Atidžiau įsiskaitykit ir į savo postus, tos tolerancijos bei išsiauklėjimo irgi ne kalnai. Kiekvienas turim savo nuomonę ir reiškiam savo mintis... Man ji šlamštas, kodėl negaliu jos taip vadinti? juk dabar visokios laisvės... O jei ji tau auksas tai irgi gerai. Nieko nesakau.
Beje, ant tų kurioms nepatinka pudros, o renkasi tokius kremus mes irgi nesakom, kad jos nemoka dažytis, todėl tepliojasi kremais-pastom.
Pritariu nuomonei, kad nereiktų čia ginčytis - juk kiekvienas išsako savo nuomonę ir patirtį
Aš tai dabar naudoju tik paprastą veido prausiklį Ziaja ir pieštuką , džiovinantį suogus su arbatmedžiu (pirkau Eurovaistinėj. api 15 lt).
Tai tikrai sulaukiau gero efekto, nei tepant visokias kaukes, kremus, tonikus.....
Aš tai dabar naudoju tik paprastą veido prausiklį Ziaja ir pieštuką , džiovinantį suogus su arbatmedžiu (pirkau Eurovaistinėj. api 15 lt).
Tai tikrai sulaukiau gero efekto, nei tepant visokias kaukes, kremus, tonikus.....
QUOTE(WeGa @ 2007 08 15, 00:52)
waj, prisijungsiu ir as prie tu kurios sako kad acknecolor slamstas.. ne kokie prisiminimai o kiek laiko ilgiausiai ta differin galima naudoti ar ji dar parduoda be recepto? jauciu man reikes, kai mesiu kt
kiek pamenu, instrukciniame lapelyje buvo parašyta, kad akivaizdus poveikis po 3 mėnesių, o naudot galima, kiek žinau 6 mėnesius. tikiuosi, kas nors patvirtins aš pirkau be recepto prieš porą mėnesių Vilniuje euro vaistinėj
QUOTE(-freya- @ 2007 08 16, 11:04)
O tau padeda ania? aš irgi visai norėčiau įsigyti, nors mano situacija visai nebloga Po kiek laiko pasimato vaisto poveikis?
na, o manoji situacija buvo tikrai žiauri. poveikį pajutau jau po kelių dienelių. mano veidas buvo nusėtas spuogais, ant žandų buvo daug giluminių. tai dabar realiai nėra ant veido nei vieno didesnio spuogo, vos keli mažiukai, bet ir tie patys mažai matomi. jei dėmėlių ir randų neliktų, tai labai super būtų
Tos dėmėlės manau laikui bėgant pačios išblanks, bet va ir aš turiu porą mažiukų randukų, mažai jie matomi, bet man vistiek matomi dabar galvoju ar eitų juos kaip nors patvarkyti turiu ir ant kaklo, nors ten nėra man nei kas įkandęs, nei koks spuogas buvęs. Nesuprantu iš kur jie čia jie tai išvis tik man matomi, bet kodėl susidarė
QUOTE(-freya- @ 2007 08 16, 11:58)
Tos dėmėlės manau laikui bėgant pačios išblanks, bet va ir aš turiu porą mažiukų randukų, mažai jie matomi, bet man vistiek matomi dabar galvoju ar eitų juos kaip nors patvarkyti turiu ir ant kaklo, nors ten nėra man nei kas įkandęs, nei koks spuogas buvęs. Nesuprantu iš kur jie čia jie tai išvis tik man matomi, bet kodėl susidarė
na, aš irgi mąstau, kaip su tais likusiais randeliais, dėmelėm kovot. man visi sako, kad jau oda visai susitvarkė, kad nieko nesimato, o aš matau kitokį vaizdą veidrodyje kažkaip vilioja veido valymas su vaisių rūgštimis, tai reiks daugiau paskaitinėt dar be to, nusipirkus esu balinamąjį kremuką, bet dar taip ir nepradėjau tepliot jo, nors reikėtų
QUOTE(daisha @ 2007 08 16, 11:39)
na, aš irgi mąstau, kaip su tais likusiais randeliais, dėmelėm kovot. man visi sako, kad jau oda visai susitvarkė, kad nieko nesimato, o aš matau kitokį vaizdą veidrodyje kažkaip vilioja veido valymas su vaisių rūgštimis, tai reiks daugiau paskaitinėt dar be to, nusipirkus esu balinamąjį kremuką, bet dar taip ir nepradėjau tepliot jo, nors reikėtų
koki nusipirkai ir kaip ji reikia naudoti??? as ir noreciau tokio, nes pas mane irgi like dar demeliu
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 16, 13:30)
koki nusipirkai ir kaip ji reikia naudoti??? as ir noreciau tokio, nes pas mane irgi like dar demeliu
pirkau iš mirra lux, jisai taip ir vadinasi - balinamasis kremas. susigundžiau, nes patinka man šios firmos kremai, o kainos nesikandžioja. o šiaip reikia patepti dėmeles juo ryte ir vakare, bet vasarą patarė tepti tik vakare ir naudoti kokią nors apsaugą nuo saulės. tai aš ir laukiu, kol mažiau saulutės bus nieko negaliu pasakyt apie poveikį, nes dar nenaudojau, bet apie šią kosmetiką gerų atsiliepimų esu girdėjusi dar yra iš mirra lux balinamasis kremas "albina", tai šitą gyrė ir SM forume. tai va
QUOTE(daisha @ 2007 08 16, 12:44)
pirkau iš mirra lux, jisai taip ir vadinasi - balinamasis kremas. susigundžiau, nes patinka man šios firmos kremai, o kainos nesikandžioja. o šiaip reikia patepti dėmeles juo ryte ir vakare, bet vasarą patarė tepti tik vakare ir naudoti kokią nors apsaugą nuo saulės. tai aš ir laukiu, kol mažiau saulutės bus nieko negaliu pasakyt apie poveikį, nes dar nenaudojau, bet apie šią kosmetiką gerų atsiliepimų esu girdėjusi dar yra iš mirra lux balinamasis kremas "albina", tai šitą gyrė ir SM forume. tai va