Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

Krepšelių tešlos receptas:
180 gr sviesto
80-90 gr cukraus
2 kiaušiniai
400 gr miltų,
Iš nurodytų produktų suminkyti tešlą, pastatyti į šaldytuvą apie valandą,
Atšaldytą tešlą išimti, aplipdyti krepšelius, mano silikoniniai, kepti 200-220C temperatūroje apie 15 min. Mano formelės apie 4,5x5 cm skersmens. Iš šios normos išeina apie 20 vnt.

125 gr sviesto
60gr cukraus pudros
2 kiaušinių tryniai
200 gr miltų,
Tešla daroma analogiškai kaip pirmame recepte.Iš šios normos išeina apie 13vnt. Abi tešlos labai trapios, jeigu kepame be įdaro šiek tiek leidžiasi krašteliai, aš nededu į tuščius krepšelius pupelių ar žirnių, tiesiog tingiu žaisti.
Nesaldiems nedėti cukraus
Dažniausia kepu su saldžiu obuolių įdaru:
Obuolius supjaustau gabaliukais, dedu į krepšelius, ant viršaus dedu užpilą: 1 stiklinė grietinės, 1 kiaušinis , 0,5 stiklinės cukraus( aš dedu dar mažiau, galima daugiau , čia skonio reikalas), 2 valdomi šaukštai miltų, suplakti. Aišku su įdaru krepšeliai keps ilgiau.
Įdarą galima daryti ir varškės, ir džiovintų vaisių. O iškeptus papuošti Jūsų mėgstamu kremu.
Jeigu įdaras nebus kepamas, tarkim vaisiai užpilti žele ar sumaišyti su kremu, iškeptų ir atvėsintų krepšelių vidų aptepti tirpintu šokoladu, krepšeliai neatidrėks.
Linkiu sėkmės.
Mano formų nuotrauka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 11 03, 18:41)
Mano formų nuotrauka

Čia silikoninės? bigsmile.gif Išduokit paslaptį, iš kur tokį grožį gavot? ax.gif
Atsakyti
Taip čia silikoninės formelės, violetinės ir žalios yra prancūziškos ir man jas padovanojo, o geltonos, raudonos spalvų, jas pati pirkau prieš gal kokius 4 metus „Maximoje”, tarp kitko kinietiškas, skirtumo nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 05 lapkričio 2010 - 12:25
labai Jums aciu uz recepteli. Butinai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=meduolytee,2010 11 05, 19:49]
Parašykit, ar patiko
Atsakyti
labas vakaras,cia daug receptu,bet gal yra receptas kad tesla nebutu kociojama ,o pavyzdziui grietines tirstumo.ir as turiu tokia forma,gal zinote receptuka.http://seija-keptuves.blogspot.com/2010/08/keksiuku-kepimo-forma-55-lt.html
Atsakyti
sveikos visos kulinarės. rašot apie krepšelius, jų įdarus. aš prisiminiau vieno įdaro receptą, tik nežinau, gal jau buvo kur parašyta su lašiša, nes kažkuri klausė.
darydavau taip: į krepšelį įdėti avokado (supjaustyto ar sutrinto(mat gamtos sviestas skaitos)), žolelių pabarstyt, jei noris, truputi užlašinti citrinos, tada uždėti lašišos (gali būti žalai sūdyta arba šaltai rūkyta) ir ant viršaus plonas griežinėlis citrinos.
ir dar vienas su lašiša: į krepšelį įdėti tokią masę: fetos tipo sūrį (gali būti maišytas su varške) sumaišytą su špinatais , petražolėm, krapais ir ant viršaus lašiša (čia tinka šalto rūkymo, žalia nelabai).
tikiuos kam nors patiks.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kuri matėte, kur yra pirkti mažų formelių krepšeliams kepti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 11 27, 08:26)
Sveikos, merginos. Gal kuri matėte, kur yra pirkti mažų formelių krepšeliams kepti? 4u.gif

Senukuose yra dvidesimt vienetu, jei neklystu septyni litai
Papildyta:
[quote=likta,2010 11 05, 20:27]
[quote=meduolytee,2010 11 05, 19:49]
Parašykit, ar patiko
[/quote]

labai skanus- aciu didelis 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turite tokia keptuve krepseliams? kokie atsiliepimai?

user posted image

http://seija-keptuve...orma-55-lt.html
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 01 22, 12:40)
gal kuri turite tokia keptuve krepseliams? kokie atsiliepimai?

user posted image

http://seija-keptuve...orma-55-lt.html

turiu grybukams, bet tokia senovine is kaimo. labai patinka thumbup.gif
pirma kart matau tokia krepseliams... bragoka aisku bet palyginus kiek kainuoja krepselius pirkt tai turetu apsimoket g.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2011 01 22, 13:30)
turiu grybukams, bet tokia senovine is kaimo. labai patinka  thumbup.gif 
pirma kart matau tokia krepseliams... bragoka aisku bet palyginus kiek kainuoja krepselius pirkt tai turetu apsimoket  g.gif

as grybukam ir turiu, bet kaip principas cia gal toks pat, niekada nebandziau krepseliu kept, gal reikia pirma formelem pabandyt, paskui tokia keptuve pirkt doh.gif
GALI BAISIAI GAUTIS ax.gif
Atsakyti