gal galite pasidalinti informacija, kur galima nusipirkti krepseliu didesni kieki ir pigiau, nei mantingos?
noreciau skaniu krepseliu receptuko, please.......................
keleta esu isbandziusi, bet........ kepdami formyteje jie susitraukai ir iseina nevienodi tokie ir nelabai grazus.
keleta esu isbandziusi, bet........ kepdami formyteje jie susitraukai ir iseina nevienodi tokie ir nelabai grazus.
QUOTE(dorin @ 2009 12 10, 16:45)
Gal galetumete pasakyti, kur galima nusipirkti formeles krepseliams kepti?
Aš pirkau ūkinių prekių parduotuvėje, bet kažkuri forumietė minėjo, kad yra senukuose
Kaledoms dariau krepselius su grybu idaru. Turejau baravyku uzsivakavus. juos pakepinau su spirguciais ir svogunais ir sudejau i krepselius teslos. tada viska iskepiau orkaitej
labai skaniai gavosi.
labai skaniai gavosi.
Gal jums ir labai kvailai atrodys, bet visties paklausiu........
Ar netiktų krepšeliams kepti tokios keksiukų popierinės formytės plonytės vienkartinės
Ar netiktų krepšeliams kepti tokios keksiukų popierinės formytės plonytės vienkartinės
Gal kas Kaune jau atrado,kur galima nusipirkti krepšelių neskaitant Maximoj, Iki ir kitų PC, sveriamų gal kur nors?
QUOTE(Centime @ 2010 02 05, 00:39)
Gal kas Kaune jau atrado,kur galima nusipirkti krepšelių neskaitant Maximoj, Iki ir kitų PC, sveriamų gal kur nors?
žinau kad šilainių turguj kažkur yra bet nežinau kurioj vietoj, bet tikrai jie ten super, ir skanūs ir nebrangūs
gal kas galite pasidalinti patirtimi, kaip idaryti krepselius su lasisa, aciuka
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 02 09, 10:24)
žinau kad šilainių turguj kažkur yra bet nežinau kurioj vietoj, bet tikrai jie ten super, ir skanūs ir nebrangūs
Ačius Tačiau aš nepažįstu to turgaus, tad nerasiu
Gal kam reikės ir padės- krepšelių (sūrių) netikėtai radau Norfoje. Supakuota po 16 vnt, tokie kietoki, tvirti ir kainuoja 3.69 lt, kai tuo tarpu Iki kažkokie pikantiški ir sutrupėję 12 vnt kainuoja 6.99 lt
Vat
Aš tai nuspirkau Norfiniu- pamėginsiu
QUOTE(Centime @ 2010 02 16, 21:16)
Ačius Tačiau aš nepažįstu to turgaus, tad nerasiu
Gal kam reikės ir padės- krepšelių (sūrių) netikėtai radau Norfoje. Supakuota po 16 vnt, tokie kietoki, tvirti ir kainuoja 3.69 lt, kai tuo tarpu Iki kažkokie pikantiški ir sutrupėję 12 vnt kainuoja 6.99 lt
Vat
Vat
prie kokiu produktu jie padeti??? jau viena norfa ismaisiau bet neradau
QUOTE(renooshka @ 2010 02 22, 16:24)
prie kokiu produktu jie padeti??? jau viena norfa ismaisiau bet neradau
Prie sausainiu lentynose, ten padeti ir lakstai napaleonui, sausainiukai surus zuvytes, keksiukai kepti visokie...rodos ir kukuruzai vaikams
Konkrečiai aš pirkau Kaune, Šilainių Norfoje