Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

QUOTE(Centime @ 2010 02 16, 20:16)
Gal kam reikės ir padės- krepšelių (sūrių) netikėtai radau Norfoje. Supakuota po 16 vnt, tokie kietoki, tvirti ir kainuoja 3.69 lt, kai tuo tarpu Iki kažkokie pikantiški ir sutrupėję 12 vnt kainuoja 6.99 lt

As tuos Norfinius seniai esu pastebejus bigsmile.gif Kaina tikrai viliojanti, bet man jie nelabai schmoll.gif Pirmiausiai skonio jookio ir man jie tookie kieti buvo, kad neimanoma buvo padaryti kasni. Bandziuos juos tik viena karta, tai dabar pagalvojau gal juos idaryti reiketu, pvz. salotom is anksto, gal jie tada siek tiek paminkstetu g.gif

QUOTE(renooshka @ 2010 02 22, 16:24)
prie kokiu produktu jie padeti??? jau viena norfa ismaisiau bet neradau ax.gif

Jei nerasite ten, kur Centime pasake, tai pabandykite dar prie duonos paieskoti; as kartais juos ir ten aptinku mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Jums eisiu ieskoti, vaziuosiu i didesne norfa, nes mazuose nera. biggrin.gif

As zadu ideryti misraine pikantiska, tikiuosi nebus kietoki tie krepsai, nes kepti tingisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 22, 20:51)
As tuos Norfinius seniai esu pastebejus  bigsmile.gif Kaina tikrai viliojanti, bet man jie nelabai  schmoll.gif Pirmiausiai skonio jookio ir man jie tookie kieti buvo, kad neimanoma buvo padaryti kasni. Bandziuos juos tik viena karta, tai dabar pagalvojau gal juos idaryti reiketu, pvz. salotom is anksto, gal jie tada siek tiek paminkstetu  g.gif
Jei nerasite ten, kur Centime pasake, tai pabandykite dar prie duonos paieskoti; as kartais juos ir ten aptinku  mirksiukas.gif

QUOTE(renooshka @ 2010 02 24, 11:43)
aciu Jums eisiu ieskoti, vaziuosiu i didesne norfa, nes mazuose nera.  biggrin.gif

As zadu ideryti misraine pikantiska, tikiuosi nebus kietoki tie krepsai, nes kepti tingisi  blush2.gif

Na žinokitės aš kaip tik praeitą savaitę dariau juos su pikantiška mišrainėle, negaliu nieko pasakyti,nes neparagavau pati, bet ragavusieji sakė,kad skanūs tie krepšiukai visai..idariau gal valandą prieš valgymą, tad gal ir suminkštėjo, nžn, net nžn kaip pati neparagavau- matyt tikrai geri buvo,jei nespėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai skanus idaras krepseliams:

salto rukymo lasisa
virta morka
majonezas,
cesnakas

morka sutarkuojame, lasisa smulkiai supjaustome ( labai tinka lasisos atraizeles vakuume) , isppaudziame cesnaka ir imaisome majoneza. Skanaus

dar darau:
kiausinis
fermentinis suris,
cesnakas
majonezas
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 02 24, 22:00)
Na žinokitės aš kaip tik praeitą savaitę dariau juos su pikantiška mišrainėle, negaliu nieko pasakyti,nes neparagavau pati, bet ragavusieji sakė,kad skanūs tie krepšiukai visai..idariau gal valandą prieš valgymą, tad gal ir suminkštėjo, nžn, net nžn kaip pati neparagavau- matyt tikrai geri buvo,jei nespėjau  lotuliukas.gif

Na jei nuo stalo dingo vadinasi skanu buvo thumbup.gif

QUOTE(meduolytee @ 2010 02 24, 23:36)

salto rukymo lasisa
virta morka
majonezas,
cesnakas

morka sutarkuojame, lasisa smulkiai supjaustome ( labai tinka lasisos atraizeles vakuume) , isppaudziame cesnaka ir imaisome majoneza. Skanaus
dar darau:
kiausinis
fermentinis suris,
cesnakas
majonezas

ta su lasisa reikes pabandyti suintrigavo bigsmile.gif
Atsakyti
Superiniai tie "norfiniai" krepseliai, su pikantiska misraine nuo stalo per valanda dingo.. nebuvo kieti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 24, 22:36)

salto rukymo lasisa
virta morka
majonezas,
cesnakas

dar darau:
kiausinis
fermentinis suris,
cesnakas
majonezas

Aš taip pat darau su lašiša, bet man asmeniškai patys skaniausi su pikantiška mišraine essen.gif
Atsakyti
Pabandykite su dziovintais grybukais(juos nuvirti ,kad suminkstetu) ,majonezu ir svoguniukas su petrazolem na ir butinai prieskoniuku.
Vis didesnis patiekalu asortimentas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Saldūs krepšeliai su maskarpone
user posted image
Atsakyti
Jūsų mėgstamiausios trapios tešlos receptas ir maskarponės grietinėlės jogurto kremas. Būna kepu tuščius krepšelius tada jie truputį leidžiasi
Kai kada aš kepu krepšelius su varškės ar grietinės sufle, su obuoliukais su aguonomis ir jau ant viršaus puošiu maskarponės grietinėlės jogurto kremu arba grietinėle
Jeigu reikia recepto, parašykite į a/ž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktute08: 07 gegužės 2010 - 19:47
QUOTE(viktute08 @ 2010 05 07, 21:45)
Jūsų mėgstamiausios trapios tešlos receptas ir maskarponės grietinėlės jogurto kremas. Būna kepu tuščius krepšelius tada jie truputį leidžiasi
Kai kada aš kepu krepšelius su varškės ar grietinės sufle, su obuoliukais su aguonomis ir jau ant viršaus puošiu maskarponės grietinėlės jogurto kremu arba grietinėle
Jeigu reikia recepto, parašykite į a/ž

bet cia juk receptu tema, kam toks paslaptingumas?
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 05 08, 16:47)
bet cia juk receptu tema, kam toks paslaptingumas?

Tiesiog nelabai turiu laiko rašyti, nes receptas ilgas,
Trumpus receptukus kiek esu rašiusi, nebuvo jokių komentarų, matyt niekas nenorėjo jų išbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktute08: 08 gegužės 2010 - 16:46