Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(winnerss @ 2007 08 20, 12:45)
as ir dziaugiuosi na galbut rezultatai dar nera stulbinantis bet kaip man ji naudojant savaite laiko ttai tikrai  thumbup.gif  mano manymu  tai gelis geresnis uz krema nes jis greiciau susigeria  ax.gif  bet vaje kaip brangiai 60 lt  blink.gif  as uz 50 lt nusipirkau bet vot kokie tie vaistininkai brangininkai kur matyta kad vaisto kaina skiriasi 10 lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš Eurovaistinėj pirkau be jokių nuolaidų, tai gal dėl to.. smile.gif o šiaip aš jau naudoju daugiau nei 2 mėnesius (dabar jau nereikia kiekvieną vakarą tepti), tai jau toookia patenkinta biggrin.gif tikiuosi, tu irgi sulauksi super rezultatų 4u.gif
Atsakyti
as pirkau krema, turbut geriau jau buciau geli pirkusi. Nes toks jausmas, kad jis man per riebus. senieji gilesni mano spuogeliai gyja- lupasi nuo ju sausa oda ir taip sparciai sakyciau, bet siandien po nakties pastebejau,kad ivairiose veido vietose isdyge tokiu mikroskopiniu pulinuku.Juos isspaudziau. Itariu, kad del to, jog kremas riebokas - tai kemsasi poros..
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 20, 13:09)
as pirkau krema, turbut geriau jau buciau geli pirkusi. Nes toks jausmas, kad jis man per riebus. senieji gilesni mano spuogeliai gyja- lupasi nuo ju sausa oda ir taip sparciai sakyciau, bet siandien po nakties pastebejau,kad ivairiose veido vietose isdyge tokiu mikroskopiniu pulinuku.Juos isspaudziau. Itariu, kad del to, jog kremas riebokas - tai kemsasi poros..

apie kremą nesu nieko girdėjusi, tai net patart ką sunku. o kaip instrukciniame lapelyje rašo apie jį? apie poveikį ir pan. gal jisai irgi panašiai veikia, tik švelnesnis yra. bet jei poras kemša, tai nieko gero.. žinau, kad gaila pinigėlių, bet tikrai rekomenduoju gel'į nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 20, 13:09)

Gelis, tai lengvutis toks, jokio riebumo.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 20, 15:21)
Gelis, tai lengvutis toks, jokio riebumo.

nervina vaistininkiu nekompetencija. Kai pirkau, klausiau, kuris geresnis, kuo skiriasi, tai atsake, kad visiskai vienodi, tik vienas skystesnis(gelis), o kremas - tirstesnis. Pagalvojau,kad kremas bus stipresnis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 20, 14:25)
nervina vaistininkiu nekompetencija. Kai pirkau, klausiau, kuris geresnis, kuo skiriasi, tai atsake, kad visiskai vienodi, tik vienas skystesnis(gelis), o kremas - tirstesnis. Pagalvojau,kad kremas bus stipresnis doh.gif  unsure.gif

O gal gelis yra "stipresnis" (iš tikrųjų nežinau, tai nenoriu klaidinti), nes pasižiūrėjau vaistai.lt, kad gelis receptinis, o jau kremas tai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 20, 14:34)
O gal gelis yra "stipresnis" (iš tikrųjų nežinau, tai nenoriu klaidinti), nes pasižiūrėjau vaistai.lt, kad gelis receptinis, o jau kremas tai ne g.gif

gelis tikrai stipresnis, nes jį galima tik ant spuogelių tept, kad sveikos odytės nenudegintų, o kremą, kaip suprantu, galima tepti ant viso veido, ar ne? g.gif
Atsakyti
Paskaičiau differin.com
Tai kremo ir gelio poveikis vienodas, tik kremas skirtas turintiems jautresnę odą.
O, beje, atsirado dar stipresnis Differin gelis, net 0,3 proc.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 08 20, 14:56)
Paskaičiau differin.com
Tai kremo ir gelio poveikis vienodas, tik kremas skirtas turintiems jautresnę odą.
O, beje, atsirado dar stipresnis Differin gelis, net 0,3 proc.

tai gal ne tik jautresnę, bet ir sausesnę. poveikis gal ir tas pats, bet kremo konsistencija tirštesnė, tai reikia į savo odą dėmesį atkreipt. db džiaugiuosi, kad man nepasiūlė kremo, o tai gal nebūtų padėję, nes T zona labai riebi..
skaičiau aš irgi apie tą stipresnį gelį. mano oda nejautri visai, tai man ir stipresnis tiktų, o poveikis turbūt dar greitesnis smile.gif jei ateity bus problemų, tai žinosiu, ką pirkt smile.gif
Atsakyti
turbut vis delto eisiu to gelio pirkti...nes tas kremas,net nzn,jauciuosi kaip riebalais tepciau veida.Vakare laukiu 30 min. kol kazkiek susigeria i veida. Kadangi mano oda nejautri, tai pirksiu ta stipresni. Ar visose vaistinese jo buna?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 20, 15:31)
turbut vis delto eisiu to gelio pirkti...nes tas kremas,net nzn,jauciuosi kaip riebalais tepciau veida.Vakare laukiu 30 min. kol kazkiek susigeria i veida. Kadangi mano oda nejautri, tai pirksiu ta stipresni. Ar visose vaistinese jo buna?

manau, kad daugelyje yra. tai prieš eidama, paskambink į tą, į kurią planuoji ir paklausk, kad be reikalo nereikėtų pėdint/važiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad daisha as 51 lt su centais eurovaistineje siuo metu sis gelis kainuoja be jokios nuolaidos as tik su eurolitais dar maziau sumokejau 46 lt bet man keista kaip kai kas cia sake kad ta geli ( ar krema ) pirko uz 60 lt tai sorry 10 lt pinigai nieko nesakyciau jei kokie 2 3 lt skirtumas bet 10 lt tai blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif as ir patariu nusipirkti geli vien del to kad jis labai greitai susigeria o jus beto kremo dar kokiu kremu naudojat ar viskas ?
Atsakyti