QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 13:22)
labai sunku ką patart, nes aš pati labai visko pribandžiau, bet tie bandymai geruoju nesibaigė. reikia atrast, kas tau tinka. o atrandi, būtent bandydamas. temoj "ak tie spuogai, spuogeliai" labai daug visko siūloma, tai gal ten paskaitinėkit, nes diferin'as, kurį aš naudoju, skirtas tikrai ne paaugliniams bėrimams, o jau žymiai "rimtesniems" spuogams. galite pasikonsultuot su vaistininke
bet jei jūsų sūnus naudoja gerą kosmetiką ir prižiūri odą, tai problemos neturėtų būti didelės
Papildyta:
džiugu, kad rūpinatės sūnaus oda, kai atsiranda pirmi bėrimai, nes dauguma mamų pasako, kad praeis, taigi, paauglystė
bet jei jūsų sūnus naudoja gerą kosmetiką ir prižiūri odą, tai problemos neturėtų būti didelės
Papildyta:
džiugu, kad rūpinatės sūnaus oda, kai atsiranda pirmi bėrimai, nes dauguma mamų pasako, kad praeis, taigi, paauglystė
Ačiū už gerus žodžius ,sūnelio oda dar labai graži ,tik kilti pradeda inkštiriukai ,tai stengiuosi užkirsti jiems kelią tikrai padeda
Apie Difterin ... apie jį ,paskaičius čia ,SM ,paklausinėjau kosmetologės ,tai ji prie mano akių paskambino į vaistinę ir viską išklausinėjo.Vaistininkė iš karto perspėjo ,kad tai ANTIBIOTIKAS. Smulkmenų jokių nežinau ,manau ,kad jį vartojančios žino daugiau ,arba joms derėtų apie vaistą labiau išklausinėt vaistinėj,kad paskui odelei pripratus prie tokių stiprių vaistų ,tai kaži ar kas kitas bepadės?
Sėkmės visoms beieškant geriausio varianto
P.S .šian kirpykloj girdėjau ,kad kosmetologė nevalgė varškės ,nes ji labai kenkia odai ,kemša poras ar kas ten