Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(odriana @ 2007 08 11, 15:43)
Neblogos priemonės prieš spuogus yra AKNE BP5 (emulsija, apie23 Lt) ir atspalvį suteikiantis kremukas AKNECOLOR. Nusipirkt galima tik vaistinėje.

Nepadejo nei vienas...Siti manau tinka toms, kurios turi pulingus spuogelius, o ne giluminius...Man tik jie issausino oda...O nuo Aknecolor, buvo pasidarius alergija...Oda pasidarius siurksti siurksti... verysad.gif
Atsakyti
sveiki, is karto atleiskit mielosios jei jus izeide mano subjektyvi nuomone apie acnecolor man sis kremas - pasta tikras S.L.A.M.S.T.A.S. ir galiu pasakyti kad daugelis taip mano pasiskaitynekit kitus forumus ir pamatysit tongue.gif thumbup.gif differinu negaliu atsidziaugti su kiekviena diena tfu tfu tfu oda vis gereja tik pastebejau kad labai issausejo tai galbut kokia drekinancia priemone reiketu naudoti gal kas pasiulyti ka nors galetu is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
o kur galima differin nusipirkti pigiau? Eurovaistineje savaitgali kosmetikai taiko nuolaida. Cia prie kosmetikos ar prie vaistu priskiriamas?
Atsakyti
jep jep, ne i tema biski, bet vistiek paklausiu, gal zinot kauke, kuri drekintu, maitintu oda, bet nesukeltu spuogu?
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 18, 14:02)
o kur galima differin nusipirkti pigiau? Eurovaistineje savaitgali kosmetikai taiko nuolaida. Cia prie kosmetikos ar prie vaistu priskiriamas?

jei sis vaistas, kaip sako receptinis, ir antibiotikas, tai tikrai manau bus prie vaistu. o su maximos kortele vis dar yra nuolaidos savaitgaliais, ar kada?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 08 19, 02:25)
jep jep, ne i tema biski, bet vistiek paklausiu, gal zinot kauke, kuri drekintu, maitintu oda, bet nesukeltu spuogu?
Papildyta:
jei sis vaistas, kaip sako receptinis, ir antibiotikas, tai tikrai manau bus prie vaistu. o su maximos kortele vis dar yra nuolaidos savaitgaliais, ar kada?

nesulaukiau ir nusipirkau Farmoje. Kainavo 61 Lt. Pasitepiau, bet tikejausi, kad jis bus lengvas, o man jis riebokas. Ar ir jums taip?
Atsakyti
smile.gif to WINNERSS

Mano sūnui gydytoja patarė DIFFERIN naudoti vakarais, o kad labai neišsausėtų oda rytais naudoti ACNOFAN. Rezultatai geri, bet tai paauglio oda - merginų oda gal dar jautresnė tai nežinau ar tau tiks. Bandyk smile.gif
Atsakyti
differin taip tai vaistas taciau ne antibiotikas beto eurovaistineje anksciau buvo galima ji nusipirkti su 10 % nuolaida pirmadieniais - penktadieniais bet dabar ta nuolaida panaikino taip kad su nuolaida sio vaisto nenusipirksi bet ir taip jo kaina be nuolaidos eurovaistineje 51 lt o jus pirkot uz 61 lt tai permokejot net 10 lt blink.gif as tai dar kaina sumazinau su eurolitais tai sumokejau 45 lt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 19, 02:03)
nesulaukiau ir nusipirkau Farmoje. Kainavo 61 Lt. Pasitepiau, bet tikejausi, kad jis bus lengvas, o man jis riebokas. Ar ir jums taip?

o norejau pasidometi kaip jusu sunus eina i mokykla su tuo acnofan juk jisai baltas ir kai istepi veidas baltas buna man anksciau tik vakare pasitepus ryte nudziudavo ir jo nebelikdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winnerss: 19 rugpjūčio 2007 - 09:27
Gal mes kalbame apie skirtingus dalykus? Acnofan - tai kremas spuoguotai veido odai su arbatmedžio aliejumi. Jis kaip kremas susigeria į odą ir nelieka nieko balto - specialiai laukiau kol "mažiukas" išeis iš vonios ir paklausiau ar pasitepė kremu (jokių kaukės pėdsakų neradau). Gal tu turėjai mintį Acne BP-5? Tas vaistas irgi išbandytas, tik rezultatas lygus 0.
Atsakyti

Tai gal nusipirkai kremą o ne gelį? Na, gelis tai man tikrai ne riebus schmoll.gif
perku Camelioj su 10proc. nuolaida - apie 50 Lt išeina. nebent jau pabrango g.gif
Papildyta:
QUOTE(PeliuS @ 2007 08 19, 12:04)
Gal mes kalbame apie skirtingus dalykus? Acnofan - tai kremas spuoguotai veido odai su arbatmedžio aliejumi. Jis kaip kremas susigeria į odą ir nelieka nieko balto - specialiai laukiau kol "mažiukas" išeis iš vonios ir paklausiau ar pasitepė kremu (jokių kaukės pėdsakų neradau). Gal tu turėjai mintį Acne BP-5? Tas vaistas irgi išbandytas, tik rezultatas lygus 0.

Man tai irgi jis baltas toks, visiškai nesusigeria smile.gif kadangi su cinku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikusha: 19 rugpjūčio 2007 - 19:00

sveikute smile.gif kai aš pirkau, tai mokėjau 60,52 Lt, tai turbūt gel'į nusipirkai. o šiaip aš nepasakyčiau, kad jisai riebokas. kai patepu, tai lieka tokia kaip plėvelė, jinai po to lipni pasidaro, o po to kaip ir sutraukia odą. taip ir lieka, o ryte jau nieko nelikę... smile.gif aš, kiek pamenu, kai pirmą kartą patepiau, tai irgi man keistokas pasirodė. bet taip džiaugiuosi, kad jį nusipirkau, nes prakiškai spuogų nebėr thumbup.gif
Atsakyti
as ir dziaugiuosi na galbut rezultatai dar nera stulbinantis bet kaip man ji naudojant savaite laiko ttai tikrai thumbup.gif mano manymu tai gelis geresnis uz krema nes jis greiciau susigeria ax.gif bet vaje kaip brangiai 60 lt blink.gif as uz 50 lt nusipirkau bet vot kokie tie vaistininkai brangininkai kur matyta kad vaisto kaina skiriasi 10 lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklasuti, tas differinas ir inkstiriuku naikina ar tik spuogelius ??? smile.gif
Atsakyti