Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 13:22)
labai sunku ką patart, nes aš pati labai visko pribandžiau, bet tie bandymai geruoju nesibaigė. reikia atrast, kas tau tinka. o atrandi, būtent bandydamas. temoj "ak tie spuogai, spuogeliai" labai daug visko siūloma, tai gal ten paskaitinėkit, nes diferin'as, kurį aš naudoju, skirtas tikrai ne paaugliniams bėrimams, o jau žymiai "rimtesniems" spuogams. galite pasikonsultuot su vaistininke 4u.gif
bet jei jūsų sūnus naudoja gerą kosmetiką ir prižiūri odą, tai problemos neturėtų būti didelės  rolleyes.gif
Papildyta:
džiugu, kad rūpinatės sūnaus oda, kai atsiranda pirmi bėrimai, nes dauguma mamų pasako, kad praeis, taigi, paauglystė smile.gif

Ačiū už gerus žodžius ,sūnelio oda dar labai graži ,tik kilti pradeda inkštiriukai ,tai stengiuosi užkirsti jiems kelią ax.gif tikrai padeda bigsmile.gif
Apie Difterin ... apie jį ,paskaičius čia ,SM ,paklausinėjau kosmetologės ,tai ji prie mano akių paskambino į vaistinę ir viską išklausinėjo.Vaistininkė iš karto perspėjo ,kad tai ANTIBIOTIKAS. Smulkmenų jokių nežinau ,manau ,kad jį vartojančios žino daugiau ,arba joms derėtų apie vaistą labiau išklausinėt vaistinėj,kad paskui odelei pripratus prie tokių stiprių vaistų ,tai kaži ar kas kitas bepadės? g.gif
Sėkmės visoms beieškant geriausio varianto 4u.gif
P.S .šian kirpykloj girdėjau ,kad kosmetologė nevalgė varškės ,nes ji labai kenkia odai blink.gif ,kemša poras ar kas ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 09, 18:40)
Ačiū už gerus žodžius ,sūnelio oda dar labai graži ,tik kilti pradeda inkštiriukai ,tai stengiuosi užkirsti jiems kelią ax.gif tikrai padeda bigsmile.gif
Apie Difterin ... apie jį ,paskaičius čia ,SM ,paklausinėjau kosmetologės ,tai ji prie mano akių paskambino į vaistinę ir viską išklausinėjo.Vaistininkė iš karto perspėjo ,kad tai ANTIBIOTIKAS. Smulkmenų jokių nežinau ,manau ,kad jį vartojančios žino daugiau ,arba joms derėtų apie vaistą labiau išklausinėt vaistinėj,kad paskui odelei pripratus prie tokių stiprių vaistų ,tai kaži ar kas kitas bepadės? g.gif
Sėkmės visoms beieškant geriausio varianto 4u.gif
P.S .šian kirpykloj girdėjau ,kad kosmetologė nevalgė varškės ,nes ji labai kenkia odai  blink.gif ,kemša poras ar kas ten ax.gif

as anksciau labai megau piena. Per diena isgerdavau po 1 l.(kaip karve kokia:) lotuliukas.gif bet, aisku, kuda- 1%riebumo, bet mane siaubingai bere. Nesupratau nuo ko, kol jo nenustojau gerti, perskaiciusi, kad rekomenduojami tik rugstus pieno produktai- pasukos, kefyras ir pan. Dabar taip geriu pasukas. Pasakiskai atgaivina karsta vasaros diena,kcal ir kalcio tiek pat:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 09, 14:04)
todel ir teiravausi sioje temoje.Lauksiu atsiliepimu apie ta mirra liux kremuka:)Nes as jau nukarpius, nupjauscius tuos Vichy buteliukus lotuliukas.gif  Liko dar nepilnai sav.

pasirodo, ten ne kremukas, o gelis. tai jei nori pudrą tepti, jisai netiks, reikia dar kokio kremuko prieš tepant, nes odytė nepasakyčiau, kad sausa lieka, bet turbūt per sausa kreminei pudrai. tai ryte aš pasitepu juo, po to dar kremuku, o vakare tik juo. šiaip tas gelis smagiai taip isigeria, oda švelni lieka, tikiuosi ir poveikis bus toks, kaip kad ir rašo. atsiliepimų esu daug gerų girdėjus smile.gif
Atsakyti
o tai norejau pakklausti ar tas differin kremukas toks stiprus ir tikrai antibiotikas? Ar nuo sio kremo gali daugiau isbert ? Kazkaip dabar baugu pirkt jei ten labai stiprus vaistas tai gal jis man pakenks o nepades ? blink.gif Noriu spuogus issigydyti visam laikui o ne tik tam laikui kol nauju neatsiranda nes dazniausiai taip ir buna kai naudoju gydomasias kosmetikas gamintas is naturaliu zoleliu ir t.t. pvz avene ir t.t. tai spuogus tik truputeli apgydo ir viskas o as noriu juos issigydyti mirksiukas.gif tai vat
Atsakyti
Neblogos priemonės prieš spuogus yra AKNE BP5 (emulsija, apie23 Lt) ir atspalvį suteikiantis kremukas AKNECOLOR. Nusipirkt galima tik vaistinėje.
Atsakyti
siaip jeigu ka tai tai acnecolor pati prasciausia priemone gydant spuogus del to kad ji uzkemsa poras ir jos dermatologai nerekomenduoja smile.gif mirksiukas.gif o kitas reikalas labai tamsi spalva kuri ne kiekvienam veido atspalviui tinka beto sviesoje labaai blizga veidas atrodo lyg riebaluotas taip kad niekam nepatarciau naudoti sios priemones beto kaip siandien ziurejau klaipedos akropolio eurovaistineje tai gana nepigi priemone kainuojanti apie 25 lt tas ir apie acnebp5 siaip zinau kad tai irgi pasenusi priemone kovojant su spuogais beto kaip skaiciau naudojant tokia piremone del jos dozavimo reikia butinai tartis su dermatologu beto snekant apie differin siandien ji nusipirkau gelio pavidalu mano nuostabai kainavo 50 lt ir 82 ct galvoju kad kainuos virs 60 lt doh.gif beto su 7 euro litais dar pigiau sumokejau uz siuos vaistus panasi nuolaida gaunasi ir su maximos kortele sestadieniais ir sekmadieniais si geli zadu naudoti kokius sesis menesius galbut ir trumpiau priklausomai nuo to kada issigydysiu spuogus butinai informuosiu ar si priemone gera ar ne bandziau daug priemoniu bet po kolkas is visu geru rezultatu nesulaukiau unsure.gif butinai pakomentuosiu apie salutini sio vaisto poveiki ( aiskus jeigu toks man pasireiks ) smile.gif tikiuosi sulaukti geru rezultatu beto prie sio kremo naudosiu prausikli ir tonika siuo metu baigiu avene prausikli ir pirksiu eucerin prausikli ir tonika spuoguotai veido odai tikiuosi siu puikiu priemoniu kompleksas pades issigydyti spuogus taip pat to linkiu ir visiems kitiems kuriuos uzklupo tie nelemtieji spuogai doh.gif smile.gif
Atsakyti
Patarčiau, tiems, kurie turi problemų dėl odos, gerti alaus mieles su vit. C
Tikrai padeda;)
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2007 08 11, 14:43)
Neblogos priemonės prieš spuogus yra AKNE BP5 (emulsija, apie23 Lt) ir atspalvį suteikiantis kremukas AKNECOLOR. Nusipirkt galima tik vaistinėje.

tas akne BP5 tai yra s....., nebent vienetiniams spuogeliams, taciau tikrai problematiskai odai jis jau bejegis padeti, o atspalvį suteikiantis kremukas AKNECOLOR man asmeniskai patinka, jau gal kokius 4 metus vien tik ji naudoju kaip pudra mirksiukas.gif
QUOTE(winnerss @ 2007 08 11, 22:17)
siaip jeigu ka tai tai acnecolor pati prasciausia priemone gydant spuogus del to kad ji uzkemsa poras ir jos dermatologai nerekomenduoja  smile.gif  mirksiukas.gif  o kitas reikalas labai tamsi spalva kuri ne kiekvienam veido atspalviui tinka beto sviesoje labaai blizga veidas atrodo lyg riebaluotas taip kad niekam nepatarciau naudoti sios priemones beto kaip siandien ziurejau klaipedos akropolio eurovaistineje tai gana nepigi priemone kainuojanti apie 25 lt tas ir apie acnebp5 siaip zinau kad tai irgi pasenusi priemone kovojant su spuogais beto kaip skaiciau naudojant tokia piremone del jos dozavimo reikia butinai tartis su dermatologu beto snekant apie differin siandien ji nusipirkau gelio pavidalu mano nuostabai kainavo 50 lt ir 82 ct galvoju kad kainuos virs 60 lt doh.gif  beto su 7 euro litais dar pigiau sumokejau uz siuos vaistus panasi nuolaida gaunasi ir su maximos kortele sestadieniais ir sekmadieniais si geli zadu naudoti kokius sesis menesius galbut ir trumpiau priklausomai nuo to kada issigydysiu spuogus butinai informuosiu ar si priemone gera ar ne bandziau daug priemoniu bet po kolkas is visu geru rezultatu nesulaukiau unsure.gif  butinai pakomentuosiu apie salutini sio vaisto poveiki ( aiskus jeigu toks man pasireiks ) smile.gif  tikiuosi sulaukti geru rezultatu beto prie sio kremo naudosiu prausikli ir tonika siuo metu baigiu avene prausikli ir pirksiu eucerin prausikli ir tonika spuoguotai veido odai tikiuosi siu puikiu priemoniu kompleksas pades issigydyti spuogus taip pat to linkiu ir visiems kitiems kuriuos uzklupo tie nelemtieji spuogai doh.gif  smile.gif

man kaip itk kosmetologe ir rekomendavo naudoti ta atspalvi suteikianti kremuka kaipo mano probleminiai odai biggrin.gif sis kremukas-pudryte yra man geriausias lyginant su visokiais nivea, lumene ar kt. kurie ale neuzkemsa poru. idomu del kainos - siaip jis visuomet kainavo 16Lt., todel labai idomu kodel taip staigiai pabrango? g.gif mano nuomone atspalvis kremuko yra tikrai visiems tinkantis, tik reikia pasirinkti koki kieki tepti ir gerai issitepti smile.gif ir visai tas veidas neblizga - tvirtinu ne vien tik pagal save, bet ir pagal drauges ir pazistamas kurios ji naudoja.
Atsakyti
na nezinau ar jums rekomendavo ar ne bet tikrai zinai kad per daznas sio kremuko pudrytes vartojimas uzkemsa poras o del blizgejimo tai maciau kad tikrai veida pries sviesa blizga mirksiukas.gif g.gif ax.gif galbut jis ir nera labai blogas bet uz ji yra tikrai geresniu jau geriau patarciau naudoti maybelle antibakterine krempudra ji tikrai neuzkemsa poru beto yra ivairiu atspalviu o ir kaina normalesne apie 16 lt o kodel tokia kaina tai net nenumanau g.gif smile.gif
Atsakyti
as tepuosi differin geliu menesi laiko ir oda tikrai labai pasitaise thumbup.gif labai tikiuosi, kad po 6 menesiu spuogai neatsinaujins. bet as pirmiausia patepu oda kremu, o po keliu minuciu skruostus, barzda patepu differinu. gaila man sausos, besitempiancios odos unsure.gif
Atsakyti
acnecolor man irgi labai netiko.. tragedija! tiesiog visą situaciją dar labiau pablogino. tokia riebi ta pudra, man tikrai užkimšdavo poras ir blizgėdavo, o dar tokia tamsi spalva.. bet mano draugė dabar pradėjo naudot ir jai tinka. todėl niekada negali žinot. o differin'as tikrai super. aš jau kaip beveik nebeturiu spuogų. šiuo metu suskaičiuoju visus 2 smile.gif bet ir tie patys nedideli. aišku, ne vien differin'as padėjo, bet ir kaukės, gera kosmetika, mityba, sportas smile.gif dabar mąstau tepti differin'ą tik kas antrą dieną, kad oda po truputį atprastų. tikiuosi, nepablogės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 11, 23:17)
siaip jeigu ka tai tai acnecolor pati prasciausia priemone gydant spuogus del to

QUOTE(winnerss @ 2007 08 12, 20:24)
na nezinau ar jums rekomendavo ar ne bet tikrai zinai kad per daznas sio kremuko pudrytes vartojimas uzkemsa poras o del blizgejimo tai maciau kad tikrai veida pries sviesa blizga  mirksiukas.gif  g.gif  ax.gif  galbut jis ir nera labai blogas bet uz ji yra tikrai geresniu jau geriau patarciau naudoti maybelle antibakterine krempudra ji tikrai neuzkemsa poru beto yra ivairiu atspalviu o ir kaina normalesne apie 16 lt o kodel tokia kaina tai net nenumanau g.gif  smile.gif

gal ir prasciausia bet suklydai tiek ji tikrai nekainuoja tongue.gif 17lt daugiausia- paieskojus ir pigiau. Man acnecolor labai patinka, ir kas tinka vienam tas netinka kitam mirksiukas.gif siaip tai as nenaudoju jos gydyt spuogams, tam yra kitokiu priemoniu, o si- tik pagabininkas tongue.gif o ir del blizgejimo.. juk kam yra kompaktines pudros??? pilnas makiazas darosi makiazo pagrindas+ biri/kompaktine pudra bigsmile.gif
Atsakyti