris+majonezas+česnakas + prieskoniai -labai gardu išeina. Yra ir kitų receptų, bet šis mano mėgstamiausias.
QUOTE(spurrga @ 2006 02 16, 22:30)
L. Skanūs ir pigūs krepšeliai yra ir cukrainėje priešais Coca Cola Plaza kino teatrą. 1 kg - 8.80 Lt, tad vieno krepšelio kaina gaunasi apie 12 ct
Oho kaip gerai butu, nes arteja brolio vestuves, ir man reiks daryti saldziu krepsiuku.
O norejau paklaust, ar grazus tikrai tie krepsiukai? jie lygiais krastais ar banguotais?
Ir su kokiu autobusu ar troleibusu galima iki ten nusigaut nuo stoties?
QUOTE(Agniuk@s @ 2006 07 02, 20:42)
Oho kaip gerai butu, nes arteja brolio vestuves, ir man reiks daryti saldziu krepsiuku.
O norejau paklaust, ar grazus tikrai tie krepsiukai? jie lygiais krastais ar banguotais?
Radau siu krepsiuku kitoje cukraineje,bet mama ta pacia diena rado ju turguje, sake ~7lt tai pirksim is ten tai darysim ir saldziu ir nesaldziu,tik dabar reik issirinkiti nesaldziu recepteliu aciu,mamytes,uz receptukus
QUOTE(editam @ 2006 04 27, 12:22)
o aš krepšelius kepu oš trapios tešlos ir darau tokį įdarą:
mano irgi sitas pats megstamiausias
jau senai ieškau,kur nusipirkti formeliu krepšelių kepimui Gal kur nors matėte
QUOTE(brashke77 @ 2005 10 19, 09:24)
SU RŪKYTA SKUMBRE:
reikia rūkytos skumbrės
virtas kiaušinis
svogūniukas
truputis fermentinio sūrio
konservuotų žirnelių,
majonezo,
pipiriukų, ir labai tinka krapai, jei tik turit:)
Žuvį, kiaušinį,svogūną,sūrį supjaustome gražiais kubeliais, įdedame krapų,pabarstome pipirais,maišome su majonezu. Tikrai labai labai skanu
Sūrio galima ir nedėti, pagal galimybes.
O ištikrųjų su tais įdarais galima improvizuoti, manau, kad čia jokiuų taisyklių nėra, tiesiog galime tik idėjomis pasidalinti. Sėkmės
reikia rūkytos skumbrės
virtas kiaušinis
svogūniukas
truputis fermentinio sūrio
konservuotų žirnelių,
majonezo,
pipiriukų, ir labai tinka krapai, jei tik turit:)
Žuvį, kiaušinį,svogūną,sūrį supjaustome gražiais kubeliais, įdedame krapų,pabarstome pipirais,maišome su majonezu. Tikrai labai labai skanu
Sūrio galima ir nedėti, pagal galimybes.
O ištikrųjų su tais įdarais galima improvizuoti, manau, kad čia jokiuų taisyklių nėra, tiesiog galime tik idėjomis pasidalinti. Sėkmės
o skumbrė šalto ar karšto rūkymo?
Manau nereikia saves varginti ir kepti NusipirkauP"Cukraineje" tu krepseliu,na tikrai skanus,nepasakysi,kad ne naminiai.
Tik vat,kad cia tu idaru receptu nelabai daug kas pasiulo.Gal dar kas turit kokiu ideju
Tik vat,kad cia tu idaru receptu nelabai daug kas pasiulo.Gal dar kas turit kokiu ideju