O kazin is pirktines pvz bemieles sluoksniuotos teslos gautus krepseliai ar nelabai tiktu is tokios ?
Nes receptu kaip issikept yra daug bet niekas nesako kokie gaunasi, truksta atsiliepimu.
QUOTE(anite @ 2013 04 11, 18:06)
O kazin is pirktines pvz bemieles sluoksniuotos teslos gautus krepseliai ar nelabai tiktu is tokios ?
Nes receptu kaip issikept yra daug bet niekas nesako kokie gaunasi, truksta atsiliepimu.
Nes receptu kaip issikept yra daug bet niekas nesako kokie gaunasi, truksta atsiliepimu.
Labai gerai gavosi,dariau pirma karta,pabandymui tai gavosi
QUOTE(anite @ 2013 04 11, 18:06)
O kazin is pirktines pvz bemieles sluoksniuotos teslos gautus krepseliai ar nelabai tiktu is tokios ?
Nes receptu kaip issikept yra daug bet niekas nesako kokie gaunasi, truksta atsiliepimu.
Nes receptu kaip issikept yra daug bet niekas nesako kokie gaunasi, truksta atsiliepimu.
Pirmaji karta dariau, gavosi superiniai,
antra karta,kai reikejo baliui prigamint, dariau vel ir gavosi diidelis sss
nors darem viska taip pat,kaip ir pirmaji. is tos pacios teslos bet vis tiek sunaudojom
situos krepselius issikepiau antrad, balius buvo sestad, tai issilaike puikiai. aisku skonis kiek pasikeite, ale niekas nepastebejo
labai skanus įdaras krepšeliams: pakepinti žemės riešutai,džiovintos slyvos,tarkuotas sūris,česnakas,majonezas
Merginos, perskaičiau visą temą, bet nuo to aiškiau nepasidarė Kažkada bandžiau kepti krepšelius, recepto nepamenu, žinau kad buvo su grietine ir sviestu. Krepšelius bandžiau daryti ne platėjančius, o tokius kaip šulinėlius. Iš tešlos išspaudžiau apvalius skridinėlius, iš dalies jų išspaudžiau viduriukus ir tada tą tuščiavidurį žiedelį dėjau ant pilnavidurio skridinėlio. Abu kartus buvo tas pats: dalis buvo visai pakenčiamų (pakankamai normaliai iškilo ir neišsiklaipė, su įdaru atrodė neblogai), o dalis buvo visiški baisūnai, išsiklaipė, neiškilę kaip blynai... Norėčiau paklausti, gal kuri Jūsų kepate tokius krepšelius ir galėtumėt pasidalinti receptais? Temoje radau receptėlių, bet kiek supratau juos kepat platėjančius (kaip keksiukų formelėse), o gal galima ir šulinėlius kepti? ir ar šulinėliams turite kokias specialias formas ar galima (kaip kad aš dariau) su skirtingo dydžio stikliukais? O gal galima kažkaip panaudoti pirktą tešlą arba pasigaminti savo sluoksniuotą, kad jei iškiltų aukšti ir gražūs? Labai dėkoju už atsakymus.
QUOTE(aliunte @ 2013 09 25, 22:45)
Merginos, perskaičiau visą temą, bet nuo to aiškiau nepasidarė Kažkada bandžiau kepti krepšelius, recepto nepamenu, žinau kad buvo su grietine ir sviestu. Krepšelius bandžiau daryti ne platėjančius, o tokius kaip šulinėlius. Iš tešlos išspaudžiau apvalius skridinėlius, iš dalies jų išspaudžiau viduriukus ir tada tą tuščiavidurį žiedelį dėjau ant pilnavidurio skridinėlio. Abu kartus buvo tas pats: dalis buvo visai pakenčiamų (pakankamai normaliai iškilo ir neišsiklaipė, su įdaru atrodė neblogai), o dalis buvo visiški baisūnai, išsiklaipė, neiškilę kaip blynai... Norėčiau paklausti, gal kuri Jūsų kepate tokius krepšelius ir galėtumėt pasidalinti receptais? Temoje radau receptėlių, bet kiek supratau juos kepat platėjančius (kaip keksiukų formelėse), o gal galima ir šulinėlius kepti? ir ar šulinėliams turite kokias specialias formas ar galima (kaip kad aš dariau) su skirtingo dydžio stikliukais? O gal galima kažkaip panaudoti pirktą tešlą arba pasigaminti savo sluoksniuotą, kad jei iškiltų aukšti ir gražūs? Labai dėkoju už atsakymus.
kepu krepšelių keptuvėje. O šulinėlius kepu iš pirktinės sloksniuotos bemielės tešlos, taip kaip rašėte
Sveikos, is kokios pirktines saldytos teslos galima kepti krepselius?
Sveikos, kažkada buvo puslapis su keptuvėmis: grybukams, krepšeliams, šaukšteliams, o dabar nerandu, nors tu ką Nors pati esu kažkada gavusi baną iš SM, kad įkėliau nuorodą į forumą Gal kas nors žinot, apie ką aš?