Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarai krepšeliams, jų tešla

QUOTE(justacka @ 2009 02 09, 15:55)
O pasakykit, kiek laiko tie krepseliai islieka sviezi?
jei ketvirtadieni iskepciau, ar sestadinie nebutu pasene, kieti?

Aš taip pat ruošiuosi vaiko gimtadieniui, jei išsikepčiau savaitės vidury, iki savaitgalio juk nieko jiems neatsitiks, ar ne? g.gif Juk ir parduotuvės nekepa kasdien, be to tešla paprasta, nėra ten kam gesti ar džiūti... Kas kepėt iš anksto? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 03 25, 16:49)
Aš taip pat ruošiuosi vaiko gimtadieniui, jei išsikepčiau savaitės vidury, iki savaitgalio juk nieko jiems neatsitiks, ar ne?  g.gif Juk ir parduotuvės nekepa kasdien, be to tešla paprasta, nėra ten kam gesti ar džiūti... Kas kepėt iš anksto?  blink.gif

As vis delto nekepiau, o pirkau maximoje.
Dariau su balta mišraine. Skanu buvo.
Vienintelis minusas kad visai mazyciai, vieno kasnio...
naminiai didesni...
mokejau uz 12 vnt. 5.50 Lt
Atsakyti
QUOTE(justacka @ 2009 03 25, 15:59)
As vis delto nekepiau, o pirkau maximoje.
Dariau su balta mišraine. Skanu buvo.
Vienintelis minusas kad visai mazyciai, vieno kasnio...
naminiai didesni...
mokejau uz 12 vnt. 5.50 Lt

Aš pirkau Biolos Cukrainėje, už 80 vnt. mokėjau 17 Lt thumbup.gif Ir tokie skanūs jie man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RevitaL: 25 kovo 2009 - 16:12
Bet Bijoloj jie iš tiesų laabai mažiukai, sakyčiau puse kąsnio biggrin.gif O nusipirkti galima iš anksto, jie gali stovėti. Bėda ta, kad ten tikrai didelė dėžė (sveriamų nėra), o su tokiais mažyčiais labai daug terlionės karsta.gif
Atsakyti
Smulkmena, as kt klausimu (Kroatija) norėjau Tau AŽ parašyti, bet išmeta pranešimą, kad užpildyta arba Tu neturi teisės naudotis žiniųčių gavikliu. Gal Tu man į AŽ galėtum parašyt.
p.s. Sorry už "offtopic'ą" 4u.gif
Atsakyti
O kaip tie krepsialiai atrodo,ir kokiam skyriui jie pardavinejami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 06 15, 15:54)
O kaip tie krepsialiai atrodo,ir kokiam skyriui jie pardavinejami blush2.gif

pvz.
stai taip atrodo formeles trapios teslos krepseliams
user posted image
user posted image
user posted image
o stai cia sluoksniuotos teslos krepseliai
user posted image

ieskoti reiktu prie kepimo gaminiu, seniau sluoksniuotos teslos krepselius pirkdavau IKI konditerijos skyriuje

Atsakyti
Mums labai patinka pyragiukai idaryti pikantiska misraine: virti kiausiniai smulkiai supjaustomi, dedama fermentinio surio, ispaudziama pagal skoni cesnako ir viskas sumaisoma su majonezu ax.gif
Atsakyti
Gal labai nesupyks viena Supermamyte, bet jos receptuka įdėsiu čia. Labai gražu, skanu ir paprasta thumbup.gif

QUOTE(Elena @ 2009 06 12, 08:00)
Pusrytukai  biggrin.gif
Krekeriai sūrus,tepamas sūris,lašiša  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 15 birželio 2009 - 22:50
Sugalvojom su drauge pacios kai reikejo oficialiai vaises suruost greitai .. bet visiems labaaaai patiko ...
i krepseliu pirmiausia itepem varskes kremo su krapais ...(manau, tiktu ir kitokio skonio)... tada suguldem marinuotas krevetas, uzspaudem keleta lasiuku citrinos, truputi juodo malto pipiro, truputi petrazoles per viduriuka smile.gif atrode super, o ir visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Idomu, ar skanu butu idara daryti is smulkiai tarkuoto surio, krabu lazdeliu, majonezo ir krapu g.gif Noretusi kazko skanaus, tik ne misraines ar kiausinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 07 02, 23:48)
Idomu, ar skanu butu idara daryti is smulkiai tarkuoto surio, krabu lazdeliu, majonezo ir krapu g.gif Noretusi kazko skanaus, tik ne misraines ar kiausinio smile.gif

bus labai skanu. mano kaimyne taip daro. tikrai neapsiriksi smile.gif
Atsakyti