Nepatiko acnecolor išvis. Kažkokia baisybė spalva netiko visiškai, ir išvis ten iki normalios pudros kelias tolimas. Nors čia ne pudra ir yra Bet jau geriau siūlyčiau nusipirkti kokią pudrą, juk dabar yra mišriai, riebiai odai, matinės, neužemša porų, reguliuoja riebalus, o ir spalvą bent jau galima pasirinkti sau tinkančią
QUOTE(-freya- @ 2007 08 13, 15:25)
Nepatiko acnecolor išvis. Kažkokia baisybė spalva netiko visiškai, ir išvis ten iki normalios pudros kelias tolimas. Nors čia ne pudra ir yra Bet jau geriau siūlyčiau nusipirkti kokią pudrą, juk dabar yra mišriai, riebiai odai, matinės, neužemša porų, reguliuoja riebalus, o ir spalvą bent jau galima pasirinkti sau tinkančią
kuo tas kelias jau toks tolimas??? kaip tik ta pudra normali lyginant su kitomis brangiomis
ir labai idomu kuri pudra jau tokia stebukladare kad ''juk dabar yra mišriai, riebiai odai, matinės, neužemša porų, reguliuoja riebalus''
o del atspalvio-tai nereikia prisikrauti tonas ant veido ir viskas bus ok
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 13, 16:38)
kuo tas kelias jau toks tolimas??? kaip tik ta pudra normali lyginant su kitomis brangiomis
ir labai idomu kuri pudra jau tokia stebukladare kad ''juk dabar yra mišriai, riebiai odai, matinės, neužemša porų, reguliuoja riebalus''
Aknecolor sudėtis:
1 g kremo-pastos yra 10 mg klotrimazolio, dažomosios medžiagos - geležies
oksido (E-172), antioksidanto butilhidroksianizolio (E-320), konservanto
2-feniletanolio, aromatinių ir kitų pagalbinių medžiagų.
Tas klotrimozolis ir gydo tuos spuogelius.
Aš kažkda seniai irgi naudojau vietoj krempudros kad gydo nepastebėjau man spalva tamsi buvo, bet daug nekraunant kentėt galima bet jau blizgėdavau tai kaip lašiniais ištepta
QUOTE(Shindila @ 2007 08 13, 16:17)
Kad jau nemokat dazytis tai neverskit kaltes pudrai o spalva- pasidegint daugiau reikia ir ji net per sviesi taps
QUOTE(Shindila @ 2007 08 13, 17:17)
Kad jau nemokat dazytis tai neverskit kaltes pudrai o spalva- pasidegint daugiau reikia ir ji net per sviesi taps
Kažkodėl su kitais toniniais kremais ir krem pudrom dažytis mokam, gražiai gaunasi, o su acnecolor ne... Ir šiaip čia mano nuomonė, man tas kremas košmaras, jums ne, nes jūsų oda skirtinga. Ant gražios odos ir š.. gražiai pasidengs. Taip kad čia ne nuo dažymosi įgūdžių tikrai.
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 13, 16:38)
Nueikit į Sarmą, Kristianą, paskaitykit ant pudrų ypač free oil, ir bus parašyta. Tingiu vardinti, nes tikrai nemažai jų yra, kad ir tam pačiam Avon turėjau, kuri buvo matinė, reguliuodavo riebalų išsiskyrimą, ilgai neblizgėdavo ir bent jau man nekimšdavo porų.Ir dar iš Acnecolor kaip vaisto man buvo 0 naudos + blizgėjimas. Neturėjau nei vienos ant tiek prastos PUDROS.
QUOTE(Shindila @ 2007 08 13, 17:17)
Aknecolor yra kremas-pasta, ne pudra.
Iš aprašymo:
Aknekoloras yra odos spalvos kremas - pasta tipiškiems paprastiesiems
spuogams, pavyzdžiui, inkštirams, spuogams, mazgeliams ir pūlingoms
pūslelėms, gydyti. Kartu jis naikina paprastuosius spuogus sukeliančius
mikroorganizmus, todėl mažėja uždegimas bei spuogų kiekis. Šis vaistas vartojamas nesunkioms ir vidutinio sunkumo paprastųjų spuogų formoms gydyti (ypač ant veido ir atvirų odos vietų) dienos metu.
Bet tai jeigu kai kurioms per tamsi ta spalva ar pasitepus oda blizga ir joms dėl to ši gydymo priemonė nepatinka, tai kodėl jau jos nemokančios dažytis na, nepatinka, netinka ir tiek
tik tiek galiu pasakyti acnecolor galbut kaip kremas siektiek ir padziovina tuos spuogelius bet su juo pasitepus tik namie vaiksciot nes isejus i lauka labai juokingai atrodo is tikruju ten net ne pudra o kremas - pasta juo normaliai odos niekad nepadengsi vien del to kad ten kaip pasta beto ji labai blizga kai ant odos patepi vienakart acnecolor buvo mano veidas isteptas nakciai tai tik po kokiu 12 h. tas kremas atrode normaliai kai pasitepiau vakare toks riebus veidas atrode o kai ryte atsikeliau tai tas kremas isigeres i oda buvo ,tada visai nieko atrode bet juk einant i miesta ar pan. nelauksim kol tas kremas ( pudra kaip kurios sako ) nudzius tai tikras slamstas cia mano subjektyvi nuomone
P.S. differin"as puikus vaistas spuogasms gydyti jau po poros dienu matau odos pagerejima nei griauzia nei dilkcioja jokio pasalinio poveikio
ir dar cia toms kurios taip myli acnecolor galima nemoketi pasidazyti akiu voku nu gal dar blakstienu ir lupu ( nu cia jau krastutiniais atvejais ) bet veida padengti pudra nereikia didelio sugebejimo taip kad ne i tema kaip tos blondines nusissnekejot
P.S. differin"as puikus vaistas spuogasms gydyti jau po poros dienu matau odos pagerejima nei griauzia nei dilkcioja jokio pasalinio poveikio
ir dar cia toms kurios taip myli acnecolor galima nemoketi pasidazyti akiu voku nu gal dar blakstienu ir lupu ( nu cia jau krastutiniais atvejais ) bet veida padengti pudra nereikia didelio sugebejimo taip kad ne i tema kaip tos blondines nusissnekejot
QUOTE(winnerss @ 2007 08 14, 09:21)
tik tiek galiu pasakyti acnecolor galbut kaip kremas siektiek ir padziovina tuos spuogelius bet su juo pasitepus tik namie vaiksciot nes isejus i lauka labai juokingai atrodo is tikruju ten net ne pudra o kremas - pasta juo normaliai odos niekad nepadengsi vien del to kad ten kaip pasta beto ji labai blizga kai ant odos patepi vienakart acnecolor buvo mano veidas isteptas nakciai tai tik po kokiu 12 h. tas kremas atrode normaliai kai pasitepiau vakare toks riebus veidas atrode o kai ryte atsikeliau tai tas kremas isigeres i oda buvo ,tada visai nieko atrode bet juk einant i miesta ar pan. nelauksim kol tas kremas ( pudra kaip kurios sako ) nudzius tai tikras slamstas cia mano subjektyvi nuomone
tai pagal autore vadinasi as tris ar keturis metus vaiksciojau juokingai atrodydama ir pati to nemaciau ir mano oda buvo nenormaliai padengta
nelabai tada isivaizduoju kaip tavo patalyne turi atrodyti jei tu naktim miegodavai tuo kremu issitepus juk jis tepa ir nakciai ji nusivalyti kaip tik reikia
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 08 14, 12:36)
nelabai tada isivaizduoju kaip tavo patalyne turi atrodyti jei tu naktim miegodavai tuo kremu issitepus juk jis tepa ir nakciai ji nusivalyti kaip tik reikia
O dėl šlamšto, paneles būtumėt tolerantiškesnės ir labiau išauklėtos rinktumėtės kitokius žodžius- nes ant kažkokios pudros kuri man netiko, o kazkam tiko aš nesakau kad tai yra šlamštas, božė Sorry, nesuprantami man tokie pasisakymai