Įkraunama...
Įkraunama...

skinoren ar differin kuris geresnis ?

Naudoju differin, labai patinka, jei koks gilumins spuogas, tai daug greiciau praeina
Atsakyti
QUOTE(artina @ 2010 12 01, 13:31)
Naudoju differin, labai patinka, jei koks gilumins spuogas, tai daug greiciau praeina

Aš taip pat juo labai patenkinta
Atsakyti
O galima Differin nusipirkti be recepto? Ar tai receptinis preparatas?
Atsakyti
QUOTE(Liberija @ 2011 01 18, 22:45)
O galima Differin nusipirkti be recepto? Ar tai receptinis preparatas?

Bent prieš kokius 2 metus ar daugiau tai galėjai nuspirkti be recepto
Atsakyti
naudoju skinorena jau daugiau nei 3 mėnesius, bet kažkokio žymesnio pagerėjimo nematau verysad.gif
Atsakyti
Aš galėčiau patarti tik differiną ,kadangi jis yra tikrai geras vaistas,man bent jau padėjo kažkiek tai ,tik lb jau džiovina,ber geriau pleiskanota veido oda,nei spuoguota. bet mielieji neapsigaukit,kas tinka vienam ,gali netikti kaitam smile.gif SĖKMĖS GYDANTIS.
Atsakyti
Gal galite pasakyti kiek laiko naudojote ta differin'a, kol sulaukete pagerejimo?
Atsakyti
Turejau grazia oda ,bet atvaziavau gyvet i uzsieni ,karstuosius kartsus :)sumasciau mesti KT .Jas geriau 2 metus .Metus po 3 men labai bert pradejo ,tai vel pradejau jas gerti ir zinodama kaip jie isbalansuoja organizma .Si karta metusi pradejau valyti organizma ir naudoti Differin geli .Pirmas 2 savaites ,situacija labai prasta buvo ,bet po 4 savaiciu pradejo gereti.Dabar vis paberia ,bet geriau .Ar jums tas gelis isgyde spuogus visiskai ?Nustojus ji naudoti spuogai atsinaujino ar ne?

*is esmes rekomenduoju pameginti ,jis veikia!Tik nezinau kaip bus kai nustosi ji naudoti
Atsakyti
As daug kartu esu naudojus Skinoren, tikrai gerai veikia. Mano oda nera spuoguota, bet kartais iskyla vienas kitas. Be to, skinoreno negalima naudoti esant saulej. O tas kas turi problemine oda reikia naudoti pastoviai ryte ir vakare arba tik vakare(vasara). Parekomendavau ji savo kambariokei, kuria beria pulingais spuogais, tai uzgijo visi spuogai mazdaug per menesi.
Atsakyti
Aš tai nežinau, man tas differinas visai nepadeda, atrodo priešingai, dar daugiau spuogų iškyla, nors informaciniame lapelyje tai buvo paminėtas vienas kaip šalutinių poveikių. schmoll.gif
Atsakyti
Iš ne vieno aplinkinio esu girdėjusi, kad nei skinoren, nei differin nėra verti dėmesio. schmoll.gif g.gif Bet šaunu, jei atsiranda žmonių, kurie pastebi gerą rezultatą panaudojus kurį nors iš tų tepalų. smile.gif
Atsakyti
Finacea thumbup.gif Tai panasaus poveikio tepalas, tik zymiai tobulesnis, nes nesausina taip odos ir siaip neparausta oda, nealergizuoja.
Atsakyti