Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

Atidžiau įsiskaitykit ir į savo postus, tos tolerancijos bei išsiauklėjimo irgi ne kalnai. Kiekvienas turim savo nuomonę ir reiškiam savo mintis... Man ji šlamštas, kodėl negaliu jos taip vadinti? juk dabar visokios laisvės... O jei ji tau auksas tai irgi gerai. Nieko nesakau.
Beje, ant tų kurioms nepatinka pudros, o renkasi tokius kremus mes irgi nesakom, kad jos nemoka dažytis, todėl tepliojasi kremais-pastom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 14 rugpjūčio 2007 - 12:35
Pritariu nuomonei, kad nereiktų čia ginčytis - juk kiekvienas išsako savo nuomonę ir patirtįsmile.gif

Aš tai dabar naudoju tik paprastą veido prausiklį Ziaja ir pieštuką , džiovinantį suogus su arbatmedžiu (pirkau Eurovaistinėj. api 15 lt).
Tai tikrai sulaukiau gero efekto, nei tepant visokias kaukes, kremus, tonikus.....
Atsakyti
Aš nusipirkau sebamed maskuojantį pieštuką, thumbup.gif daiktas. Iškart užtepus jau jaučiasi toks džiovinimas, tikėjausi, kad bus pigesnis, bet vertas 4u.gif
Atsakyti
waj, prisijungsiu ir as prie tu kurios sako kad acknecolor slamstas.. ne kokie prisiminimai schmoll.gif o kiek laiko ilgiausiai ta differin galima naudoti ar ji dar parduoda be recepto? jauciu man reikes, kai mesiu kt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 08 15, 00:52)
waj, prisijungsiu ir as prie tu kurios sako kad acknecolor slamstas.. ne kokie prisiminimai  schmoll.gif  o kiek laiko ilgiausiai ta differin galima naudoti ar ji dar parduoda be recepto? jauciu man reikes, kai mesiu kt  verysad.gif

kiek pamenu, instrukciniame lapelyje buvo parašyta, kad akivaizdus poveikis po 3 mėnesių, o naudot galima, kiek žinau 6 mėnesius. tikiuosi, kas nors patvirtins ax.gif aš pirkau be recepto prieš porą mėnesių Vilniuje euro vaistinėj 4u.gif
Atsakyti
O tau padeda ania? aš irgi visai norėčiau įsigyti, nors mano situacija visai nebloga ax.gif Po kiek laiko pasimato vaisto poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 16 rugpjūčio 2007 - 10:16
QUOTE(-freya- @ 2007 08 16, 11:04)
O tau padeda ania? aš irgi visai norėčiau įsigyti, nors mano situacija visai nebloga ax.gif Po kiek laiko pasimato vaisto poveikis?

na, o manoji situacija buvo tikrai žiauri. poveikį pajutau jau po kelių dienelių. mano veidas buvo nusėtas spuogais, ant žandų buvo daug giluminių. tai dabar realiai nėra ant veido nei vieno didesnio spuogo, vos keli mažiukai, bet ir tie patys mažai matomi. jei dėmėlių ir randų neliktų, tai labai super būtų thumbup.gif
Atsakyti
Tos dėmėlės manau laikui bėgant pačios išblanks, bet va ir aš turiu porą mažiukų randukų, mažai jie matomi, bet man vistiek matomi doh.gif dabar galvoju ar eitų juos kaip nors patvarkyti verysad.gif turiu ir ant kaklo, nors ten nėra man nei kas įkandęs, nei koks spuogas buvęs. Nesuprantu iš kur jie čia blink.gif jie tai išvis tik man matomi, bet kodėl susidarė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2007 08 16, 11:58)
Tos dėmėlės manau laikui bėgant pačios išblanks, bet va ir aš turiu porą mažiukų randukų, mažai jie matomi, bet man vistiek matomi doh.gif dabar galvoju ar eitų juos kaip nors patvarkyti verysad.gif turiu ir ant kaklo, nors ten nėra man nei kas įkandęs, nei koks  spuogas buvęs. Nesuprantu iš kur jie čia blink.gif jie tai išvis tik man matomi, bet kodėl susidarė rolleyes.gif

na, aš irgi mąstau, kaip su tais likusiais randeliais, dėmelėm kovot. man visi sako, kad jau oda visai susitvarkė, kad nieko nesimato, o aš matau kitokį vaizdą veidrodyje smile.gif kažkaip vilioja veido valymas su vaisių rūgštimis, tai reiks daugiau paskaitinėt smile.gif dar be to, nusipirkus esu balinamąjį kremuką, bet dar taip ir nepradėjau tepliot jo, nors reikėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 16, 11:39)
na, aš irgi mąstau, kaip su tais likusiais randeliais, dėmelėm kovot. man visi sako, kad jau oda visai susitvarkė, kad nieko nesimato, o aš matau kitokį vaizdą veidrodyje smile.gif kažkaip vilioja veido valymas su vaisių rūgštimis, tai reiks daugiau paskaitinėt smile.gif dar be to, nusipirkus esu balinamąjį kremuką, bet dar taip ir nepradėjau tepliot jo, nors reikėtų  doh.gif

koki nusipirkai ir kaip ji reikia naudoti??? as ir noreciau tokio, nes pas mane irgi like dar demeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 16, 13:30)
koki nusipirkai ir kaip ji reikia naudoti??? as ir noreciau tokio, nes pas mane irgi like dar demeliu rolleyes.gif

pirkau iš mirra lux, jisai taip ir vadinasi - balinamasis kremas. susigundžiau, nes patinka man šios firmos kremai, o kainos nesikandžioja. o šiaip reikia patepti dėmeles juo ryte ir vakare, bet vasarą patarė tepti tik vakare ir naudoti kokią nors apsaugą nuo saulės. tai aš ir laukiu, kol mažiau saulutės bus smile.gif nieko negaliu pasakyt apie poveikį, nes dar nenaudojau, bet apie šią kosmetiką gerų atsiliepimų esu girdėjusi smile.gif dar yra iš mirra lux balinamasis kremas "albina", tai šitą gyrė ir SM forume. tai va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisha @ 2007 08 16, 12:44)
pirkau iš mirra lux, jisai taip ir vadinasi - balinamasis kremas. susigundžiau, nes patinka man šios firmos kremai, o kainos nesikandžioja. o šiaip reikia patepti dėmeles juo ryte ir vakare, bet vasarą patarė tepti tik vakare ir naudoti kokią  nors apsaugą nuo saulės. tai aš ir laukiu, kol mažiau saulutės bus smile.gif nieko negaliu pasakyt apie poveikį, nes dar nenaudojau, bet apie šią kosmetiką gerų atsiliepimų esu girdėjusi smile.gif dar yra iš mirra lux balinamasis kremas "albina", tai šitą gyrė ir SM forume. tai va  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti