Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

prisipirkau formelių krepšeliam. 10 vny tokių talpesnių ir pailgų ir 15 labai mažutėlių. Šiaip kad pilną skardą kept reikėjo dar kokius bent 5 nusipirkt...... už poros savaičių man reiks jau juos gamintis. tai va toks klausimukas iškilo prieš kiek laiko galiu į juos dėt įdarą? nes juos keptis tai žadu dieną prieš. bet įdarą dėsiu aišku kiek įmanoma paskutiniu momentu. Kažin 2-3 valandos nepagadins jų? pasidalinkit patirtim. aš tiesą pasakius anksčiau jų niekad nedarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 01 05, 22:10)
prisipirkau formelių krepšeliam. 10 vny tokių talpesnių ir pailgų ir 15 labai mažutėlių. Šiaip kad pilną skardą kept reikėjo dar kokius bent 5 nusipirkt......  už poros savaičių man reiks jau juos gamintis. tai va toks klausimukas iškilo prieš kiek laiko galiu į juos dėt įdarą? nes juos keptis tai žadu dieną prieš. bet įdarą dėsiu aišku kiek įmanoma paskutiniu momentu. Kažin 2-3 valandos nepagadins jų? pasidalinkit patirtim. aš tiesą pasakius anksčiau jų niekad nedarius  doh.gif

aš irgi bijojau, kad įdaras nepagadintų krepšelių dugno.
Tai aš dariau du įdarus - pinkantišką (olandiškas sūris, kiaušinis tarkuotas, šiek tiek įspausto česnako, ir majonezas) ir ryžių - krabų lazdelių (ryžiai, šviežias agurkas, krabų lazdelės, konservuoti kukurūzai, majonezas). Aišku, šiek tiek druskytės, pipiriukų pagal skonį.
Tai paprastai aš negailiu majonezo, jeigu nešu į stalą šitas mišraines giliuose induose. Tačiau kai ketinau dėti į krepšelius, tai pagailėjau majonezo. Ir viskas liuks. Nepraskydo, ir gana pagal skonį.

Nežinau kaip yra su kitais krepšeliais. Aš pirkau trapios tešlos krepšelius. tai kad tokį krepšelį sudrėkinti, reikia tikrai gan šlapios mišrainės.

3 - 4 valandos prieš - drąsiai.

Dar valgiau krepšelius šprotų paštetu. Ant viršaus pomidoriukas.. sakyčiau, savotiškas toks skonis ir neestetiškas vaizdas gaunas iš to pašteto.. sau niekada nedaryčiau..
Atsakyti
O Bijoloj tų krepšelių visada būna ar reikia užsisakyti iš anksto? smile.gif
Atsakyti
labas, o kaip ir is ko kepatre pacios tuos krepselius sluoksniuotos teslos?ar yra kazkokie pusgaminiai kur tik idedi i orkaite ir psio?

nenoriu teslos gaminti kocioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 01 05, 09:29)
bet velgi, Bijolos tokiame kaime kaip Klaipeda nera  verysad.gif

Bet Klaipėdoj yra iki, kurioje 20 krepšelių kainuoja apie 6 lt., rimi parduotuvėj apie 8 lt kainuoja tokie a le krepšeliai, jų daug ir ūkininkų krautuvėlėse mačiau skyriuje, kur duona. Normalūs, jei pati kepti nenori. Yra šaldytų, kur tik orkaitėj pašildyti tereikia.
Nu nevaikštot Jūs po tą Klaipėdą, nevaikštot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 03 30, 06:31)
Bet Klaipėdoj yra iki, kurioje 20 krepšelių kainuoja apie 6 lt., rimi parduotuvėj apie 8 lt kainuoja tokie a le krepšeliai, jų daug ir ūkininkų krautuvėlėse mačiau skyriuje, kur duona. Normalūs, jei pati kepti nenori. Yra šaldytų, kur tik orkaitėj pašildyti tereikia.
Nu nevaikštot Jūs po tą Klaipėdą, nevaikštot smile.gif

Ir ''norfoje'' yra , kaina apie 4 lt .. Kokybe ir skonis tikrai neblogi . Isbandziau ne karta smile.gif
Atsakyti
šį kartą dariau pyragą, bet toks įdaras puikiai tinka ir krepšeliams

Banoffee
user posted image
Atsakyti
O gal kartais zinote kiek laiko pagaminti namie sie krepseliai be idaro galima stoveti,kad nesugestu?
Atsakyti
O man būtų įdomu prieš kiek laiko galima sudėti įdarą. Ar iš vakaro sudėjus per naktį nieko nenutiktų iki pietų maždaug?
Atsakyti
QUOTE(baline @ 2012 12 11, 22:25)
O man būtų įdomu prieš kiek laiko galima sudėti įdarą. Ar iš vakaro sudėjus per naktį nieko nenutiktų iki pietų maždaug?

Geriau nedėkit - suminkštės krepšeliai.

Kaip darydavau aš:
Paruoštus įdarus sudėdavau į spec. vienkartinius buteliukus, panašius į konditerinį švirkštą. Prieš tiekaint į stalą - tiesiog išpausdavau į krepšelį. Daug laiko neužimdavo. Pirkdavau "Sangaidoje". Kažką panašaus galima pritaikyti wink.gif

Atsakyti
Mergaites, buciau tokia dekinga, jei pasidalintumet info smile.gif. Ar visose Norfose buna krepseliu vieno kasnio uzkandziams? O konkreciau Justiniskiu Norfoje?
Ir kurioj vienoj jie? Prie sveriamu sausainiu? blush2.gif Vyras nemoka lietuviskai, tai jam reikia konkreciai papasakoti, kur juos rasti g.gif
Atsakyti
O man idomu ar jokio tinkamo idaro nera, kad butu galima is vakaro juos paruosti ar jau blogiausiu atveju, anksti ryte, kad isstovetu neistirpine dugno 7-8 valandas? Noriu krikstynoms pasiruost, ir grizus po visko, namo, juk nepulsiu dar ju idarinet schmoll.gif
Atsakyti