Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

QUOTE(likta @ 2011 06 01, 13:05)
Krepšelio vidų plonai ištepkite mėgiamu išlydytu šokoladu (juodas, baltas, pieniškas ir pan) ir palaukite kol sustings ir dėkite savo mėgstamus vaisius ir užpilinėkite žele (atvėsusia). Turėsite nuostabaus skonio trapius krepšelius.

4u.gif ačiū už patarimą.
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Nusipirkau krepseliu formeles Arevitoje. Pasirinkimas thumbup.gif Bet kazkaip man rieboki gavosi tie krepseliai. Gaminau 120 g. miltu, 60 sviesto ir 2 tryniai. Ar zinote kuri nors koki lengvesni receptuka?? O is mantingos teslos nesigautu?? Gal kas bandete??
Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2011 06 04, 23:58)
Nusipirkau krepseliu formeles. Pasirinkimas  thumbup.gif

Sakykite, o kokias konkreciai formeles pirkote (ta prasme pavadinimas, kodas, kiek krepseliu kepasi ir t.t.). As irgi ieskau formeles, bet vis neissirenku, bijau, kad nusipirksiu per dideles arba per mazas, nes kai naturoj negali apziureti.... ax.gif
Atsakyti
As pirkau cia http://www.arevitosi...s...roup=1&id=6
Po 1.30 lt. Ju gaunasi 2.5 cm dugnas. Zodziu, vieno kasnio.

QUOTE(Aleisaba @ 2011 06 06, 14:36)
Sakykite, o kokias konkreciai formeles pirkote (ta prasme pavadinimas, kodas, kiek krepseliu kepasi ir t.t.). As irgi ieskau formeles, bet vis neissirenku, bijau, kad nusipirksiu per dideles arba per mazas, nes kai naturoj negali apziureti....  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2011 06 06, 22:28)
As pirkau po 1.30 lt. Ju gaunasi 2.5 cm dugnas. Zodziu, vieno kasnio.

Aciu, pasiziurinesiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2011 06 04, 23:58)
Sveikos, mergaites. Nusipirkau krepseliu formeles Arevitoje. Pasirinkimas  thumbup.gif Bet kazkaip man rieboki gavosi tie krepseliai. Gaminau 120 g. miltu, 60 sviesto ir 2 tryniai. Ar zinote kuri nors koki lengvesni receptuka?? O is mantingos teslos nesigautu?? Gal kas bandete??

Yra tokia tesla Trapi nezinau kieno ji ten, gal ir Mantingos,tik ipokavimas paprastam celofane,jos buna Norfoj Maximoj.Is jos tikrai gaunasi geri krepseliai,bet kodel nesigavo is sio recepto tai nezinau,siaip as dedu visa kiausini ,o ne trynius. smile.gif
Atsakyti
Einu bandyti biggrin.gif

QUOTE(leandre @ 2011 06 07, 10:55)
Yra tokia tesla Trapi nezinau kieno ji ten, gal ir Mantingos,tik ipokavimas paprastam celofane,jos buna Norfoj Maximoj.Is jos tikrai gaunasi geri krepseliai,bet kodel nesigavo is sio recepto tai nezinau,siaip as dedu visa kiausini ,o ne trynius. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2011 06 07, 14:24)
Einu bandyti  biggrin.gif

Braskyte07,kaip pavyko? smile.gif
Atsakyti
Sveikos Supermamkes 4u.gif
Perskaiciau visa tema, sudariau sarasiuka, ir stai mano gamybos rezultatai smile.gif
Visi krepseliai pirktiniai, visi rasti IKI parduotuvei, pavadinimu neprisimenu, visi savotishkai skanus.

Idarai:
Kumpis+zirneliai+kiausinis+majonezas
Krabu lazdeles+kukuruza+ananasas+majonezas
Krabu lazdeles+suris+kiausinis+krapai+majonezas
Suris+kiausinis+cesnakas+majonezas
Varskes kremas su zalumynais + ikrai(pas mane netikrieji)
Varskes kremas su zalumynais + lasisos gabaliukas

Ant krekeriu: lyditas surelis+lasisa+petrazole+citrina
Lyditas surelis + ikrai+petrazole.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
prisiakiciau, bandysiu klaipedoje iesoti krepseliu 4u.gif ir palepinti vyra.

kokius idarus pasiulytumete Kuciu vakarui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2011 11 30, 09:50)
prisiakiciau, bandysiu klaipedoje iesoti krepseliu 4u.gif ir palepinti vyra.

kokius idarus pasiulytumete Kuciu vakarui? 4u.gif

Sprotu trintu su kukruzais ar dar kuom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 07 16, 00:38)
Sveikos Supermamkes  4u.gif
Perskaiciau visa tema, sudariau sarasiuka, ir stai mano gamybos rezultatai smile.gif
Visi krepseliai pirktiniai, visi rasti IKI parduotuvei, pavadinimu neprisimenu, visi savotishkai skanus.

Idarai:
Kumpis+zirneliai+kiausinis+majonezas
Krabu lazdeles+kukuruza+ananasas+majonezas
Krabu lazdeles+suris+kiausinis+krapai+majonezas
Suris+kiausinis+cesnakas+majonezas
Varskes kremas su zalumynais + ikrai(pas mane netikrieji)
Varskes kremas su zalumynais + lasisos gabaliukas

Ant krekeriu: lyditas surelis+lasisa+petrazole+citrina
Lyditas surelis + ikrai+petrazole.

Niu va dingo mano ikeltos nuotraukytes... ax.gif
Priklauso nuo seimos tradiciju... Musu seimoje grieztai nevalgom tik mesyte, o pvz majoneza valgom - o tai jau daug smile.gif Tiks bet koks zuvies, krabu lazdeliu, darzoviu salotu idaras...
Atsakyti