i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
sveiko kulinares ir konditeres
ziuriu siek tiek aprimus temele. perskaiciau visa, bet neradau to ko ieskojau, gal kas esat bandziusios. dabar atsirado santa maria tokie krepseliai didesni, kaip loveliai tokie, noreciau padaryti ka nors su keptu farsu. bet kaip padaryt kad atrodytu graziai. farsa pakepsiu su padaziuku ir smulkintom darzovem o ka det ant virsaus? gal zinot kokiu receptuku, nes tai bus saltas patiekalas ir gamtoje...
ziuriu siek tiek aprimus temele. perskaiciau visa, bet neradau to ko ieskojau, gal kas esat bandziusios. dabar atsirado santa maria tokie krepseliai didesni, kaip loveliai tokie, noreciau padaryti ka nors su keptu farsu. bet kaip padaryt kad atrodytu graziai. farsa pakepsiu su padaziuku ir smulkintom darzovem o ka det ant virsaus? gal zinot kokiu receptuku, nes tai bus saltas patiekalas ir gamtoje...
Kur kaunietes perkat krepselius?
QUOTE(Elzė @ 2010 08 11, 12:48)
Kur kaunietes perkat krepselius?
urmo bazėj vakar pirkau sausainių skyriuje, 30 vnt. 6,90 lt
krepšelius kepuosi pati, bet toks klausimas - šventei jų reiks daug prikepti, prieš kiek laiko galėčiau juos kepti, kad nieko jiems nenutiktų? kur geriausiai juos laikyti iškepus?
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 13, 17:23)
krepšelius kepuosi pati, bet toks klausimas - šventei jų reiks daug prikepti, prieš kiek laiko galėčiau juos kepti, kad nieko jiems nenutiktų? kur geriausiai juos laikyti iškepus?
as kepiau diena pries tai , bet jiems labai ilgai nieko neatsitinka , aisku kol jie be idaro
QUOTE(marie @ 2010 08 14, 17:10)
as kepiau diena pries tai , bet jiems labai ilgai nieko neatsitinka , aisku kol jie be idaro
o ilgai tai kiek? galėčiau prieš savaitę kažin kepti? laikyti sausai sandariai ar šaldytuve ar kambaryje?
QUOTE(marie @ 2010 08 14, 17:10)
as kepiau diena pries tai , bet jiems labai ilgai nieko neatsitinka , aisku kol jie be idaro
mane taip pat domina-kiek tas ilgai? kodėl parduotuviniai n laiko gali stovėti,turbūt dėl konservantų?
QUOTE(MO @ 2010 08 15, 23:47)
mane taip pat domina-kiek tas ilgai? kodėl parduotuviniai n laiko gali stovėti,turbūt dėl konservantų?
nzn net, dariau gimtadieniui , misraine baigesi o krepseliu dar liko tai jie stovejo ilgai nu savaite gal kol visus sudorojom nes jau nelindo . laikiau nesaldytuve
QUOTE(likta @ 2010 05 07, 19:15)
mmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo, gal galima receptuka krepseliu ir idaro.
Papildyta:
QUOTE(tigriux @ 2010 04 14, 21:02)
Pabandykite su dziovintais grybukais(juos nuvirti ,kad suminkstetu) ,majonezu ir svoguniukas su petrazolem na ir butinai prieskoniuku.
Vis didesnis patiekalu asortimentas
Vis didesnis patiekalu asortimentas
super, aciu
[quote=meduolytee,2010 11 03, 13:04]
mmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo, gal galima receptuka krepseliu ir idaro.
Darbe neturiu, prie progos parašysiu, jie kepti su įdaru, be įdaro truputį kraštai leidžiasi. Tokiose formose kepu ir mažytes picas tik tešla kitokia, ne tokia trapi.
mmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo, gal galima receptuka krepseliu ir idaro.
Darbe neturiu, prie progos parašysiu, jie kepti su įdaru, be įdaro truputį kraštai leidžiasi. Tokiose formose kepu ir mažytes picas tik tešla kitokia, ne tokia trapi.
[quote=likta,2010 11 03, 12:31]
[quote=meduolytee,2010 11 03, 13:04]
mmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo, gal galima receptuka krepseliu ir idaro.
Darbe neturiu, prie progos parašysiu, jie kepti su įdaru, be įdaro truputį kraštai leidžiasi. Tokiose formose kepu ir mažytes picas tik tešla kitokia, ne tokia trapi.
[/quote]
oi laukiu laukiu receptuku
vat nzn kodel, bet mano turimas krepseliu receptas man nelabai patinka. Jie apsitraukia, issisukioja , puslejasi. Zodziu man nelabai, nors skonis geras, bet isvaizda gal galite parekomeduoti ka nors geresnio........
[quote=meduolytee,2010 11 03, 13:04]
mmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo, gal galima receptuka krepseliu ir idaro.
Darbe neturiu, prie progos parašysiu, jie kepti su įdaru, be įdaro truputį kraštai leidžiasi. Tokiose formose kepu ir mažytes picas tik tešla kitokia, ne tokia trapi.
[/quote]
oi laukiu laukiu receptuku
vat nzn kodel, bet mano turimas krepseliu receptas man nelabai patinka. Jie apsitraukia, issisukioja , puslejasi. Zodziu man nelabai, nors skonis geras, bet isvaizda gal galite parekomeduoti ka nors geresnio........